maanantai 15. elokuuta 2011

Villiä lilakkia ja hopeista kelloa


Mistä tietää, etten taida ihan hetkeen tehdä kynsipostausta? No, tietenkin siitä, että laitoin kynsiini Wild and Crazyn ihanaa Silver Bell -glitterlakkaa, joka ei lähde kynsistä pois kuin käytännössä kulumalla. Mutta onpa se sitäkin ihanampi!


Silver Bellin alle päätyi Goshin Wild Lilac, joka nimestään huolimatta ei ole kovin villi. Ihan perusvioletti creme mielestäni. Yksi kerros riittää peittävyyteen ja hopeaiset glitterit päälle kahden kerroksen voimin ja jo vain pelittää!


Leikkasin sitten kynteni ja kuten kuvasta näkyy, niin menestys ei ollut kovin kummoinen. En tiedä, mikä siinä on, mutta kynsien leikkaaminen ja viilaaminen on minusta jotenkin tosi tylsää enkä koskaan panosta siihen. Nyt harmittaa, että se tärkein sormi eli vihkisormi on kynneltään lyhyempi kuin muut. Itse asiassa oikeassakin kädessä nimettömän kynsi on lyhyempi. Weird.


Ajattelin, että kynsipostaukset jäisivät kynsienleikkuun vuoksi vähiin, mutta näiden kynsien jälkeen ajattelen, että mitä enemmän blingiä, niin sitä vähemmän kynsien lyhyys haittaa. Oletteko samaa mieltä: sopivatko blingikynnet nysäkynsille paremmin kuin jotkut peruslakat?


Minä tykkään, tykkääkö muut?

2 kommenttia:

  1. Blingi vie kyllä kaiken huomion pois kynsien pituudesta (:

    VastaaPoista
  2. Ine: No sitähän minäkin!! :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!