torstai 29. syyskuuta 2011

Wet'n'Wild CoverAll Concealer

Toimi, toimi!
Muistatteko, kun sain kivan paketin Wet'n'Wild-juttuja testattavaksi? Niiden joukossa oli monta mielenkiintoista juttua, mutta katse kiinnittyi siinä mielessä eniten vanhaan kunnon peitepuikkoon, että minä oikein sydämeni pohjasta toivoin sen olevan hyvä. Omistan vaikka minkä näköisiä peitepuikkoja, mutta ne ovat kuitenkin nestemäistä kamaa valokynien tapaan eivätkä näin ollen ehkä niin peittäviä kuin olisi toivottavaa. Tällainen kiinteässä muodossa oleva puikko olisi eri kätevä lisäys meikkipussukkaani, ja jos hyvin kävisin, niin varmasti peittävämpi kuin nestemäiset kollegansa. Tähän asti olen vähän niin kuin salaa käyttänyt Joe Blascon valoväriä peitevärin sijaan, mutta a) se on siis valoväri, ei peiteväri ja b) se sotkee rasvaisuudellaan sormet, koska pois se minusta, että voisin käyttää sivellintä.

ennen
Rukouksiini vastattiin, sillä Cover All -puikko toimi! Jesjes! Sinänsä huono juttu, että jostain aivan käsittämättämättömästä syystä, silmänaluseni eivät tällä hetkellä ole kovin mustat. Terkuin, ihmettelevä pikkulapsen äiti. Joten siinä mielessä vähän vaikea demonstroida puikkosen toimivuutta.

jälkeen
Joka tapauksessa laitoin sitä myös noiden kraaterimallisten ihohuokosteni päälle, jos vaikka näkisitte (ja kyllä, niitä kuvia voi klikata suuremmaksi, jos kantti kestää), miten kivasti puikko nekin peitti. Mitä jos ditsaisin kaikki meikkivoiteet ja sutisin tätä koko naamaan?


Puikon koostumus ei ole superrasvaista eikä se näin ollen ala liukumaan kasvoilla käytön jälkeen. Se ei myöskään ole niin kuivaa, että jämähtäisi iholle (paitsi tuonne silmän ulkonurkan kuiviin kohtiin). Todella täydellinen koostumukseltaan siis. Olen nyt käyttänyt tätä lähes päivittäin sipaisemalla vähän silmän alle ja muuallekin ja tasoittamalla sormin. Tämä ei muuten erityisemmin sottaa sormia, kun ei ole niin rasvaista kuin esimerkiksi Blasco. Mutta tässä voisi huomioida sen, että oli tuote missä muodossa vaan, niin aina niitä sormia joutuu apuna käyttämään, enemmän tai vähemmän.

Ja vielä tuosta sävystä, että oma sävyni on Light (en tiedä edes, onko niitä muita) ja se on aika perfecto. Juuri oikean sävyinen tähän naamaan. Yleensä en liputa luonnollisuuden puolesta, en esimerkiksi halua maksaa sataa euroa kampaajakäynnistä vain saadakseni "luonnollisen lopputuloksen". Haluan, että se näkyy, että olen maksanut siitä tukasta satasen. Tällaista tosin tapahtuu harvoin (siis, että tuo onnistuisi). Meikkejä koskee yleensä sama, mutta meikkipohjissa, peitepuikoissa etc. tilanne on toki eri. Silloin haetaan peittävyyttä, mutta luonnollisilta näyttävin keinoin. Siihen tämä Wettiksen peittari kykenee aivan heittämällä. Kasvot kirkastuvat silminnähden, mutta epäilenpä suuresti, että kukaan osaisi osoittaa sormella, että hei tuossa sulla on kyllä jotain ainetta. Täydellistä siis.

Mutta niin sitä vaan jää ihmettelemään, että minkä takia pitäisi maksaa miljoonia selektiivisestä kosmetiikasta, kun all time lemppari peiteväri löytyy Wettikseltä???

edit. Prettyllä Wettikset alennuksessa -60 %!! Klik klik.

ps. Saisinko vähän sympatiaa silmieni muodon takia? Ylemmässä kuvassa lepotilassa, alemmassa kuvassa vähän kulmakarvat koholla, niin löytyihän se yläluomikin sieltä. Tuo on se syy, minkä takia silmämeikkikuvia harvemmin tässä blogissa näkyy. Nuo on liki mahdottomat kuvata! Livenä meikki saattaa näyttää oikein kivalta, mutta kun sen ikuistaa lähikuvaan niin voi morjens.

pps. Aaaargghh, minä en kestä! Vilkaisin sitten tuonne Sokoksen verkkokauppaan, jossa sielläkin on 3+1 -päivät menossa. Alennuksessa ovat mm. Goshin luomiväripuikot (puoleen hintaan),  muita ihania Gosheja, Cutrinin ISM-tuotteita, Four Reasons -hiustuotteita... Ja ne toimituskulut on tasan yhden euron. Just joo. Ostoskorissa oli jo yksi puhdistusgeeli ja huulituote, mutta suljin äkkiä välilehden. Myös Four Reasonsin hiuspuuteri (alle 5 euroa) himottaisi ankarasti, mutta kun en saa, en saa... No, sunnuntaihin asti aikaa pähkäillä. Meinaatteko te ostella jotain? Onko joku jo käynyt tutkailemassa valikoimia netissä tai paikan päällä?

2 kommenttia:

  1. No hei, minun silmät on kans tollaset että mitään luomivärejä on melko turha laittaa, koska toi vako on niin syvä että kaikki meikit jää sinne :D

    VastaaPoista
  2. Riikka: Jes, kohtalotoveri! Pitäisi opetella häivyttämään luomivaon "yli", mutta kun ei jaksa, kun on koko ikänsä tietyllä tavalla meikannut :/

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!