sunnuntai 21. elokuuta 2011

Pure Diamond Powder

Tämä vouhotukseni Nivean meikkien myynnin lopettamisesta alkaa saada maanisia piirteitä, mutta eipä anneta sen haitata. Koska meikkejä ei kohta enää (ainakaan Suomesta) saa, niin olen vähän tutkaillut Nivea-varastojani ja miettinyt, onko mitään niin kivaa, jota pitäisi ostaa varastoon.


Löysin tällaisen korostepuuterin, jolla saa aikaan kivaa hehkua iholle. Hehkuttaa voi niin silmämeikin, kasvot, (esim. kulmaluun tai poskipäät), vartalon tai Nivean mukaan vaikkapa huulet!


Ihan superpieni määrä tuotetta riittää, sillä muuten tapahtuu kiiltoöverit. Mielestäni tällainen korostepuuteri sopii jokaisen bilemeikkivalmisteluun, vaikkakaan tämä Nivean versio ei ole sen kummempi kuin muutkaan vastaavat. Esmes joskus vuosikausia sitten bongasin H&M:ltä vastaavanlaisen, joka oli aivan yhtä kiva.


Mutta jos nyt tämän Nivean herkun bongaatte halvalla jostain, niin älkääpä jättäkö kuleksimaan, vaan napatkaa mukaanne!

Ja niin kuin olen jankannut jo about tuhat kertaa, Sokoksen verkkokaupasta saa Nivean meikit puoleen hintaan, mutta en nyt jaksanut metsästää, että löytyykö tämä puuteri sieltä. Varmaan aika monet muutkin kaupat myyvät Niveaa nyt edullisesti, että eikun metsälle!

ps. Muistakaa nyt herranjestas kertoa minulle lempituotteenne, että pääsen väsäämään teille postausta aiheesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!