keskiviikko 17. elokuuta 2011

Mikä on lempituotteesi?

Hejssan y'all!


Sain loistoidiksen ja tarvitsen siihen teidän apuanne, ihmiset! Mietin, että ihan hassua, että hörisen aina vain omista kosmesuosikeistani, kun tekin voisitte paljastaa minulle omanne. Kommentoikaapa siis tähän postaukseen ja kertokaa, mitä tuotteita fanitatte ja ennen kaikkea, että miksi. Joko siis vaan ihan tuoteryhmänä (esim. ripsiväri) tai sitten nimetkää mieluusti ihan merkki ja malli :) Kokoan vastaukset sitten omaan postaukseensa teidän perustelujenne siivittäminä. Katsotaan, löytyykö yhteisiä suosikkeja!

Kuvituksena lempparituoteryhmäni aarteita eli huulikiiltoja jostain vanhasta postauksesta. (Blogger on nykyään kiva, kun säästää kaikki kuvat, niin ei tarvitse aina ottaa uusia kuvia... Siksi siis kuvia katsoessanne mietitte, että hmmm, ihan kuin olisin nähnyt tuon kuvan aiemmin...)


ps. Niin kuin joskus mainitsinkin, niin Nivean meikkien myynti loppuu Suomessa tämän vuoden aikana, joten jos suosikkeja merkiltä löytyy, niin nyt kannattaa hamstrata. Sokoksen verkkokaupassa Nivean meikit ovat nyt puoleen hintaan ja kaikkiin elokuun tilauksiin laitetaan näköjään mukaan Beckhamin naisten shower cream tai miesten hair & body wash :)  Ja kuvassa Nivean ihanat huulikiillot, joista tulee huulille sopivasti väriäkin!

pps. Alla päivän aiempi postaus...

ppps. Niin siis, ajattelin ensin julkaista kommentit, mutta enpä julkaisekaan. Onpa sitten teille yllätyksiä ne vastaukset :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!