tiistai 23. elokuuta 2011

Lensway.fi


Kuten tiedätte, ulkonäköön vaikuttavat monet asiat: meikkityyli, kasvojen ominaispiirteet (esimerkiksi kulmakarvat) sekä myöskin silmälasit. Itselläni silmälasit vaikuttavat meikkaamiseen siten, että uskallan kokeilla vahvaakin silmämeikkiä, koska koen, että silmälasit antavat paljon anteeksi. Mallista riippuen ne voivat "syödä" meikin vahvuutta tai hieman piilottaakin epäonnistunutta kokeilua. Lasit todellakin voivat vaikuttaa meikkiin ja sen määrään, sillä esimerkiksi vahvasankaisten lasien kanssa silmämeikki voi olla kevyempi, mutta silti kasvoilla on ilmettä. Sangattomien lasien kanssa olen tykännyt käyttää vahvaa silmämeikkiä ja nudehuulia. Siispä koen, että silmälasit ovat asusteita nekin ja liittyvät näin tähän ulkonäköasiaan niin vahvasti, että uskallan niistä täälläkin puhua.


Itselläni on miinusmerkkiset lasit eli näen kauas huonosti. Ensimmäiset lasit seiskaluokalla olivat kammottavat, pyöreänmalliset hirvitykset, mutta sen jälkeiset vahvasankaiset "sihteerilasit" olivat jo astetta tyylikkämmät. Sen jälkeen tykästyin sangattomiin laseihin, mutta nyt olen taas pitkään haaveillut sihteerilaseihin palaamisesta. Olen aina ollut katkera siitä, että lukulasi-ihmiset saavat ostaa lasejaan lähes mistä tahansa puljusta, mutta miinusmerkkisten on käytävä läpi optikolla käynti, lasien tilaus ja odottelu. Olen aina haaveillut, että lasit voisi yksinkertaisesti vain tilata netistä. No, nyt niitä voi.


Minun on nimittäin aivan pakko, siis PAKKO, kehua silmälaseja, aurinkolaseja ja piilolinssejä myyvää Lensway.fi -nettikauppaa, johon törmäsin Facebookissa järjestetyn kilpailun myötä. Kilpailun palkintona oli tuhannelle ensimmäiselle osallistuneelle ilmaiset silmälasit ja minä tyttö voitin! Olin aivan täpinöissäni, vaikka olinkin juuri ehtinyt käydä ihan Instrussa asti tilaamassa uudet lasit. Mutta eipä noita voi koskaan olla liikaa ja näinpä minulla oli ihan uunituore silmälasiresepti, joten lasien tilaaminen oli helppoa.

Lenswayn sivuille voi ladata oman kuvansa ja mallailla eri laseja päähänsä. Sitten vain lasit virtuaaliostoskoriin ja syötetään oman silmälasireseptin tiedot. Hinnat ovat aivan törkeän edulliset ja toimitus aivan käsittömättömän nopeaa. Tilasin lasit maanantaina ja perjantaina ne ilmestyivät postilaatikkooni. Kaiken lisäksi lasit olivat oikein passelit ja täydelliset ja ihanat. Nimittäin nämä Rehnin lasit. Ja koska sain lasit ilmaiseksi, maksoin vain viiden euron toimituskulut. Mutta miinusmerkkisiksi laseiksi nuo olisivat kyllä olleet siltikin ihan hullunhalvat, vaikka olisin täyden hinnan maksanutkin.


Ja mukaan pakettiin lähtivät kiva magneeteilla toimiva silmälasikotelo, puhdistusneste- ja liina sekä avaimenperä, joka kätkee sisäänsä miniruuvarit silmälasien pienimuotoiseen kiristykseen. Nämä käsittääkseni kuuluvat joka tilaukseen.

Olen nyt todella intona. Päätinkin jo, että eräs tyyli, jota kokeilen on sellainen, että laitan tosiaan kevyemmän silmämeikin ja sitten jotain räväkkää punaa, kuten esmes Shocking Pinkiä :)

Kuka on yhtä myyty kuin minä tästä nettiputiikista? Onko joku jo tutustunut tähän?


4 kommenttia:

 1. En ole vielä tutustunut, mutta aion tämän hehkutuksen jälkeen tutustua! Kiitokset hyvästä suosituksesta! :))


  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Linkit eivät toimi! :)

  Minulle sopivat niin harvat mallit (pieni naama) ja haluan kevyet lasit (muuten ne painavat nenää), joten en ole (ainakaan vielä) uskaltanut tilata laseja netistä.

  VastaaPoista
 3. Hannavee: Tutustu ihmeessä!

  Anonyymi: nyt toimivat! Kiitti, kun huomautit :) Kyllä muakin vähän jännitti tilata netistä, mutta auttoi kun sinne pystyi lataamaan sen kuvan ja siihen merkataan pupillit, niin se kone tajuaa ilmeisesti siitä minkä kokosena se näyttää ne lasit siinä naamalla.

  Panda: Eikös vaan olekin :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!