lauantai 10. syyskuuta 2011

Me no likey, me likey...


Nyt olen tullut siihen tulokseen, että NatuViven papaijadödö haisee ihan hieltä. Tai joltain muulta inhottavalta. Ei tuo tuoksu sovi dödöön, vaikkakin muut papaijasarjan tuotteet ovat olleet tuoksuinensa kivoja. Yhhyh. En minä nyt pidä tästä enää. Heitetäänpä mäkeen.

Tämä ihan vaan näin btw.

edit. Niin siis tuon dödön tehoja on vaikea arvioida, kun haju on lähtökohtaisesti hikinen, mutta ihan pehmoiset kainalot ovat olleet tämän käytön jäljiltä.


Sitten yksi loppunut tuote eli The Body Shopin Earth Lovers -sarjan suihkugeeli tuoksunaan sitruuna ja timjami. Oli kyllä tosi miehekäs tuoksu, että toiste en tätä ehkä kuitenkaan hankkisi. Ensiksi kokeilemani rosmariini ja viikuna -tuoksu vei täpärästi voiton näistä kahdesta. MUTTA. Otinpa nyt vielä käyttöön kolmannen sarjan suihkugeelin, jonka tuoksu (aprikoosi ja basilika) on näin ensituntumalta aivan jumalaisen makea ja ihana. Ah. Tätä voisin ostaa lisääkin, mutta jutellaan siitä sitten lisää, kun tuo loppuu. Mutta tuosta sitruunasuihkarista vielä, että siis koostumus on yhtä ihana ja kiva kuin tuossa ensimmäisessäkin Earth Loverissa eli vaahtoava ja pesevän tuntuinen. Tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!