perjantai 12. elokuuta 2011

Countryside

Luovuin haikein mielin Sylva-crackleista, sillä halusin kokeilla vielä Prettyltä saamaani Nyxin Countrysidea pelkilteen kynsiini ennen kuin katkon kynsiäni vauvanhoitoa vastaaviin mittoihin. Tai ainakin sinne päin.


Countryside on kaunis kullan sävy, joka valitettavasti ei kameraan tallennu lainkaan omana upeana itsenään. Kamera jotenkin syö kaiken sävyn. Oikeasti tämä on siis peittävämpi kuin kuvasta voisi päätellä, mutta ei nyt siis kuitenkaan mikään superpeittävä. Sellainen kaunis, kesäinen kulta.


Parhaiten Countryside pelittäisikin ruskettuneen ihon kanssa, jota siis itse en omista. (Sain Prettyltä kylläkin myös itseruskettavaa, mutta en sitä vielä käsiini ole uskaltanut kokeilla, muualle kylläkin. Mutta siitä myöhemmin.) Joka tapauksessa sävy on ihana. Vaati about kolme kerrosta, että tulos miellytti, mutta sitten se olikin ihana: kultainen ja kiiltävä.


Ja kuten kuvasta näkyy, halusin myös kokeilla Prettyn kynsitarroja ja päädyin tällaiseen simppeliin ratkaisuun. Inglotin top coat on jo niin venyvää kamaa, että pilasi vähän tätä viimeistelyä, mutta no can do. Ensi kerralla joku tuoreempi top coat päälle ja avot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!