maanantai 12. syyskuuta 2011

Olemattomat rajat?


Tässäkö se nyt on? Täydellinen nudenvärinen rajauskynä.


Koostumukseltaan hyvältä ja kestävältä vaikuttava Max Factorin 02 Pink Petal sävyinen huultenrajauskynä on aika vakuuttavasti lähellä ihon omaa sävyä. Tämä kyllä sopii niin kiillon kuin nudepunankin kanssa käytettäväksi, väittäisin. Ja aika mainiosti saattaisi sopia eilen esitellyn Max Factorin alekiillon kanssa :) En ole tosin kokeillut, mutta ei kai tässä ydinfyysikko tarvitse olla sen tajutakseen.


Kuten näette, ero ihoon on aika olematon. Perfection. Tämä ei ole vielä päässyt käyttöön sen kummemmin, mutta piti päästä heti hehkuttamaan uutta kynää. Prismassa tämä oli muistaakseni vajaa 9 euroa....? Saatan muistaa väärinkin. Huutakaa hepulihep, jos muistatte kautta tiedätte paremmin.

Sen lisäksi, että aion testata tätä kiiltojen ja nudepunien kanssa, ajattelin kokeilla, miten tällä pelaisi sellainen, että värittelen tällä ihan koko huulet ja kiiltoa päälle. Tuleeko lopputuloksesta ihan jees Kim Kardashian -nudelook vai aivan karmeat pissispeitepuikkohuulet, what do you think?

ps. Tunnen tällä hetkellä ihan tosi suurta rakkautta tätä blogia kohtaan. Haluaisin vaan kirjoitella kaikkea koko ajan. Olisiko teillä antaa ruusuja tai risuja minulle blogin mahdollista kehittymistä ajatellen? En julkaise kommentteja, koska haluan märehtiä risuja peiton alla itkien kurjaa elämääni, mutta niistä olisi varmasti hyötyä. Anyone? Varmaan joku saattaisi esmes toivoa joitain ihan oikeita meikkikuvia ja niitä haluaisinkin tänne laitella enempi, mutta en haluaisi enää mitään ihan kökkökuvia laittaa ja tuolla minun digikameralla kun ei mitään kovin ihmeellisiä taidepläjäyksiä oteta. Oi, miksen omista järkkäriä, miksiiiiii???? Ja tähän kuvittelette sitten surunaaman.

3 kommenttia:

 1. Kuvia voisi ainakin laittaa, miltä toi kokeilu toimii, kun kynää on koko huulilla ja päällä kiiltoa, kuulostaa mielenkiintoiselta! :)

  Mun mielestä sun teksti on sujuvaa ja helppoa, ja mielenkiintoista. On myös mukavaa, että postaukset ei oo ihan liian pitkiä (niinkuin ne ei nyt olekaan), niin jaksaa ne lukea ajatuksella loppuun. :)

  VastaaPoista
 2. Fibula: Tän pysty julkaseen ku oli niin kiva kommentti :) Kiitos! (Yritän saada kuvia niistä huulista ;) )

  VastaaPoista
 3. Mulla tulee tästä blogista usein mieleen, että tää on vähän niinkuin ostolakossa.comin pikkusisko. Blogin lkonäkö on vähän nuhjuisen lapsellinen, kieli ja kuvat ei oo yhtä viimeisteltyjä, mutta sisältö on samantyyppistä ja kiinnostavaa. Postauksetkin on lyhyehköjä ja usein yhtä tiettyä tuotetta käsitteleviä, kuten Virvellä. Nyt kun vielä kerroit, että huulikiiltoja löytyy jemmasta satoja, tulee noihin kosmetiikkavarastojen suuruuteenkin yhtäläisyys! :)

  Minua on jäänyt mietityttämään, kuka oikein olet? En nyt tarkoita asuinpaikkaa, nimeä ym. vaan että kuka olet taustaltasi? Vauva sinulla ainakin on! :)

  Kiitos kivasta blogista kuitenkin. Käyn täällä lähes joka päivä.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!