lauantai 6. elokuuta 2011

Hair X -pettymys

**edit** Tämä postaus ei siis millään tavoin liity parturi-kampaamo Hair X:ään, jota googlatessa tämän postauksen saattaa löytää.

Nyt voisi olla oikea hetki kertoa pari valittua sanaa Oriflamen kuivashampoosta, jonka tuossa taannoin otin käyttöön.


Kerrottakoon ensin, että vaikka pyrin pesemään hiukset joka päivä eivätkä ne näin ollen kovin usein ole likaiset, ei tämä tietenkään aina onnistu. Vauva huutaa, väsyttää, mitä tahansa voi olla meneillään niin, että hiustenpesu jää väliin. Tällaisia hetkiä varten on oleellista, että kaapista löytyy kuivashampoo. Ja joskus, vaikka illalla olisi käytykin suihkussa, saattavat hiukset näyttää likaisilta ja lähmäisiltä. On siis tärkeää, että toimivaa apua on olemassa.

No, sitä apua en ainakaan minä saanut tästä Oriflamen tuotteesta. Ei vain ollut minun juttuni. Hiukset kyllä näyttivät jonkin verran puhtaammilta käytön jälkeen, mutta se ei vain riitä. On toki tärkeintä, että hiukset näyttävät puhtailta, mutta melkein yhtä tärkeää olisi se, että hiukset myös tuntuvat puhtailta. Mikään ei tee oloa likaisemmaksi kuin lähmäinen tukka. Silloin ei vain ole mukava olla ja koko olemus tuntuu nihkeältä. Vaadinkin kuivashampoolta sitä, että se ihan oikeasti ihmee sen rasvaisuuden mukaansa tehden olon mukavaksi ja hiukset oikeasti puhtaaksi. En käytä kuivashampoota vain lähtiessäni ihmisten ilmoille vaan saatan joskus ihan vain kotioloissa kaivata jotain, mikä tekee nuhjaantuneen olon pirteämmäksi. Ja siihen pirtsakkuuteen vaan vaaditaan puhdasta tukkaa.

Näin kotiäitinä on ihan mielettömän tärkeää, että kaapissa olisi edes yksi kuivashampoo hätätapauksia varten ja sorry to say, olen pulassa, sillä tämä oli ainoa oljenkorteni. Nyt äkkiä metsästämään uutta!

4 kommenttia:

 1. kommentoin tohon sun edelliseenki postaukseen tästä. mä jo aattelin et oonko ite saanu jonku viallisen, mut näemmä se ei muillakaa toimi.

  sun kuvaus tästä tuotteesta osuu niin nappiin. mulla on vielä puoli pulloa tätä, on pitäny aina heittää pois kumminki :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Joo, ei tää Orkku nyt oikeen aja asiaansa :( Varmaan se paremman puutteessa tulee käytettyä, mutta toiste en tätä hanki...

  VastaaPoista
 3. Mä just laitoin tota hiuksiini, kun säästelen Klippoteketin hiuspuuteria... Nyt kärsin. Tekis mieli heittää pois, mutta pidän hätävarana.

  VastaaPoista
 4. hannele: Joo, sama täällä. Säästin hätävaraksi, vaikka ei siitä juuri hyötyä ole :/ Ei kehtaa poiskaan heittää.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!