perjantai 2. syyskuuta 2011

Neon Crackle


Teidän suosikkituotteista kerron myöhemmin taas lisää, mutta tähän väliin omaa settiä :) Olen varmaan itse oma suurin fanini, sillä innostuin omasta neonpostauksestani niin, että aloin heti mielessäni pohtia eri vaihtoehtoja neonkynsille. Aika äkkiä keksin, että Wild and Crazyn villinvärinen (kuvasta poiketen kyseessä siis ihan oikeasti neonväri eikä tuollainen nössökeltainen) Neon Melon (kuvassa kolme kerrosta) voisi olla kiva lakka taas kokeiltavaksi, mutta sen vähäisen peittävyyden vuoksi se tarvitsi jotain päälleen. (Keskisormen suhru on edellisten blingkynsien glitteriä, joka ei vaan lähde pois... Mur..)


Ja mikäpä parempi päällinen kuin neonpinkki cracklelakka by W7 (jonka voi tilata Prettyn sivuilta täältä). En ole muuten varmaan muistanut kehua, että tämä cracklelakka on siitä mainio, että mitään aivan älytöntä kiirettä sen levittämisen kanssa ei tarvitse pitää. Toki se kuivuu ja alkaa halkeilla tosi nopeasti, mutta kuitenkin niin, että aikaa on levitellä se kunnolla. Valitettavasti kuva ei taas anna oikeutta neonväreille, sillä en vaan löydä kamerastani sopivia asetuksia. Mikään tekniikkapamaus kun tuo digisähellys ei ole. Noh, osaatte varmasti kuvitella, miltä neonkeltainen ja neonpinkki näyttävät päällekkäin.


Itse asiassa tykästyin näihin kynsiin ihan hirveästi. Ehkäpä yhdet lempilakkauksistani ikinä... Vaikka ovatkin aika kesäiset, mutta silti. Olen aivan ihastunut tuohon ainokaiseen crackleeni. Pus pus.

Cracklelakkoja muuten sataa markkinoille kuin tekoripsimäisen lopputuloksen lupaavia maskaroita. Viimetteeksi olen bongannut cracklet sekä OPIlta että Color Clubilta. Eiköhän joka merkillä ala kohta jo olla omansa.

ps. Nyt kun tuolla Prettyn sivuilla surffasin, niin silmäni osui noihin Urban Decayn Pocket Rocket -huulikiiltoihin, joiden korkissa on nakupelle mies. Aivan ihania! :) (Kurkkaapa tänne!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!