lauantai 3. syyskuuta 2011

Your Favourites, part 6

And back to your favourites! Olen jo valmiiksi masentunut, sillä tämä juttusarja lähenee pian loppuaan. Jotain on sentään vielä tulossa. Saa vielä kommentoida omia suosikkejaan, ken haluaa!


Kara0kara kertoili seuraavaa:


"Mun lempparituote on jostain kumman syystä niinkin tylsä
välttämättömyys kuin meikkivoide. Jotenkin nestemäisen meikkivoiteen
levittelyssä on jotain äärimmäisen terapeuttista, ja tekee
meikkaushetkestä luksusta. Ja peittäähän se mukavasti ärsyttävän
punoituksen ja pikku näppylät... Ihan ultimate-lempparimeikkivoidetta
ei ole vielä löytynyt, haku on kovasti päällä :) L'Orealin Matte
Morphosesta olen tykkäillyt!

Viime aikoina olen myös hurahtanut huulipunaan. Ostin "sika säkissä"
menetelmällä alennuksesta IsaDoran punan, josta ei löytynyt testeriä.
Ei jäänyt kaduttamaan, Perfect Moisture Lipstick sävyssä Crispy Cherry
on oikein mukava "my lips but better"-sävy, sopii oikein hyvin nudeen
arkilookiin :) Lancomen punat ovat myös kivoja, omistan pari äidiltä
saatua. Le Rouge Absolu-punissa on ihan järjettömän nätit hylsyt.
Itselläni on sarjasta ainoastaan tumman punaisenruskea Brun fresque,
joka ei taida arkilookiin sopia, mutta juhlissa saattaisi olla ihan
mukava katseenkääntäjä :)"





Olen täsmälleen samaa mieltä tuosta meikkivoiteen levittämisen terapeuttisuudesta! Muutenkin kun peilistä katsoo punaläikkäinen kalpeanaama, niin on aivan luksusta vetää iholle kerros tasoittavaa maalia. Matte Morphose on yksi erittäin hyvä ehdokas, jota sattumoisin olen itsekin aikalailla yksinomaan käyttänyt viime aikoina! Vaikkei se minunkaan mielestäni ole mikään täysi kymppi (sellaiseen en ole vielä törmännyt), niin kyllä sillä saa kivan photoshopatun pinnan iholle :) Oma sävyni vaan taitaa syksyyn olla iholleni liian tumma.


Mitä sitten tulee tuohon huulipuna-asiaan, niin toivonpa itsekin hurahtavani pian huulipuniin. Olisi jotenkin niin siistiä, kun voisi vain huulipunaa mielialan mukaan vaihtelemalla tuoda lookiin ihan uutta ilmettä. Tämä voisikin olla syksyn missioni: opettele käyttämään huulipunaa! Voisin aloittaa nudella ja siirtyä pikkuhiljaa niihin pelottaviin, tummempiin sävyihin, joten tuo IsaDoran my lios but better -ehdokas kuulostaisi hurjan hyvältä vaihtoehdolta! Juuri tuota Crispy Cherry -sävyä en Sokoksen verkkokaupasta bongannut, mutta muita kivoja nudesävyjä kylläkin. Tosin ehkäpä niitä tuolta kaapistakin löytyisi muutama... *ja tähän sellainen häpeilevä hymiö*


Ja muistattehan, että Sokoksella on nyt hetken aikaa ilmaiset postituskulut ja koodilla SOKOSKAUNEUS saa kymmenen prossaa alennusta. Klikkaapa siis tänne ja mars mars ostoksille!


Niin ja Lancômelta olen omistanut tasan yhden vaaleanpunaisen punan joskus teininä, kun vielä ahkerasti huulipunia käytin. Koska olen arkajalka punien kanssa, niin tuskinpa heti tuhlaankaan Lancômeen. Päivittäiskosmetiikka, here I come... Ai niin, sovittiinko me jo, että minulla on niitä punia ihan tarpeeksi laatikoissa....? How boring!


ps. Ja vielä niistä punista: ken halajaa halpaa punaa, niin Pretty.fin huulipunavalikoimasta löytää punan halvimmillaan hintaan 2,95 e. Nätit huulipunat löydät, kun klikkaat itsesi... tänne!


pps. Tunnustaako kukaan muu olevansa ihan superiloinen siitä, että Salkkarit ovat palanneet kesätauolta? Tuntuu, että kaikki on taas oikein maailmassa... Aaah.


1 kommentti:

  1. Kiitos kommenttini julkaisusta :) Ihan loistava postaussarja tämä lempparituote, kuten tuossa jo aiemmin kehuinkin. Sellaista satikutia pitää kyllä täältäkin suunnasta Matte Morphoselle antaa, että vaalein sävy on sen verta tumma, ettei talvi-iholle sovi! Tosin itse tarvitsen talvella kosteuttavampaa meikkivoidetta, joten eipä tuo nyt niin suuri ongelma ole, mutta se on ärsyttävää aina kesän tullessa miettiä että onkohan naama nyt tarpeeksi ruskea tolle tökötille vai tuleeko rajoja :D

    Crispy Cherryä tuskin enää kaupoista löytyy, minusta tuntuu että se oli alennuksessa koska se oli jonkinlainen kausisävy tms.? Harmi sinänsä, sillä kyseessä oli oikein mukava, kivasti oranssiin taittava mutta silti läpikuultavan hohtava sävy. No, ehkä korvaaja löytyy sitten joskus kun tuo hamassa tulevaisuudessa loppuu :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!