maanantai 5. syyskuuta 2011

Smoky Eye Effect


Little breikki taas suosikkipostauksiin, sillä omistuksessani on nyt kolme kappaletta Max Factorin Smoky Eye Effect -kyniä. Nämä ovat suht uusia silmämeikkihärpäkkeitä tuota keskimmäistä lukuunottamatta, joka on käsittääkseni tullut kauppoihin jo aiemmin. Ylhäältä alaspäin ovat sävyt nimeltänsä Pink Plume, Onyx Smoke sekä Blue Tempest.


Eli ideanahan on, että toisessa päässä kynää on puikkomainen luomiväri, joka on tarkoitus levittää liikkuvalle luomelle.


Ja toisessa päässä onkin sitten rajaukseen ja varjostukseen käytettävä terävämpi puikkopää. Tuo varjostusidea on minusta ihan höpsö, sillä eihän näitä voi häivyttää yhtä kivasti kuin puuterimaisia värejä. Luulisin, että itse ainakin saisin aikaan vain sotkua. Myös idea smokey eyes -meikistä näillä puikoilla (ja värisävyillä) on ihan hölmö. Ja äkkiäkös nuo kuluvat samanmallisiksi kuin nuo toisen pään pylpyrät, jolloin se on bye bye rajaukset.


Näissä on itse asiassa kivasti väriä ja värisävyt ovat kauniita, vaikka eivät smokey eyesiin olekaan niitä parhaimpia. Valkoisen ja mustan välinen kontrasti on kyllä mielestäni iian suuri melkein mihin tahansa meikkiin, mutta tuo sininen kombo ja erityisesti tuo vaaleanpunainen yhdistettynä rusehtavaan ovat aika jees. Koostumus on aika rasvaista eli en usko, että kovin pysyvää silmämeikkiä näillä saa aikaiseksi.

En ole näitä vielä testannut kunnon meikkiin, sillä jotenkin koko homma on alkanut epäilyttää. Taitaapi olla, että käytän näitä ajatuksella "hohtoa kulmaluulle (=valkoinen/vaaleanpunainen) ja rajaukset" ja sitten jotain aivan muuta luomiväriä. Täytyisi myös testata, voisiko näitä käyttää edes niin, että toimisivat pohjustajina kuten Goshin luomiväripuikot. Epäilen kyllä, ovat niin rasvaisia.

Oliko tässä postauksessa nyt mitään järkeä, siitä voidaan kiistellä. Ehkä lisää järkeä tulee sitten, kun olen kunnolla näiden kanssa temppuillut.

ps. Lukaisepa Karkkipäivän mielipiteet täältä! Sieltä löytyy videokin siitä, miten näitä pitäisi oikeaoppisesti käyttää... Tosin eipä videon ammattilainenkaan ihmeisiin pysty.

pps. Onko joku tutustunut näihin? Mielipiteitä? Vinkkejä käyttöä ajatellen?

ppps. Jos joku haluaa tutustua Max Factorin uutukaisiin, niin Nellystä ainakin saa tilattua. Klik klik.

pppps. Max Factorin tussimainen huulipunauutuus kuulostaa hauskalta. Klik klik.

ppppps. Oletteko huomanneet, että Nellyn kosmetiikkavalikoima on yhtäkkiä tosi runsas? Max Factoria, Lily Loloa, Everyday Mineralsia, Konad-laattoja... Ja tsekatkaapa tämä, jos haluatte täydellisen silmämeikin heti, ettekä itse sitä halua taituroida. Itse ainakin heräsin vasta nyt siihen, että tuolta Nellystä saa vaikka mitä. Olenko myöhäisherännäinen vai onko tämä muutos todella tapahtunut vasta hetki sitten? Siitä on jo vähän aikaa, kun olen Nellyltä tilaillut.... Ja muuten: jos tuolta tilailette, niin liittykääpä sitä ennen sinne Ostohyvitys.fi:n jäseneksi, niin saatte bonareita 3 % tilauksen arvosta bonustilille. Klik klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!