sunnuntai 28. elokuuta 2011

Feel Good Fast

Pidetäänpä heti kärkeen pikkutauko teidän suosikkituotteisiin, niitä tulee lisää huomenna. Täytyy nimittäin vähän mainostaa (minulle) uutta ostosparatiisia. Tällaiset "bongauspostaukset" on jotenkin niin kovin helppo toteuttaa, kun netistä löytyy vaikka mitä kivaa. Mammalomalaisena ei tule käytettyä niin paljon ja varsinkaan kovalla tahdilla tuotteita, että joka päivälle riittäisi sellaista esittelyä. Bongailupostaukset yhdistettynä teidän suosikeista koostuviin postauksiin tuovatkin nyt pikkuista hengähdystaukoa, että ehdin kokeilla tuotteita myös itse. Toivottavasti jaksatte silti lukea :)

Mutta asiaan: Ecodealin lisäksi törmäsin TradeDoublerin kautta Hyvinvoinnin Tavarataloon. Nimenä vähän plaah-tyyppinen paikka epäilytti aluksi, mutta klikattuani sivuille (täältä!) huomasin, että siellähän on miljoona erilaista tuotemerkkiä ja tuotteita laidasta laitaan. Ehkä tuon nimen perusteella voisi kuvitella, että ostoskoriin voisi laittaa vain ravintolisiä ja myslipatukoita, mutta näin ei olekaan asian laita.

Ensinnäkin... Niin kuin Ecodealissa, niin myös Hyvinvoinnin Tavaratalossa on myynnissä Dr. Hauschkaa. Ensimmäisenä silmiini osui Hauschkan höyrykylpytiiviste! Siis mitä ihmettä?? Ennen Hausckan Savinaamiota käytettäväksi tarkoitetun tiivisteen avulla tehdään kasvoille höyryhoito, joka auttaa ihohuokosia avautumaan.

Lisää tuotteesta voit lukea täältä! Kiinnostuiko joku muu? Ja nyt kertokaa, jos olette testanneet, haluan ehdottomasti kuulla kokemuksia.

Syksyn lähestyessä on entistä tärkeämpää muistaa popsia D-vitamiinia ja ainakin itse pidän tästä hysteerisen tarkasti huolta. D-vitskuahan pitäisi popsia nykyisin läpi vuoden, mutta erityisen tärkeää se tosiaan on nyt, kun auringonvaloa ei kohta ole yhtä paljon enää saatavilla.

Tällä hetkellä meidän perheellä on käytössä Sana-Solin appelsiininmakuiset D-vitamiinit, jotka itse asiassa ovat halvempia tuolla Hyvinvoinnin Tavaratalossa, kuin siellä, mistä ne itse ostin. Ne löydät siis täältä.
Ne ovat aika hyvänmakuisia, mikä on aina plussaa.

Kuitenkin tuolla olisi nyt tarjouksessa Sana-Solin pureskeltavat D-vitskut, joita niitäkin olen testannut. On kuin karkkia söisi :) Erityisesti lapset varmasti pitävät noista, mutta ei tosiaan ole jäänyt syömättä meiltä aikuisilta. Tuohon tarjoukseen pääset täältä.

Ja koska itse tosiaan haluan kaikki vitskut sun muut karkinmakuisina, niin käytössä on myöskin Sana-Solin maitohappobakteerit, jotka maistuvat ihan valkosuklaalta... Nam! En vielä osaa sanoa, onko näistä hyötyä ja, jos, niin mihin, mutta tuli vain sellainen fiilis, että täytyy maitohappobakteerejakin ruokavalioon saada. (Löytyy täältä.)

Ja vielä hehkutan sen verran, että tuolla Hyviksessä on menossa ale ja tarjoustuotteiden joukossa on vartalovoiteita, käsivoiteita, seerumeita, raakasuklaata, hiustuotteita, ripsivärejä ja vaikka mitä! Aleen pääset tästä linkistä!


Onko joku jo tutustunut tähän nettikauppaan? Kokemuksia? Ruusuja/risuja?


Mitä vitamiineja/ravintolisiä syötte ja miksi?

ps. Hahaa, pakko kertoa, että Nellystä voi nykyisellään tilata myös Libressen siteitä! :) Pääset ihastelemaan niitä täältä. Onko tämä teistä kätevää/tarpeellista/typerää? Ostaisitko uusien bootsien tai takin kanssa myös paketin Libressejä varastoon?


(Kuvat Hyvinvoinnin Tavaratalosta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!