perjantai 6. elokuuta 2010

Neiti Chic


No, tulihan se MSCHICin paketti vihdoinkin, eilen nimittäin. Jälleen kerran päivä julkisen valituksen jälkeen. Minullahan on siis aiemminkin mennyt hermo MSCHICin pitkien toimitusaikojen vuoksi. Tällä kertaa aika ei ollut suhteettoman pitkä, mutta kun lauantaina paketin ilmoitettiin lähteneen (eli vaikkapa käytännössä maanantaina), niin miten se voi vasta torstaina tulla postilaatikkoon? Minä en ymmärrä.

edit. Täytyy kyllä muistaa, että vika voi olla postissakin. Ei tässä kyllä mikään muukaan ole ajallaan tullut.


Joka tapauksessa MSCHIC sai minut leppymään välittömästi, sillä paketti sisälsi myös lahjuksia - jälleen kerran.


Itse tilasin alennusmyynneistä paljon kehutut Eye Stain -eyelinerit sävyissä Black Cherry Shine sekä Hot Chocolate. Olin ajatellut tilata vain tuon ensimmäisen, sillä hinta oli puolet alkuperäisestä eli 7 euroa. Koska postimaksut olivat kuitenkin jo 6 euroa siihen päälle, järkeilin, että viisainta on napata toinenkin Eye Stain mukaan tilaukseen.


Tässä värit toistepäin. Vasemmalla suklaanruskea Hot Chocolate ja oikealla punaisin hiukkasin koristeltu musta eli Black Cherry Shine. Testasin pikaisesti tuota mustaa enkä oikein vakuuttunut. Tuote on siis koostumukseltaan tuollaista aika pehmeää enkä ihan ekalla kerralla tullut sinuiksi tämän kanssa. Ainakaan rajauksena. Itse asiassa tilasin nämä pohjustamaan tummia silmämeikkejä, en tiedä toimiiko.


Tilaajalahjoina sain aivan ihanan pinkin minihuulikiillon sävyssä Hot Pink Glaze sekä Aquarel Eyes -luomivärin sävyssä Breathing Air. Tuota huulikiiltoa minulla on eräs vaalea sävy, josta olen tykännyt vallan paljon. Hauskaa tuotteessa on jännä piparmintun tuoksu. Tuo Aquarel Eyes muistuttaa koostumukseltaan, paketin ulkonäöltään ja melkein sävyltäänkin jo omistamaani Super Silveria.


Tuo luomiväri (tässä kostealla siveltimellä laitettuna) näyttää kuvassa kovasti hopeiselta, mutta oikea sävy on lähempänä violettia, ehkä hieman vihertävällä shimmerillä.


Testasin ihan pikapikaa ennen kauppareissua uusia tuotteitani laittamalla Black Cherrya pohjalle ja Breathing Air -luomaria päälle (kostealla siveltimellä).


Näissä kuvissa värejä ei oltu vielä häivytelty mihinkään, ja lopetin meikeillä soheltamisen muutenkin siksi, että lopputulos alkoi jo muistuttaa bilemeikkiä. On tuo Breathing Air kyllä aivan ihanan hohtava sävy. (Ripsissä Lancomen Hypnose enkä edes yrittänyt kauppareissua varten taivuttaa - vedenkestävällä ripsarilla taivutukset eivät kyllä olisi pysyneetkään).


Huulikiilto ei tietenkään toistu kuvissa samanlaisena, pinkki kun on. Koostumus on kuitenkin ehkä paras kaikista pinkeistä huulikiilloistani (Brights-kiiltoa lukuunottamatta).


Tämä ei varsinaisesti kiillä kovinkaan paljon, vaan tuo kevyen värin, joka ei ole ollenkaan liikaa edes kauppareissulle. Toki tuloksesta saa myös peittävämmän ja huulipunamaisemman, jos laittaa tuotetta aavistuksen enemmän. Tämä myös levittyy upeasti ja tosiaan se piparmintun tuoksu piristää kivasti. Ah, parhautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!