maanantai 19. syyskuuta 2011

Sademetsän kiiltoa?


Otinpa The Body Shopin kiiltoa lupaavan shampoon käyttöön vähän varauksella. Kiiltoa shampoosta? Just joo. Kuitenkin olen pitänyt paljon suurimmasta osasta Bodarin tuotteita, joten enpä halunnut täysin tuomita tätäkään tuotetta ennen kokeilua. No okei, vähän tuomitsin, mutta vain vähän.


Ensimmäinen neljäsosa Rainforest Shine -pullosta meni niin, että käytin sitä ihan perustyytyväisenä enkä kiinnittänyt oikein huomiota mihinkään. Sitten eräs suihkuttelukerta aloin miettiä, että mitä voisin tästä tuotteesta kertoa blogissa ja sillon vasta heräsin skrutinoimaan (hei, olen Gloss ja puhun finglishiä....) tuotetta tarkemmin. Ensimmäinen asia, mitä aamulla tarkastin peilistä oli yön aikana kuivuneiden hiusten kiilto. Ja mitä hooveetä? Kiilto ei ollut niin hurja kuin se hullunkiilto, jota sporttaan silmissäni Sokoksen Gosh-hyllyköillä, mutta oli se silti aikamoinen. Tai siis, sanotaanko, että hiukseni näyttivät parempikuntoisilta kuin yleensä ja myös aavistuksen kiiltävämmiltä eivätkä niin söheröisiltä. Varmaankin vaikutus on vain kosmeettinen, mutta niinhän se yleensä menee.

Ja itse käytössä shampoo oli jees ja nou. Nou se oli silloin, kun spurttasin sitä suoraan käsistä tukkaan, koska se ei kovin kovaa silloin vaahdonnut eikä tuntunut erityisen puhdistavalta. Jees se oli silloin, kun tein, mitä purkissa käskettiinkin eli vaahdotin sen ensin käsissä ja sitten vasta tukassa. Silloin shampoo vaahtosi hyvin ja tukka tuntui puhdistuneen. Tuoksu ei ollut tässä tuotteessa mikään erityisen huomiotaherättävä ja hyvä niin. Mieluiten mieto kuin voimakas ja karmea. Parasta tietysti olisi, jos olisi voimakas ja supernami.

Ei tämä nyt mikään lempparishampooni ollut, jos ei nyt mikään aivan onnetonkaan. Klikkikorkista plussaa. Aion testailla muitakin Rainforest-sarjan tuotteita, Shine-tuoteryhmä ei vain ehkä ollut minulle juuri omiaan.

5 kommenttia:

 1. Mulla ei nyt ole itse postauksesta sanottavaa, mutta antaisin palautetta tuosta sivupalkista. Se on ainakin mun mieleen ihan liian leveä, en ensin meinannut löytyy itse blogitekstiä lainkaan ;) IMO jos tahtoo leveän sivupalkin kannattaa teksti laittaa vasemmalle ja palkki oikealle.

  VastaaPoista
 2. HeidiB: Kiitos kritiikistä. Vaihdoin nyt toistepäin, mutt itse en pidä tästä niin paljon, vaikka tuo on totta, mitä sanoit. Pitää jatkaa muutostöitä sitten paremmilla fiiliksillä ja paremmalla ajalla.

  VastaaPoista
 3. Nyt kun toi leveä sivupalkki on oikealla blogia on paljon mukavampi lukea :) Huomio kiinnityy ensimmäiseksi tekstiin ja sivupalkkia voi siirtyä silmäilemään tarkemmin jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
 4. Haluaisin kokeilla tätä sarjaa, varsinkin se rasvoittuville hiuksille suunnattu kiinnostaa, oma kuontalo kun sattuu olemaan todella rasvoittuva! Ehkä otan kokeiluun sitten kun nykyiset tuotteet loppuvat :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!