torstai 8. syyskuuta 2011

Revitalash - re-run

Päivästä toiseen blogiini tullaan eniten Revitalash-aiheisia juttuja hakemaan. Itsehän en ole tuota tököttiä aikoihin käyttänyt, sillä en sillä raskaana ollessani uskaltanut pelailla. Koska aihe nyt kuitenkin kiinnostaa, niin kerrataanpa vielä.


Revitalashia levitetään siis ripsien tyveen eyelinerin tavoin. Hinta on aika suolainen, mutta koska ainetta levitetään kerralla vain aivan mikromaalinen määrä, on tuotteen riittoisuuskin hyvä. Itse olin aika epäileväinen tuotteen suhteen, mutta pitkät ripset tulivat tarpeeseen, joten päätin kokeilla. Enkä pettynyt. Mielestäni käytön jälkeen ripset olivat sekä pidemmät että tummemmat. Käyttö oli helppoa eikä vienyt aikaa kuin muutaman sekunnin. Mitäpä muuta sitä voisi tai tarvitsisi sanoa?

Nykyisellään Revitalash-tuoteperhe on kasvanut ja karvankasvattajia on moneen lähtöön. On esimerkiksi tuotteet kulmakarvoille ja hiuksille ja ripsillekin maskaran muodossa. Tutkailepa tuotteita täältä, jos kiinnostaapi. Täällä on myös lista jälleenmyyjistä, jos ei netistä halua tilata.

Tämä nyt oli vaan tällainen pikkupostaus (ja ihan ilmaista mainosta Revitalashille :) ), koska olen jo pitkään huomioinut Revitalash-kiinnostuksen blogissani. Toki kannattaa muistaa tuotteen aika arvokas hinta ja punnita,  onko mahdollinen ripsien kasvu/tummuminen sen arvoista. Ja varsinkin täytyy muistaa, ettei tämä varmaan kaikille toimi. Itselleni toimi. Silloin aikanaan.

ps. Tuosta vasemmassa laidassa olevasta Suosituimmat tekstit -lootasta pääset edellisiin Revitalash-postauksiin. Näköjään pysyvät suosituimpina viikosta toiseen. Peace out.

pps. Kovin laadukasta materiaalia niiden postauslinkkien takana ei ole, joten don't say I didn't warn you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!