sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Intense Repair, todellakin!


Nyt on menossa niin harvinainen hetki, että vauveli nukkuu vielä, vaikka itsekin jo ehdin nokoset tuossa samalla ottaa, joten päätinpä käyttää tämän harvinaisen tilaisuuden hyväkseni. Muistatteko, kun vähän aikaa sitten ihmettelin, onko hiusnaamioista, hoitoaineista tai tehohoidoista mihinkään? (Virkistä muistiasi täällä!) No, nyt voin kertoa, että heti seuraava kokeilu tuotti tulosta! Nivean Intense Repair -sarjan kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitettu hiusnaamio pelasti kyllä monet mahdolliset bad hair dayt.


Siis vau! 1-3 minuutiksi hiuksiin laitettava naamio laittaa kyllä suortuvat siloisiksi alta aikayksikön! Aika usein laitoin tätä tukkaan ja hipsin saunaan, mutta joskus myös vedin tätä kutrien läpi ja suihkutin miltei samantien pois ja tukka kyllä kiitti siitäkin vähästä.  Niin pehmeää, sileää ja hyvältä tuoksuvaa JA hyväkuntoista hiusjoukkoa on päässäni harvoin nähty kuin, mitä tämän tuotteen käytön jälkeen. Pesen siis usein illalla hiukset ja aamulla tukka oli juuri kaikkea tuota edellä mainittua, mutta se ei myöskään ollut latistunut eikä siis menettänyt paksuudestaan mitään.

Suuret plussat tälle tuotteelle!!

P.S. Nivea ilmeisesti lopettaa meikkien myynnin Suomessa tämän vuoden aikana ja keskittyy erityisesti ihonhoitoon, että hamstrailkaahan lemppareitanne, jos niitä on!

P.P.S. Joku ehkä huomasikin tuon pienen lisäyksen blogini nimessä. Toivon, ettei se ketään ärsytä, mutta havahduin vaan siihen, kuinka paljon yksi, pieni ihminen muuttaa elämää. Vaatimukset tuotteillekin nousevat uusiin ulottuvuuksiin, kun pitää hoitaa hommat nopeasti! Parhaimmillaan ehdin juuri vaikkapa hampaiden pesulle, kun jo kuuluu huuto, että pitää palata takaisin lähtöruutuun. Tai juurikin, kun olen saunassa ja tytteli on isänsä hoivissa niin juuri, kun on hoitsikat päässä, niin kuuluu nälkäistä ulinaa toisesta huoneesta. Siinä ei kymmenen minuutin hoidoilla siinä vaiheessa tee mitään. Eli toivon, että kaikki tämän ymmärtävät, niin kuin tiedän, että ymmärrätte, kun olette olleet tähänkin asti ymmärtäväisiä.

P.P.S. Case in point, nyt kuuluu kehdosta hermostunutta ininää! :)

8 kommenttia:

 1. Tuotapa täytyy koittaa jostaki ehtiä! Oma tukka huutaa hoosiannaa kuivien latvojen kanssa ja semmonen pörröpehko on, että huh huh.

  VastaaPoista
 2. Kiki: Kokeile ihmeessä, auttoi kyllä omaa, kuivaa tukkaa todella paljon!

  VastaaPoista
 3. Joo tota täytyy tosissaan kokeilla, pitää vaan käyttää toi nykynen loppuun! :)) Ja toi nimi on justiinsa hyvä, siitä sain päivän naurut (ihan positiivisessa mielessä sitten XDD)!

  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Lisäys blogin nimeenhän on ihana. Voi miten suloinen asia! Kiva jos ehdit ja jaksat mammalomaltakin välillä päivitellä. :)

  VastaaPoista
 5. Täytyypä pitää silmät auki :) Mistä sait tiedon tuotteiden mahd. myynnin lopettamisesta?

  Vauvan tahtiin me lukijat mennään :D No hätä.

  VastaaPoista
 6. Kisu: sain taannoin spostia aiheesta :)

  VastaaPoista
 7. Juuri jotain tällaista kaipaan!
  Aussien 3min miraclea hehkutettiin joskus ja meninn sen ostamaan.. No eipä auttanut omaan kuivaan pehkooni.
  Josko tämä sitten?
  Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 8. La Petite Princesse: Toivottavasti toimii sullakin! :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!