maanantai 8. elokuuta 2011

Sylva with a rose


Ei ole varmaan iso sörpraissi, että otin ne eiliset lakat aika äkäiseen pois. Halusin kokeilla cracklea toisenlaisten lakkojen kanssa. En kuitenkaan päässyt ihan sinne asti, sillä ihastuin uudelleen tähän Wild and Crazyn Sylva-lakkaan, jota viime kesänä olen esitellyt.esimerkiksi tässä postauksessa. (Kumma, miten huomaan tuon etusormen kynnen röpelöisyyden vasta tästä kuvasta... hmmm...)

Halusin siis ihastella näitä kynsiä hetken ennen niitten cracklaamista. Mutta sitten eräs nolo asia. Jäin koukkuun omaan blogiini. Lueskelin jotain vanhaa postausta ja sitten siirryin tuon postauksen alla näkyvien LinkWithin-kuvien kautta aina vaan uuteen ja uuteen postaukseen. En koukuttunut siksi, että postaukset olisivat olleet jotenkin todella hyviä, vaan siksi, että a) aika moni niistä nolotti ja pahasti ja b) oli hauska muistella, millaisia juttuja olen joskus kirjoittanut, olivatpa ne sitten kuinka surkeita hyvänsä.

Mutta siis, koitui tästä jotain hyvääkin. Löysin tämän postauksen viime kesältä ja tajusin, etten ole kertaakaan käyttänyt postauksessa esittelemiäni ruusuisia kynsitarroja. Siispä oli pakko lässäyttää yksi sellainen vasempaan nimettömään, joka on kynsistä se, jonka aina koristelen, jos niin teen vain yhdelle kynnelle.


Valitettavasti sain ensin laitettua kynnelle yhden kivan ruusun, mutta se oli liian iso, joten otin sen pois. Silloin jäi kynteen runa jälki, jonka jouduin peittämään pienemmällä ruusulla. Nyt se sitten ei ole kovin kivassa kohdassa, mutta minkäs teet. Kohta kynnet saavat cracklet pintaansa eniveis. Ruusutarrat siis Seppälästä hankittuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!