lauantai 18. kesäkuuta 2011

Puhtaat hiukset? No can do... or could you?

Uudessa elämäntilanteessani oikein korostuu se, ettei aina ehdi pestä tukkaa. Joskus saan prinsessan istutettua kylpyhuoneeseen sitteriin suihkun ajaksi, mutta tämä ei tietenkään neidin temperamentin takia aina onnistu. Siksipä on tärkeää, että hyllystä löytyy tuote, jolla saa tukan ja fiiliksen freesattua äkkiä niin, että pystyy vaikkapa vastaanottamaan vieraita tai lähtemään kauppaan kiemurtelematta tukalan olon vuoksi.


Tämä tuikitärkeä tuote on tietenkin kuivasampoo, joita jo löytyy vaikka minkälaisia kauppojen hyllyiltä. Jopa päivittäismerkit ovat alkaneet huomata, että tämä on tuote, jolle löytyy kysyntää. Viime aikoina olen kuitenkin luottanut Swiss-o-parin Frottee-kuivasampooklassikkoon, josta olen pitänyt kovasti. Nyt tämä tuote koki loppunsa, joten voin siitä lausahtaa muutaman sanan. Ensinnäkin, jee! Me like it a lot! Tämä todellakin imi hiuksista kaiken rasvaisuuden itseensä ja olo tuntui taas ihmismäiseltä. Myös volyymia tukka sai kivasti lisää. Ainoa homma, johon tuli kiinnittää huomiota oli se, että varmasti harjaa hiukset kunnolla, ettei tukkaan jää valkoisia jauhepilviä. Mutta muuten jättebra eikä hintakaan huimaa päätä. Itsellä oli käytössä nyt tämä suihkutettava versio, mutta peruspulverinakin tätä on saatavilla.


Seuraavaksi kokeilen Oriflamen HairX-kuivasampoota! Onko kokemuksia?

ps. Olisipa ihanaa päästä shoppailemaan kuivasampoita Virven tyyliin! Kuivasampoot ovat yksiä ehdottomia lempparituotteitani.

5 kommenttia:

 1. Oriflame jättää omaan keskiruskean sävyisiin hiuksiin mummoharmaan lookin :s ja tuntuu jotenkin likaiselta ja nahkealta päässä. Ei mitenkään oma suosikki. Label M:n kuivis on monien vertailujen jälkeen tuntunut parhaalta.

  VastaaPoista
 2. oriflamesta jäi rasvaset hiukset :( tai no aluks näyttää et on ok, mut muutaman tunnin päästä samanlaiset mitä oli alkutilantees.. ei kannata ostaa! mut suosittelen got2b rockin itiä, saa kans melkeen joka kaupasta ;)

  VastaaPoista
 3. Oma suosikkini on Four Reason hiuspuuteri.

  Se ei jätä valkeita lönttejä, jättää hiukset ihanan ilmaviksi eikä jätä hiuksille sellaista inhaa klähmäistä fiilistä.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!