tiistai 2. elokuuta 2011

Pink Doll With Hearts

Niin kuin eilisessä postauksessani jo kerroinkin, niin koristelin neonpinkit Saffron Londonin Pink Doll -kynnet vielä Pretty.fistä saaduin Sina-tarroin. Koska väkersin kynsiä häihin, valitsin sydäntarrat, mutta en osannutkaan päättää kumpia sydämiä saamistani laittaisin, joten otin kumpiakin. Ehkä vähän sekava valinta, mutta sitäkin enemmän näköiseni :)


Peukaloon, nimettömään ja pikkurilliin laitoin tarroja, joissa oli pinkit, timantein koristellut sydämet. (Tsekkaa täältä.) Okei, vähän hassu valinta pinkkeihin kynsiin, kun ei tuo pinkki erotu samanlaiselta taustalta, mutta ihastuin noihin timantteihin niin, että päätökseni piti.


Etusormi ja keskisormi saivat hopeiset sydäntarrat, joista diggasin ihan älyttömästi. (Tsekkaa täältä.) Nuo jotenkin pompsahtavat oikein nätisti esiin.

Tarrojen päälle laitoin Inglotin top coatia ja hyvin pysyivät. Vaaleanpunaisista tarroista pari repsotti aamulla, mutta nuo hopeiset varmaan pysyvät tuomiopäivään asti, ellen niitä pois ota. (Ja muuten otan, koska en malta odottaa Earthquake Pinkin kokeilua...)

Kynsitarrat ovat muuten kaikista nopein ja ennen kaikkea helpoin tapa koristella kynnet. Konad-kuvioilla toki saa myös hienot kynnet, mutta itselleni tuottaa oikeakätisenä vaikeuksia jo oikean käden kynsien lakkaaminen, saati sitten sen koristelu. Vapaalla kädellä en osaisi koristella kynsiäni yhtään. Siispä tarrat ovat eniten minun juttuni, vaikka on niissäkin yksi huono puoli. Niitä ei malta käyttää, kun pelottaa, että loppuvat kesken!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!