keskiviikko 17. elokuuta 2011

Jättipönikkä ja jemmapullo


Minäpä tein sen, mitä pitkään harkitsinkin! Tilasin Sokoksen kesäalesta itselleni jättipönikän (950 ml) lempparishampootani eli Cutrinin tuuheuttavaa Volumismia. Hintaa pullolla oli alennuksessa 11,84 erkkiä, kun normihinta on 27,80 e. 300 millin peruspullo maksaa vastaavasti 11,90 e eli käytännössä tuon jättipullon sai alesta 300 millin hintaan, jee! Ja kun toimitusmaksutkin olivat vain euron, niin koen todellakin tehneeni hyvän diilin.


Lisäksi paketista ilmestyivät lahjuksena L'Oréal Paris'n meikkipussukka ja Maybellinen poskipunasivellin. Nämä nyt ovat tällaisia peruskaupanpäällisiä, joilla harvoin tekee mitään, mutta ehkäpä tuo meikkipussi nyt kuitenkin pääsee käyttöön. Tällä hetkellä laukussa pyörii niin kulunut nyssykkä, ettei mitään rajaa. Ja kukapa tietää, jos ihastunkin tuohon siveltimeen.


Parastahan tässä tilauksessani oli se, että uskallan viimein käyttää säästämäni pikkupullon (siis 300 ml) Volumismia. Olen tuota jemmapulloa kuin hädässä varjellut, mikä onkin tosi viisasta, koska eihän se suinkaan käytettäväksi ollut tarkoitettu. Laskeskelin, että jos tuo pikkupullo kestää about kuukauden päivät, niin kyllä tuo iso pullo sitten kolmeksi kuukaudeksi riittää, että nyt on sitten neljälle kuukaudelle Volkkaria, jesjes! Tosin olen varmaan juuri niin viisas, että käytän tuon pikkupullon ja sitten säästelen tuota isoa, kun "ei sitä ole jemmassa". Ehkäpä siis olenkin kaukaa viisas, että käytän sittenkin tuon ison pullon ensin, niin jos tuo säästövimma iskee, niin säästän sitten pikkupulloa.

Toimiiko logiikka? Ja mikähän on teidän lempishampoonne?

ps. Toivottavasti olen uusintakäytön jälkeen edelleen sitä mieltä, että Volumism on pop, muuten tämä hehkutus olisi vähän naurettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!