perjantai 9. syyskuuta 2011

Super Star Crackle

Joojoo, I know, vähän liikaa cracklea niin pieneen aikaan, mutta I'm hooked! Muutama vielä, jooko? Tai ainakin tämänkertainen sini-pinkki-crackle. Olen taas aika rakastunut, voinen paljastaa.


Sain siis idean laittaa kynsille Wild and Crazyn taivaansinistä Super Star -lakkaa ja himottipa tätä cracklenewbietä edelleen se ainokainen crackleni eli W7:n pinkki crackle (joka on Prettyltä blogin kautta saatu, ja jonka löytää jokainen täältä). Koska itsekin kuitenkin tajusin, että tulos voisi olla sekametelisoppa, testasin peukkuun, miltä moinen yhdistelmä näyttäisi. Sinisiä kerroksia on vain yksi läpikuultava ja etusormen sininen meni heti vituralleen, mutta tiedättekö mitä? Ei cracklen alla sillä ole mitään merkitystä. Ja mitä tuohon peukkuun tulee... niin minä tykkäsin!


Ei siis muuta kuin joka kynteen Super Star/Earthquake Pink -cracklet and I'm ready to go! Muuttui pinkki lakka vähän lilammaksi tuossa sinisen päällä... Mikä tuli teille varmasti yllätyksenä. Ja huomaatte varmasti, että taas ovat kynnet sellaiset anti-äiti-kynnet, kun ovat kasvaneet pituutta. Enkä taaskaan raaskisi leikata.


Ja voinen vielä kehua Yves Rocherin vahvistavaa aluslakkaa, sillä tässä eräs päivä kynsi vääntyi sellaiseen asentoon, että normaaleissa olosuhteissa se olisi mennyt rikki, mutta onneksi olin ennakoinut kömpelyyteni ja vahvistanut kynsiäni Yvesin ihanaisella rakkauspakkauksella ja niinpä on kynsi ehjä edelleen eikä edes jälkeä jäänyt! Eikä tämäkään ole viimeinen kerta, kun aion kehua tätä Rocherin rakkautta. Taidanpa kehua sitä ihan viikoittain, niin pysyy teidänkin mielissä, että millä ne kynnet oikein pidetään ehjinä! Terkuin tyyppi, jonka kynnet olivat ennen kertakäyttökamaa... Tuon ihanaisen lakan löytää tarjouksesta Yvesin sivuilta täältä. Ja siis painotan, että jos kyntesi halkeilevat tai ovat pehmeät tai muuten vahvistusta vailla, niin tuo on sinun tuotteesi. Ah, kerrankin olen saanut itse päättää, milloin leikkaan kynteni. Yleensähän juttu menee niin, että yksi kynsi menee katki ja sitten joutuu katkomaan kaikki muutkin. Nyt ei ole kuukausiin käynyt niin. I'm so happy. (Täältä löydät jälleen yhden esimerkin siitä, miten huonosti on kynsilleni joskus käynyt...)


Mutta back to the asia eli mitäs piditte Superstara-kynsistä? Totaalisen 2010, aivan älyttömän blaah, ihan jees vai saletisti superstar?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!