perjantai 19. elokuuta 2011

Shocking Pink


Huulituotteiden parissa jatketaan, sillä tein vähän meikki-inventaariota laatikoillani ja löysin ihanan herkkupunan. Nimittäin Rimmelin Shocking Pink -sävyisen Colour Show Off -huulipunan, joka on syystä tai toisesta löytänyt tiensä meikkivarastooni, vaikka arkailenkin räväköiden punien käyttöä. Panostan aikalailla poikkeuksetta silmämeikkiin ja huulilla koreilevat vain kiillot. Mutta nyt kyllä kutkuttaisi kokeilla tätä ihanuutta ihan julkisillakin paikoilla, on meinaan niin värikäs tapaus että!


Punassa on aivan mieletön määrä pigmenttiä ja koostumus on aika kuiva, joten sitä kautta vaikuttaa superkestävältä, että ei ehkä ensimmäiseen kahvikuppiin pyyhkiytyisi poiskaan. Sävy on kuitenkin sen verran huomiota herättävä, että koen, että silmämeikki saisi tämän kanssa jäädä ripsarin ja ehkä rajauksen tasolle. Ei kukaan sitä silmämeikkiä näkisi kuitenkaan, jos huulilla olisi tätä.


(Saattaapi jopa olla maailmankaikkeuden huonoin huulipunakuva.. Niin ja tuossa ylemmässä viirukuvassa sävy on enempi oma itsensä eli tummempi.) Ehkä suurin syy siihen, miksi en koe oloani mukavaksi shokkivärin kanssa on se, että kaikki kiinnittäisivät huomiota nimenomaan huuliini, kun taas normimeikissäni - oli se kuinka vahva tahansa - huomio ei välttämättä kiinnity mihinkään yksittäiseen kohtaan kasvoilla. Tai näin ainakin ajattelen. Mutta... tätä testatessani huomasin ajattelevani, että fuck it. Mitä väliä, mitä muut katsovat, kun itse tykkään tästä väristä ihan mahdottomasti. Ja tämä Rimmelin pinkki on muuten siitä kiva, etteivät hampaat näytä lainkaan keltaisilta tätä vasten... Ou jea.

Huutakaa hep, jos uskaltaisitte käyttää shokkipinkkiä huulillanne!

Ja kertokaa, miten normidigikameralla saa pinkit ja punaiset värit toistumaan omanlaisinaan kuvissa?


Ai niin, en taida omistaa pinkkiä huultenrajauskynää, joten epätoivoissani tartuin Nivean värittömään tapaukseen. Tämä sopii parhaiten nudepunien kanssa käytettäväksi, mutta eipä tuo haittaa tehnyt pinkin punankaan kanssa. Ja edelleen muistutan, että pian Nivean meikkejä ei Suomesta saa, joten kannattaa metsästää tämä jostain vielä, kun se on mahdollista. Niitä täydellisiä nudekyniä kun ei usein löydä mistään ja tämä väritön sopii kaiken kanssa. Ja Sokoksen verkkokaupasta saa edelleen Nivean meikit puoleen hintaan, mutta tätä rajauskynää en sieltä kyllä bongannut...

ps. Etkö vieläkään ole paljastanut minulle lempituotettasi? Tee se nyt täällä!

6 kommenttia:

 1. Hep! Tai no, minulle on sanottu, ettei ihan tosi shokkipinkki sovi väreihini. Itselläni on kuitenkin yksi selkäesti pinkki puna, joka ainakin sopii ihan hyvin. Joten ehkä tuollaista shokkipinkkiäkin uskaltaisi kokeilla joskus?

  Tuo ongelma silmämeikin ja huulimeikin tasapainon välillä on kyllä rassaava. Jos puna on räväkkä, niin sitä on välillä vähän vaikea määrittää mikä silmämeikki sopii ilman että menee överiksi...

  VastaaPoista
 2. KaraOkara: Totta, joskus olisi kiva vetää vahvaksi sekä silmät että huulet, mutta överimeikin vaara on silloin aika suuri... Se pitäisi sitten tehdä taitavalla kädellä :)

  VastaaPoista
 3. Oooij! Ihana shokkipinkki! Käyn heti ostamassa kun edellinen kesympi loppuu :))

  Mun digikameralla saa vaihdettua sitä sävytystä silleen että se kääntää värejä kylmempään tai sit lämpösempään suuntaan valon sävy asetuksissa Mut joka kamerassa on omat kikkansa, nii en oikeestaan osaa neuvoo paremmin. :)

  Tällasen kuvan sain sillon aikaseks mun pinkeistä huulista:

  http://inkerinikkuna.blogspot.com/2011/08/kun-he-sanoivat-tahdon.html

  p.s Sun blogi on arvokas tietopaketti mulle <3

  VastaaPoista
 4. Inkeri: Ihana kommentti, KIITOS <3

  VastaaPoista
 5. Hep! Kyllä mä tuota Lumenen tummaa pinkkiä huulipunaa käytän, vaikka enemmän iltamenoissa :D

  VastaaPoista
 6. MQ: Ehkä mäkin sitten voisin uskaltaa :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!