torstai 15. heinäkuuta 2010

Tarramaniaa ja Goshittelua


Sutaisinpa kynsiini Snowcrystalin kesäisen vihreää lakkaa, mutta konadointia en ehtinyt harrastaa. Siispä napsaisin tarran nimettömään Make Up Storen tarrapakkauksesta (jonka unohdin nyt kuvata) ja lätkäisin sen nimettömään. Tulipa helposti eloa muuten tylsään lakkaukseen. Olen pantannut kyseistä MUS:n tarrapakkausta herraties kuinka kauan, sillä en ole halunnut tuhlailla tarroja. Nyt tulin kuitenkin siihen tulokseen, että käytettäväksihän ne on tarkoitettu, eikös vaan?

Ja keskari on edelleen tekokynsi. Yllättävän kauan pysynyt tuo kynsi, täytyy sanoa.


Seppälästä mukaan lähtivät tämän uuden tarra-oivalluksen siivittämänä pari tarra-arkkia lisää. Olen menossa lauantaina häihin, joten ostin teemaan sopivat random-kukka- ja ruusu-arkit. Katsoo sitten lähempänä, millaiset tarrat kynsiin sopisivat. Nämä olivat vain 1,95 e/kpl. Ja kumma kyllä, pystyin olla ostamatta yhtään Wild and Crazyn lakkaa, can you believe it?? Siitäkin huolimatta, että oma vaaleahkonsininen Super Star ei ollutkaan enää mitään uuden Super Starin rinnalla, joka olikin sähkönsininen... Missähän vika? Onkohan sävy kokonaan muuttunut vai oliko minulla alunperinkin väärä tarra purtilossa kiinni, who knows?


Sokokselle silti hipsin napsimaan mukaan pari Gosh-lakkaa hintaan 5,90 e/kpl. Normisti hinta on kolme euroa enemmän.


Mukaan lähtivät metallinhohtoinen Frou-Frou sekä kaunis hilelakka Rainbow.

7 kommenttia:

 1. Muhun on iskeny joku kesän meikkiapatia, en jaksa laittaa silmämeikkiä enkä huulimeikkiä enkä kynsiä ja ääh. Teen aina vaan perusmeikin ja se on siinä.. Jos sitten syksyllä taas jaksaisi alkaa oikein kunnolla meikkaamaan taas :D

  VastaaPoista
 2. Hannukkaz: Mulla on ihan sama juttu!! Näkyy jo blogissakin harventuneina postauksina, kun ei vaan ole mitään kerrottavaa. Kynsiä vielä yritän laittaa, niin että olisivat edes siistit, mutta harvemmin niitäkin laitan kuin yleensä. Muuhun meikkiin panostan vain erikoistilanteissa... Eipä näillä helteillä meikit oikein naamassa pysyisikään :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Rainbow on tosi ihana! Voisin lätkiä sitä melkein minkä tahansa lakan päälle, mutta yritän vierottautua...

  VastaaPoista
 4. .Nekku: Juu, testasin sitä juuri yhteen kynteen ja tiedän jo nyt, että tätä lakkaa tullaan näkemään kynsissäni ja paljon!! Aivan törkeen makee!!! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan yksinkertaiset ja nätit kynnet. Täytyy kyllä sanoa, että nuo Seppälän tarrat on hyviä ja halpoja. Olen jo muutaman arkin niitä käyttänyt enkä edes enää halua ostaa kalliimpia tarroja, kun halvallakin saa. :)

  VastaaPoista
 6. Chica: kiitos! Joo, tuolla hinnalla noita raaskii kyllä käyttääkin :)

  VastaaPoista
 7. O-ou ihan täydelliset raapimisvälineet. :D

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!