tiistai 30. elokuuta 2011

Your Favourites, part 4

Ja taas teidän suosikkejanne vuorossa. On tämä vaan hauskaa. Itsekin saan näistä kivasti vinkkejä, toivottavasti myös te.

Dennih_ paljasti oman lempparinsa:



"Lempikosmetiikkatuotteeni on L'orealin Double Extension ripsiväri. Saan sillä tekoripsimäiset ripset ja se pysyy ku tauti koko päivän. Se on niin hyvä etten muita halua enää edes kokeilla! :D"

Vitsit, että itseäni harmittaa, kun en pysty yhtään samastumaan näihin lemppariripsareihin. Minulla kun on niin piikkisuorat, alaspäin taipuvat ripset, ettei tosikaan. Ja tietenkin vain vedenkestävällä ripsivärillä pysyvät taivutukset ollenkaan, että sillä tavalla. Mutta kaikki te onnekkaat, jotka voitte käyttää kaikkia ripsareita, niin kertokaas, oletteko samaa mieltä Dennih_:in kanssa? 

Double Extensionin ja kaikki eri versiot siitä voi tilata esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta, josta näköjään löytyy kaikki, mitä vain keksin etsiä... Paitsi se YSL:in valokynä :)

Asetonihuuruja puolestaan kertoi näin:


"Kuivashampoot ja hiuspuuterit on näin pitkätukkaiselle ihan must! Osis
on paras puuteri, mutta shampoissa moni merkki kelpaa.

Lisäksi rakastan kaikkia kynsienhoitotuotteita, yritän epätoivoisesti 
kasvattaa kynsiäni ;)"


No, tähän on helppo samastua! Kuivashampoot ovat tosiaan must, itselleni uusin tuttavuus on got2b rockin' it -shampoo. Myös hiuspuuterit ovat ihania. Osista on paljon kehuttu, mutta itse en ole testannut. Osis-tuotteita saa myös Sokokselta. En meinannut ensin löytää niitä sieltä, kun en muistanut, että sarjahan on Schwarzarin alla eli kirjoittakaa joko hakukenttään 'osis' tai etsikää tuotemerkkihausta Schwarzkopfin tuotteet. Itse kiinnostuin erityisesti sekä Osiksen tuuheuttavasta kuivashampoosta että tuuheuttavasta volyymiseerumista, mutta kyllä tuo mattapuuterikin pitäisi kokea. Nuo Osiksen tuotteet näyttäisi muuten olevan S-etukorttilaisille alennuksessa tuolla verkkokaupassa.






Nyt muuten muistin, mikä on oma hiuspuuterisuosikkini! L'anzan Powder Up Texturizeria kehuin jo ihan blogini alussa tässä postauksessa, mutta vielä pari sanaa. En ollut sitä pitkiin, pitkiin aikoihin käyttänyt, koska se oli piilossa vessan kaapissa muiden tuotteiden takana, mutta vähän aikaa sitten löysin sen taas. Ja I'm in love again. Kun got2b rockin'it -kuiviksen jälkeen hiukset ovat puhtaan näköiset, mutta eivät lainkaan tuuheat, on tuosta L'anzan puuterista uskomaton apu. Siis olen vieläkin tyrmistynyt siitä, etten ole pitkiin aikoihin tuota käyttänyt. Hiukset saavat sekunnissa (en liioittele) aivan älyttömästi tuuheutta vain sillä, että ripottelee vähän tuotetta hiusjuureen ja pörröttelee. Hiukset myös tuntuvat sellaisilta puhtaan karheilta, mikä on itselleni ihan mieletön plussa. Tämä toimii myös hyvänä pohjana kampaukselle ja bongasin L'anzan Facebook-sivuilta tällaisen videon, joka demonstroi tätä puolta tässä tuotteessa. Löysin myös nettikaupan, jossa sitä myydään. V.I.P. Valentinon sivuilta voi siis tilata kyseisen tuotteen, jos kiinnostaa. Klikkaa siis tänne! Tuotteella on jonkun verran hintaa (tuolla 24,70 e), mutta se kestää pitkään ja pelastaa monta bad hair dayta, joten veikkaisinpa, ettei kenenkään rahat hukkaan mene. Ah, olen niin iloinen, että löysin tuon taas. Olin kaksi päivää (jaiks!) ollut pesemättä tukkaa, kun yritin pelastaa tilannetta got2b rockin' itilla, mutta vasta tuon hiuspuuterin jälkeen hiukset olivat kuin olisivat vasta pestyt ja föönatut. Ja on muuten pari vuotta vanha purkki! Onko joku testannut? Yhtykää kehuihin!
Katsastin myös Prettyn (totta kai) kuivashampootilanteen ja siellä olisi Umberto Gianninin kuivashampoota tarjolla. Aika kivannäköinen purkki. Pääset tutustumaan tuotteeseen täältä.




Niin ja kukapa ei yhtyisi asetonihuuruiseen kommenttiin kynsienhoitotuotteista :) Annetaanko esimerkiksi pieni hurraahuuto Yves Rocherin vahvistavalle aluslakalle, josta kerroin täällä? Kynteni eivät ole katkenneet kertaakaan, kun olen tätä käyttänyt, mikä on pikkuinen ihme. Esimerkiksi tästä postauksesta voi tsekata kuinka kipeästi kynteni ovat joskus saaneet osumaa. Tuo lakka on aika edullinen, mutta enemmän kuin hintansa väärti. Sitä voi tilata Iiiiiiivsin sivuilta täältä! Tulen kehumaan tuota lakkaa vielä miljoonasti, että koittakaapa kestää! 


(Kuvat Sokoksen, Pretty.fin sekä L'anzan, vika kuva ihan oma :)  )


Vieläkin on tulossa lisää teidän suosikkeja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!