sunnuntai 7. elokuuta 2011

Black Magic and Countryside... Crackle!

Himoitsin vähän, himoitsin enemmän ja himoitsin sitten ihan hitosti uuden uutukaista crackle-lakkaani, jonka ihana Pretty.fi minulle lähetti. Joten päätin vihdoin sitä testata. Tiedän, että olen supermyöhässä tässä crackle-jutussa, mutta viime vuonna (?) villinnyt IsaDoran Graffiti-villitys lähinnä ärsytti, vaikkakin myös teki uteliaaksi. Nyt, kun kohu on laantunut ja näitä lakkoja tekevät muutkin kuin IsaDora ja, tietty koska nyt sain tämän lakan, niin olen enemmän kuin valmis lähtemään touhuun mukaan.

Mutta.


En osannut päättää, kokeilisinko pinkin lakkani alla vaaleaa vai tummaa pohjaa, joten kokeilin ensin yksiin kynsiin kumpaakin vain päättääkseni, millä yhdistelmällä aloitan crackle-kokeiluni.


Kokeilin ultimatelempparimustaani eli Le Chatin Black Magic -lakkaa, joka ei aluksi levittynyt kunnolla. On meinaan aika vanha lakka ja olikin sitten paikoin aika vetistä. Siispä tämä kynsi ei ollut järin onnistunut, mutta antoi esimakua siitä, että Earthquake Pink -sävyinen crackle-lakka oli minulle mieluinen tuttavuus.


Etusormeen kokeilin cracklen alle myöskin Prettyltä saamaani Nyxin Countryside-lakkaa.

Countrysiden päälle oli muutenkin helppo saada cracklea kunnon kerros, kun tuon mustan kanssa oli vähän hankaluuksia.

Normaalin ihmisen päätös olisi siis ollut ottaa mustat taiat pois ja vetää jokaiseen kynteen maaseutua ja pinkkiä, mutta not me...


... vetäisin sitten joka toinen -meiningillä. Pienen sekoittelun jälkeen musta taika pelitti taas, joten keskisormi meni mustan magicin kanssa hyvin, mutta pikkurillissä tuo crackle lohkeili vähän huonosti.

Ei hätää, en minä näissä kynsissä kauaa viihdy, kunhan vain kokeilin. Minulla on monta lakkaa, joiden päälle haluan tuota cracklea kokeilla.

Noita crackle-lakkoja on nyt  tosi monella merkillä ja jo pelkästään Prettystä löytyy tämän W7-merkin lisäksi La Femmen crackleja. Mikä crackle on sinun lempparisi?

2 kommenttia:

  1. En ole muita kokeillutkaan kuin Isadoran ja H&M:n crackleja ja noista kyllä tykkään enemmän Isadorasta :D Toki muitakin olisi kiva kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Ine: Ai Hennesilläkin on oma cracklensa?? Enpä tuota tiennyt :) Mutta ei yllätä, että IsaDora on parempi ;)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!