sunnuntai 14. elokuuta 2011

St. Moriz

Seuraa jälleen Prettyn lahjojen analysointia. Tällä kertaa voisin lausahtaa pari sanaa St. Morizin itseruskettavasta, jota olen vähitellen uskaltautunut kokeilemaan.


Koostumus on aavistuksen litkua vaahtoa, joka ei kuitenkaan valahda iholta mihinkään, vaan antaa aikaa levittämiseen. Tuoksu on kaukana perusitseruskettavasta. Tuoksu on oikeastaan aika miellyttävä, mutta ei jää leijumaan iholle. Entäpä sitten se tärkein eli sävy? Se on täydellinen (minun mielestäni). Ei lainkaan oranssi, vaan ihan puhdas ruskea. Koskaan aiemmin en ole törmännyt yhtä uskottavaan itseruskettavan sävyyn, joten siitä suurin plussa.

Olen aika onneton itseruskettaja, joten aloitin varovasti. Levitin voidetta kumihanskaa apuna käyttäen vatsalleni, josta luonnollisestikaan en kuvaa tänne laita, koska olen aika varma, että nettilainsäädännössä kielletään vastasynnyttäiden vatsojen esittely. Ainakin niin pitäisi olla. No, eniveis... Mousse levittyi oikein mainiosti, ja koska töhnä on ruskeaa, niin sen levittäminen on helppoa. Koko ajan näkee, mihin ainetta on jo laittanut. Kuitenkin tämä myös imeytyy hyvin, jolloin värikin vaalenee ja kuivuu niin, ettei se tahri vaatteita. Kuudessa tunnissa olisi tarkoitus nähdä tulokset.


Vatsa näyttikin tuntien päästä ruskettuneemmalta, mutta ei överiltä. Purkissa kehotetaan lisäämään ainetta 5-7 päivän päästä keskiruskean lopputuloksen saamiseksi ja 3-5 päivän päästä, jos kaivattu lopputulos on supertumma. Itse odottelin tuon 7 päivää, kunnes lisäilin uudelleen. Puolisen tuntia lisäämisen jälkeen nostin vauvan vatsalleni valkoisissa vaatteissaan, mutta mitään ei vaatteisiin tarttunut. Siitäkin bonareita. Vaikutusajan jälkeen vatsa näytti taas aavistuksen ruskeammalta, mutta edelleen siltä, että väri on hankittu auringosta eikä pullosta.

Oletin, että tuote sopii myös kasvoille, vaikkei sitä purkissa oikeastaan kerrottukaan. Mutta siinä kehotettin rasvaamaan kuivat kohdat, myös hiusraja, joten tästä viisaasti sen päättelin. Kokeilin tuotetta siis myös naamalleni, jossa väri oli nähtävissä heti - kasvoille kun värit tarttuvat herkemmin. Minun oli kuitenkin pakko pyyhkiä rusketukset pois heti, sillä ero etuhiuksien alta kuultavaan päänahkaani oli liian suuri. Olen jo nyt ruskettunut ihan luonnollisin keinoin otsasta (vaikkakin vain vähän) niin, että valkoinen päänahka näyttää ihan hassulta. St. Moriz olisi muuten sopinut naamaani tosi kivasti, juurikin sen oranssittomuutensa ansiosta, en vain uskaltanut antaa sen vaikuttaa. Aion kuitenkin ottaa riskin ja testata tätä sellaisena päivänä, kun tiedän, ettei seuraaviin päiviin tarvitse esiintyä julkisilla paikoilla, jos meneekin jotain pieleen. Vaikka ainahan voin peittää päänahkani huivilla tai leveällä pannalla :) Ja quiqui-nimimerkkihän minulle tuossa vinkkasikin, että tätä kannattaa sekoittaa myös kosteusvoiteeseen, niin väristä ei tule niin kovin tumma. Hyvä tapa levittää tämä ainakin kasvoille. Dekoltee muuten sai myös oivan pikku päivetyksen tämän tuotteen avulla.

Seuraava projekti olisi kokeilla ainetta jalkoihin ja käsiin. Koska kämmenet ovat kuitenkin tällä hetkellä suhteellisen kuivat, en uskalla tätä toteuttaa ihan heti. Ensin olisi ensiarvoisen tärkeää saada kädet kuntoon, sillä en uskalla ajatellakaan, mitä tapahtuu, jos laitan kuiviin käsiin itseruskettavaa. Tulos ei varmastikaan olisi kovinkaan kiva. Mutta toivotaan, että pääsen pian testailemaan myös käsiin. Silloin Countrysidekin näyttäisi kynsissäni jättekivalta!

Mikä on teidän lempparinne itseruskettavista?

2 kommenttia:

  1. Ittelläni ei oo lempparia itseruskettavista jne, kun en niitä ole koskaan käyttänyt :) Muilla kyllä näyttää joko hyvälle, tai aivan hirveälle, riippuu ihmisestä :DD

    - Hannavee
    http://likoorikahvi.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hannavee: Joo, itse kuulun yleensä jälkimmäiseen ihmisryhmään, mutta tämä itseruskis taitaa palauttaa uskoni kyseiseen tuoteryhmään :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!