keskiviikko 3. elokuuta 2011

Nätti bongaus


Surffailinpa taas huvikseni Prettyn sivuilla heijatessani vauvelia uneen ja katsokaas tyttelit, mihin törmäsin! Taisin lukea tästä eilen jo Facebookista, mutta nyt se vasta jysähti tajuntaani... 189 euron arvoinen MSCHIC by Seppälän tuotepaketti maksaa Pretty.fissä vain 29 eunukkia... Käsi ylös, ketä himottaa? Niin ja, mitä mieltä olette noin ylipäätään MSCHICin (by Seppälä) tuotteista?

Ja niin, minun piti lähtemäni tästä hommiin, mutta osuipa silmäni vielä tähän.
Vähän erilaista kynsitarrameininkiä... Itselläni on joku tämän tyylinen paketti jossain jemmassa, mutta en ole uskaltanut kokeilla. Varmaan sähläisin kynnet pilalle. Onko joku testannut?

Kuvat Prettyn sivuilta

5 kommenttia:

 1. Itse ostin taannoin citydealista kaikki nuo kynät 20e ja sain mokan vuoksi kaupanpäälle ripsarin.
  Mun täytyy myöntää, etten ymmärrä mihin noiden tuotteiden niin korkea hinta perustuu? Mitä noi kynätkin on 10e kpl, ei varmaan myy, kun on jatkuvasti tarjouksessa. :P

  Luomivärit on kokeilujen perusteella ihan laadukkaita ja pigmenttisiä, mutta en tykkää noista kynistä paljoakaan, enkä ripsarista (tosin se on makuasia)

  VastaaPoista
 2. Mulla on tollasia tarroja, en oo tohtinu vielä käyttää. Hermo menee kuitenkin :D Joistain oon kuullu kehuja, joistain haukkuja, että varmaan riippuu merkistäkin.

  VastaaPoista
 3. Ite en ainakaan luota yhtään seppälän meikkeihin. Melkein on tullut luvattua etten niihin rahojani tärvää ! ;D Paitsi tietty models ownit on hyviä.

  VastaaPoista
 4. Tuon saman paketin saa MSCHIC kotisivuilta samaan hintaan, eikä postareita tule! :) Ja vielä kaupan päälle saa ekstra luomivärin.

  VastaaPoista
 5. (todellaupea)Layrä: Totta. Täytyy kyllä olla aika hyvä kynä, että kymppiä siitä maksaisin :)

  asetonihuuruja: Joo, ne on jännät paikat, kun tollasia alkaa testailla :)

  Aurica: Models Ownit on tosiaan hyviä :)

  Anonyymi: Kiitti vinkistä! Pienikin säästö on säästöä :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!