sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Syntiset värit

Sain Wettikseltä pari ihanaa kynsilakkaa kokeiluun, mutta koska juuri ehdin nysäyttää kynteni, ajattelin kokeilla ensin bling-kynsiä, jotka lyhyempiin kynsiin sopivat hyvin. Vakuutuin tästä faktasta edellisten blingieni takia (klik klik).Yleensä kuvailen vasenta kättäni, koska se on a) helpompi tietty oikeakätisenä kuvata ja b) kauniimpi kuin kuivaihoisempi oikea käteni. Nyt kuitenkin vasemman käden kynsistä tuli niiiin nysät, että kokeilin vaihteeksi kuvata oikeaa, rumempaa kättäni :) Luvassa aika ronskia materiaalia....

Haha... Ihan kuin ekaluokkalainen olisi lakannut nämä!
Pohjalle laitoin Sinful Colorsin Fuchsia Purple -lakkaa, josta mietteitä ja kuvia voit lukea täältä. Sen päälle töräytin sitten Wild and Crazyn Purple Glitterit, jotka epäilemättä viipyvät kynsissäni nyt jonkin aikaa, koska se on liki mahdoton lakka poistettavaksi. (Kuvatodisteet löytyvät täältä...) Kumpaakin lakkaa kynsissä on kaksi kerrosta. Ja sitten tuohon faktaan, että aika epäonnistuneet kynnethän noista tuli :) Siis väriyhdistelmä pelittää minusta ihan kivasti, mutta tuo keskisormi meni rypylle ja glitterit pitkin kynsinauhoja, joista niitä on ihan turha yrittää saada pois, paitsi ehkä tärpätillä....

Purple Glitter ja Fuchsia Purple
... mutta tiedättekö mitä? Olen kotona hengaileva äiti-ihminen, joten mitäpä väliä.... Kaupan kassaa tuskin kiinnostaa. Ehkä blogin kannalta voisin keskittyä esittelemään laadukkaampaa materiaalia, mutta nyt oli aiheet yhtäkkiä lopussa. Minulla on jo pitkään ollut ainakin viisi postausta ajastettuna, mutta nyt yhtäkkiä ollaan aika livetilanteessa. Eli koittakaa kestää. Kasvattelen kynsiä, niin saadaan kohta kauniimpaa kuvamateriaalia... siitä vasemmasta kädestä!

Illalla luvassa pari, tylsää faktaa minusta...

ps. Käteni ovat siis oikeasti tosi kuivat, siis atooppiset, eli en ole salaisesti joku 70-vuotias mummeli...

3 kommenttia:

 1. Voi että mä nauroin kun luin tätä, kiitos! :)

  Ainakin sun blogi on realistinen, jos ei onnistu niin ei onnistu. Kaikille käy välillä niin! Sitäpaitsi tuo väriyhdistelmähän on oikeasti aika kiva!

  Pitäisi itsekin laittaa blogiin enemmän myös niitä vähemmän onnistuneita juttuja, kun ehkä muitakin kiinnostaa, ja voisivat ainakin oppia mun erehdyksistä, sen sijaan että postaa aina vain niitä onnistuneita! :)

  VastaaPoista
 2. Pumpulipupu: Haha, no hyvä, etten karkottanut kaikkia lukijoita :)

  VastaaPoista
 3. Nuo ylimääräset lakat pitkin ihoa saa kätevästi rapsuteltua suihkussa pois, ei paljoa tarvitse hinkata kun on jo puhdasta :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!