torstai 25. elokuuta 2011

Ecodealin ekodiilit

TradeDoublerin uutiskirjeestä bongasin sellaisen nettikaupan kuin Ecodeal. Itse tietysti suuntasin heti minulle ihkakauuden tuttavuuden kauneuspuolen katsastamaan, mutta Ecodealista löytyy siis kosmetiikan lisäksi paljon muuta eri kategorioiden alta. Nimestäkin voikin sitten päätellä, että ekologisuus on tämän nettikaupan kanssa the juttu.
Kosmetiikkapuolelta löysin yllättäen (käytän aika löyhästi sanaa yllättävä) muutaman "pakkojutun" ja muutaman tuotteen, jotka todella kiinnostaisivat. Katsotaan, kiinnostaako teitä? Tuotteet löytyvät linkkien takaa. Hetken jo harkitsin, että olisin jokaisesta laittanut kuvan jo tähän postaukseen, mutta olen tehnyt niin teidän suosikkituote -postauksen (tai postausten) kanssa ja siihen meni nyt jo niin paljon aikaa, joten ehkäpä pärjäätte ilman kuvia. Huomenna siis tulossa niitä! (Jos joku vielä haluaa kertoa oman suosikkinsa, niin menkää tuon linkin kautta sinne postaukseen kommentoimaan, niin ehtii vielä mukaan!)

Must-haves

1. Weledan Skin Food on jo legendaariseksi muodostunut jokapaikan voide. En ole testannut, mutta mieli tekisi!

2. Dr. Hauschkan Ruusuvoide on sekin jo klassikko. En ole testaillut, mutta kaikki klassikoksi nimetyt tekisi mieli kokeilla. Sitten voi sanoa, että 'Totta kai, olen kokeillut sitäjasitä. Etkö sinä muka ole? Mutta sehän on klassikko!" Ruusuvoiteesta saatavilla myös kevyempi malli.

3. En ole koskaan kuullutkaan tästä Olivin kasvonaamiosta, mutta tämä jo enempi kuin kiinnostaisi. Kirkastava kuorintanaamio passaisi varmaan tälle iholle oikein muikeasti. Onko joku testannut?

Kiinnostaa, kiinnostaa...

1. Acorellen kuulauttava kuivaöljy. Ketäpä ei tällainen kiinnostaisi??? Jotenkin todella kiinnostava tapaus. Kuulauttava kuivaöljy jo sanaparina helisee ihanalle.

2. Benecosin kynsilakat. No tätä nyt ei tarvitse edes perustella. Kynsilakka on aina kynsilakka. Benecosilla näyttäisi olevan muutama ihastuttava sävy eikä hintakaan ole paha.

3. Roll-on-sokerointivaha Acorellilta. Tämä olisi applikaattoreineen varmasti helpompi kuin tavisvaha, vai mitä luulette? (Mutta jos haluaa opetella sokeroinnin itse, niin Prettyltä löytyy Easy Sweet -vartalosokeria, jonka käyttöohjevideo löytyy täältä. Itse olen niiiiin huono kaikessa, mikä liittyy ihokarvojen poistoon (muuhun kuin sheivaamiseen), että varmaan mokaisin tämänkin. Osaako joku sanoa, että onko sokerointi helppoa vai nou?)

Tämä on ihanaa terapiaa, kun saa teille vuodattaa kaiken, mikä himottaisi. Se vie pahimman terän ostohimosta, vaikka siitä huolimatta epäilen hiukan kykyäni olla poimimatta omaan ostoskoriin mitään.

Mikähän muuten noissa ns. klassikkotuotteissa on se juttu? Ne ovat olleet olemassa vuosikymmenestä toiseen ja ansainneet legendaarisen asemansa, mutta miksei niitä hypetetä enemmän, jos kerran ovat niiiin legendoja.? Ehkä ne vain pärjäävät klassikkoasemansa turvin. "Tuota on pakko kokeilla, kun sitä on kehuttu niin paljon" -tyyppisesti.

edit. Tsekkaa myös Mansikan ohjeet sokerointiin täältä!

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä sokerointi vaatii hieman opettelua, mutta on ihan iisiä sitten kun sen oppii. Ja ihan vinkkinä vaan, laitoin jokin aika sitten blogiini ohjeen tuosta sokerivahan tekemisestä ihan itse kotona ;)

    VastaaPoista
  2. Mansikka: No, muistelinkin, että olin jossain blogissa ohjeet nähnyt, mutta en kuollaksenikaan muistanut enää, että missä :) Kiitos!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!