torstai 1. syyskuuta 2011

Your Favourites, part 5

Jatketaan teidän suosikeilla.

Nostanpa esiin ihailemani bloggarin, Lazy Dynamiten, suosikit (hänen luvallaan tietysti), jotka löydät kokonaisuudessaan täältä. Dynamiten taiteilemia meikkejä katson aina kateudesta vihreänä, joten onpa nyt syytäkin keskittyä hänen suosikkeihinsa.

Ensinnäkin myös Lazy Dynamiten suosikkilistalta löytyvät edellisissä suosikkipostauksissa esitellyt Osiksen hiuspuuteri sekä Urban Decayn silmämeikinpohjustaja. Mutta Dynamiten listalla on myös muutama itselleni tuttu tuote.Yksi niistä on aivan jättekiva huulikiilto. Dynamite kertoo esimerkiksi eräiksi suosikeikseen Lumenen Wild Rose -kiillot ja allekirjoitan tämän täysin. Täytyykin kaivaa omat kiiltoni taas naftaliinista ja ottaa käyttöön. Miljoonan huulikiillon omistajana sitä vaan joskus unohtaa käyttää useimpia. Koostumukseltaan täyteläiset ja upeaa kiiltoa tuovat Lumenen kiillot ovat aivan ihania ja omistan niitä useassa eri sävyssä. Lumenea myy esimerkiksi Sokoksen kauneuden verkkokauppa.


(Kuva Prettyn sivuilta)

Sitten nostaisin esiin Dynamiten luomivärilempparit, sillä ne ovat monesta blogista tuttuja tapauksia. Itse en ole näihin vielä tutustunut, vaikka Prettyn sivuilla olen niitä ihaillut. (Ilmeisesti en siis ole kosmetiikkabloggari enkä mikään, kun en ole näihin tutustunut, jaiks!) Nimittäin Coastal Scents 88 Metal Mania Palette on juuri se CS-paletti, johon itsekin törsäisin, jos päättäisin aukaista kukkaron nyörejäni. Aivan ihanan oloinen paletti, joka sisältää 88 metallinhohtoista luomiväriä, I like it! Prettyn sivuilta tuon voi tilata tämän linkin takaa! Kaikki Prettyn tarjoamat CS-paletit löydät puolestaan täältä. Minkä paletin sinä valitsisit?

Lisäksi Urban Decayn Naked-paletti on minunkin silmään osunut aika täydellisenä tapauksena. Yummy! Blogeja (ja Naked-palettia koskevia postauksia on muuten jo pelkästään tämän viikon aikana ollut monta) lukiessani olen antanut itseni ymmärtää, että suurin osa on tämän paletin löytänyt vissiin jostain ulkomaisesta nettikaupasta. (Tsekkaa paletti Urban Decayn kotisivuilta tai tutustu Lazy Dynamiten esittelyyn!)

Osuuko teillä suosikit yksiin Lazy Dynamiten kanssa?

Suosikkeja tulossa vieläkin lisää...6 kommenttia:

 1. Heips, mikä sävy tuo Lumenen huulikiilto kuvassa on?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: heippa, se on Vanamon tuoksu ja siitä löytyy enempi juttua tästä postauksesta: http://meikkistudio.blogspot.com/2010/08/vanamon-tuoksu.html

  VastaaPoista
 3. Moi, niinpäs löytyikin, kiitos!
  Saakohan tuota enää mistään? :( Aivan ihana väri!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: En ole ihan varma. Yritin vähän googletella, mutta nykyistä sävyvalikoimaa en löytänyt enää mistään :( Yritänpä minäkin vilkaista meikkihyllyä seuraavan kerran kaupassa käydessäni!

  VastaaPoista
 5. ANonyymi: Ja hei, voisin yrittää tehdä jonkunnäköisen vertailun samansävyisistä kiilloista, jos joku niistä olis kiva :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Se olisi kiva juttu!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!