perjantai 10. helmikuuta 2012

Tasaisen sileä iho à la Oliv' by La Clarée

Nyt varautukaa taas siihen, että en ole pysyä housuissani! Koskaan ennen ei pelkkien näytepurkkien kokeilu ole ollut sellaista juhlaa kuin nyt. Jotkut varmaan muistavat, että sain luonnonkosmetiikkaa maahantuovalta Ekovistalta Benecosin meikkejä kivan boksin. No, boksi sisälsi myös näytteitä, joista ensimmäisenä iskin kynteni ja naamani Oliv' by La Clareen naamioon, kosteusvoiteeseen ja ihoöljyyn. Ja voi kuulkaa, rakastuin kaikkiin. Rakastuin aikaisemmin jo Olivin käsivoiteeseen, mutta nyt rakkaus tähän merkkiin on entistä palavampaa.

Ai, miksi?

Koska ihosta tuli niin silkinsiloinen ja pehmoinen ja tasainen, että surffasin heti kaikki nettiputiikit tietääkseni, paljonko täysikokoiset purkit verottaisivat lompakkoa.


Ensikokemuksia


Ihana naamio <3
Aloitin kokeilut voidemaisella ja kirkastavalla kuorintanaamiolla, joka oli pehmeää ja ihanaa levittyen kasvoille hyvin. En tiennyt, mikä protokolla tämän käytössä oli, mutta ajattelin sen kuivuvan kasvoille. Kun noin kymmenen minuutin jälkeen kurkkasin peiliin, olikin se yllätyksekseni imeytynyt kasvoille liki kokonaan. Pesaisin loppuja pois ja silloin tämä valkoinen savinaamio muuttui vieläkin voidemaisemmaksi levitessään kasvoille ja voi jumankauta, että iho tuntui sileältä. Olin pienimuotoisen hämmennyksen vallassa. Naamio tuoksui miedosti kauneshoitolan ylellisyydeltä. Kyllä. En sitä paremmin osaa selittää. Se minulle tuli mieleen. Joskus nuorena kosmetologin voiteet tuoksuivat juuri tältä.

Naamio Ecodealin sivuilla: KLIK*.


Vaikuttavat aineet 100% luonnollisia: Valkosavi (poistaa toksiineja) 20 %, Oliivipuunlehtiuute (torjuu vapaita radikaaleja) 18 %, Seesamiöljy (ravitseva) 4 %, Aloe vera -mehu (kosteuttava*) 2 %, Vihreä tee ja alppitähti (antioksidanttisia) 1 %, Australianpähkinäöljy (pehmentävä) 1 %, Porkkanauute (sisältää A-vitamiinin esiastetta) 1 %, Eteeriset palmarosa-, setripuu- ja sitruunaöljyt.



Ja aivan ihana kosteusvoide <3
Kun olin putsannut kasvot kasvovedellä, ajattelin samointein kokeilla Olivin kosteuttavaa kasvovoidetta. Voide olikin ihanan täyteläistä ja pehmeää ja sopi mielestäni yövoiteeksi ihan täydellisesti.  Heti sen levitettyäni tiesin, että nyt löytyi hyvä voide. Voi että kun olisin voinut ottaa ihoni ja postittaa sen teille hiplattavaksi. Oli niin sileää, niin sileää, että! Voiteessa on muuten ihan supermieto ja -miellyttävä tuoksu. Hädin tuskin sitä huomasi.

Vaikuttavat aineet 100% luonnollisia: Oliivipuunlehtiuute (torjuu vapaita radikaaleja) 23 %, Australianpähkinä- ja jojobaöljyt (elvyttäviä ja rauhoittavia) 3 %, Aloe vera mehu (kosteuttava*) 2 %, Vihreä tee ja alppitähti (antioksidanttisia) 1 %, Karitevoi (ravitseva) 1 %, Leväuute (valaiseva vaikutus), Eteeriset palmarosa-, setripuu- ja sitruunaöljyt.

Kasvovoide Ecodealin sivuilla: KLIK*.



Ja ihanaihanaihana  öljy! <3
No, päätin sitten kokeilla hattutemppua ja levitin ylävartalolle vielä Olivin rentouttavaa ihoöljyä ja siitä se jättipotti sitten vasta pamahtikin. Kotitontutkin veisasi varmaan hallelujaa. Menin katsomaan miehekkeen kanssa leffaa ja sen jälkeen satuin koskemaan olkapäätäni ja siitä se hiplailu vasta alkoikin. Ensinnäkin, vaikka iho ei todellakaan tuntunut enää öljyiseltä ja öljy oli imeytynyt hyvin, niin iholla tuntui kuitenkin sellainen ihanan pehmeä kosteus tai joku, tosi vaikea selittää. Joka tapauksessa iho oli ihan syntisen sileä ja pehmoinen. Öljyn tuoksu on nätisti sanottuna outo, mutta ei se tuoksu enää iholla juurikaan, joten aivan sama.

Vaikuttavat aineet 100% luonnollisia: Auringonkukkaöljy 55,3 %, Oliivinlehtiuute 20 %, Hasselpähkinäöljy 10 %, Aprikoosinkiviöljy 10 %, Vadelmansiemenöljy 2 %, Viinirypäleensiemenöljy 2 %.

Ihoöljy Ecodealin sivulla: KLIK*.

Toisia kokemuksia

Sama Oliv'-meno jatkui aamullakin, niin vartalolla kuin kasvoillakin.


Kuvat Ecodealin sivuilta.
Levitin tuon ekan kerran jälkeen kasvovoidetta nassuun aamuin illoin, koska se on vaan niin ihanaa ja pitää kasvot ihan oikeasti niin tasaisen sileinä ja heleinä, ettei mitään rajaa. Vaikka näytepurkki on pieni (7 ml), siitä riitti hyvin pariksi viikoksi - tosin loppua kohden aloin pihistelemään sitä ja käytin vain aamuisin. Öljyä (30 ml) olen raaskinut käyttää vain iltaisin, koska huudan tuskasta kun se loppuu. Katsoin tosin Ecodealista, ettei se mahdottoman paljon kustanna, joten jossain vaiheessa (öö... miten olisi heti?) tuollaisen törpön joutuu tilaamaan. Siis näin sileän pehmoista ihoa minulla ei koskaan ole ollut. Siinä mielessä tämä löytö sattui hyvään saumaan, koska olen tosiaan menossa vieraaksi talvihäihin ja vaikka minulla hihattoman mekon päällä jakku onkin, niin toki lämmintä tulee juhlatiloissa sen verran olemaan, että jakku lähtee luultavasti aina välillä hiiteen. Joten on siis hyvä, että olkapää-selkä-alue on suht esittelemiskelpoinen eikä mikään kuiva korppu

Minä ihastuin näihin tuotteisiin ihan kympilla ja jokainen pääsi lempparituotteiden joukkoon. Olivin kosteusvoide pääsi jopa tuohon vasemman laidan alalaidan suosikkilistaan ACOn Active Protectionin paikalle! Bye bye ACO, welcome La Clarée!

Naamiosuosikkia minulla ei vielä ollutkaan, joten tämä oli ihan iisipiisi ja vartalon kosteutukseen tarkoitettua tuotettakaan ei listalla ollut, joten tattadaa, NYT ON!

Jos joku ei keksi mitään positiivisia puolia siitä, että iho on siloisempi, niin minäpä kerron: meikkipohja levittyy paljon paremmin!

Elämäni jatkuu sitten, kun olen saanut tuotteet täysikokoisina kaappiin. Sitä ennen olen vain pelkkä varjo entisestä. Oikeasti. Menen juomaan Ofelia-kännit ja oksentamaan pusikkoon. Nobody loves me... but La Clarée.

Äh. Nyt Ecodealista saisi vielä alennustakin. Koodilla TD10 saa 10 % alea kaikista tuotteista ja koodilla TD20100 saa 20 % yli 100 euron tilauksista. (Koodit voimassa helmikuun.) Eli kaikki merkit viittaa siihen, että ostolakko pitäisi hetkeksi kumota. Mutta kun ei saa, ei saa, ei saa....

(Jutussa esiintyneet vaikuttavat aineet -listat on kopsattu Ecodealin sivuilta.)


Näytteet on saatu blogin kautta.

6 kommenttia:

  1. Eiiiiiii!! Arvaas koukutuinko näihin jo pelkän lukemisen perusteella! Haluan ihanan pehmeän hipellettävän ihon. NYT ON IHAN PAKKO SAADA NÄMÄ KAIKKI MULLE HETI TÄNNE JA NYT!!!!!!
    Kyllä taas meikäläisen ostolakkoon tulee hetken tauko...palaan jälleen ruotuun tämän tilauksen jälkeen...ehkä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis takaan, että ihastut! Mut nyt mä kadehdin sua, jos ostat nuo ja munkin ostolakkoon täytyy tehdä särö!! :)

      Poista
    2. Mutta eikös ostolakon säröily ole jollain kierolla tavalla sallitumpaa, jos me molemmat tehdään se? Ei ainakaan tarvitse yksin kärsiä tunnontuskia...hih :)

      Poista
    3. Haha, totta tuokin :) Kelan hoitorahat vai mitkä lie ei vaan hirveesti tue ostolakon särkymistä... Pitääkin tehdä niille valitus!

      Poista
  2. Hei!

    Vieläkö tämä sivu on käytössä? Kysyisin, että tiedätkö, mistä näitä Oliv' tuotteita voisi ostaa? Suomessa ei näytä myyvän kukaan, eikä ulkomailtakaan tunnu löytyvän kuin muutamia tuotteita... Kiitos, jos voit auttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Itsse pähkäilin tässä kesällä aivan samaa, kun keksin, että nyt näitä pitää tilata. Sain tilattua tuon öljyn (nykyään beauty oil -nimellä muistaakseni) Vivamondo.fi-sivustolta, jossa oli muitakin Oliv'-tuotteita. Tilaus tuli tosi nopeasti, vaikka lähettävätkin vissiin tuotteet Englannista. Toivottavasti tästä oli apua :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!