keskiviikko 31. elokuuta 2011

Gold Explosion


Pidetäänpä taas pikkubreikki teidän suosikkeihin ja juhlitaan hetki sitä, että sain jotain tuotteita kulutetuksi! Jostain kaapin periltä kaivoin Nivean iänikuisen vanhat Gold Explosion -shampoon ja -hoitoaineen hieman epäilevin mielin. Olen ollut ihan lähiaikoina erittäin tyytyväinen Nivean hiustuotteeseen (lisäinformazuunia tässä postauksessa), mutta jotenkin olin aika varma, että nämä eivät aiheuttaisi samanlaista euforiaa. Ideana näissä tuotteissa on siis vaalean värin hyvänä pysyminen. Koska olin juuri värjännyt hiukseni, koin että nyt oli hyvä hetki kokeilla tätä pariskuntaa.


Ja tiedättekö mitä? Itse asiassa tykästyin näihin kovasti! Väri pysyi ihan hyvänä, mutta se ei edes ollut se, mihin eniten ihastuin. Ihastuin nimittäin siihen yllätykseen, että nämä olivat niin kivoja. Jotenkin ajattelin etukäteisesti, että tukasta tulisi liuru ja muutenkin vähän nasty, mutta eipä tullut. Shampoo oli ihanan kultaisen väristä ja niin muikean täyteläistä koostumukseltaan, ettei mitään rajaa. Se vaahtosi upeasti ja piti tukan tuuheana, ei siis mitään liuruluirutukkaa! Tuoksukin oli miellyttävä. Hoitoaine oli myös ihanan täyteläistä, ja vaikka se ei yhtä suurta euforiaa aiheuttanut kuin shampoo, niin pätevä tuote sekin. Jopa parempi kuin käytössäni oleva - asteen kalliimpaa merkkiä oleva - tehohoito! Mutta siitä sitten myöhemmin.

Valitettavasti taitaa olla niin, ettei tätä pariskuntaa myydä enää ja vastaavaa apua värjätyt hiukset saavat Nivean Color CrystalGloss -sarjan shampoosta ja hoitsikasta. Korjatkaa, jos olen väärässä. Joka tapauksessa Nivea saa TAAS lisää rispektiä minulta hiustuotteistaan.

Huomenna vuorossa juttua Lazy Dynamiten kosmetiikkalemppareista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!