torstai 15. syyskuuta 2011

Glamorous Gloss

... Ja ei, en puhu itsestäni :) (Nyt muuten tuo oma nimimerkkini tuntuu tosi pissismäiseltä, saisiko sen jo vaihtaa...?)

On aika haastavaa löytää hallustaan samoihin aikoihin monta eri huulituotetta. Ja sitten pitäisi muka osata käyttää kaikkia uudelleen löytyneitä ja hyväksi muistettuja ja vielä uudelleen hyväksi havaittuja tuotteita? Tähän lookiin sopisi tuo, mutta oikeastaan myös tuo toinen, vaikka ihan oikeasti haluaisin käyttää tuota kolmatta... Trust me, se on vaikeaa.


Joka tapauksessa ihastuin uudelleen Labellon Glamouros Glossin Natural-sävyyn, joka hyppäsi silmilleni laatikoitani tutkaillessani. Tähän asti tuollaisen luonnollisen, mutta kiiltävän huulituotteen paikkaa on pitänyt L'Occitane en Provencen huulivoiteeksi kutsuttu kiiltotuote (josta postasin täällä pikaisesti), mutta nyt on Labello lähtenyt kilpailemaan tuon kesäsuosikkini kanssa.


Ja what the hell! Vuorotellaan sitten vaikka, niin kumpikin pääsee käyttöön. Aika usein -silloin harvoina kertoina siis, kun edes poistun talosta- lähden kiireellä enkä ehdi miettimään värillisen tuotteen sijoittelua huulilleni siististi. Näinä kertoina olen sipaissut L'Occitane huulilleni - peiliin katsoen, mutta silti vauhdilla. Nyt sitten olen vertaillut Labelloa tuohon edelliseen arjen sankariini. Todella samankaltaiset tuotteet.

L'Occitane vasemmalla, Labello oikealla
Jotenkin olettaisin huulirasvamerkki Labellon voittavan tämän kamppailun kirkkain huulin, mutta en nyt tiedä... Riippuu vähän, mitä hakee huulituotteelta. Olisin voinut kuvitella Labellon olevan vähemmän kiiltomaista ja enempi hoitavaa, mutta kyllä tässä kiiltoa riittää. Kuten näkyy, L'Occitane on ehkä vähän vähemmän kiiltävää. Labello on täyteläisempää, siinä on vähän shimmeriä ja se hohtaa enempi. L'Occitane on sitten ehkä enemmän hoitavan tuntuista. Ihan sama - pidän molemmista! Kumpikaan ei ole huulilla tahmainen, vaan aivan ihanan tuntuinen. Nam nam. Myös tuoksut ovat supermietoja eivätkä lainkaan ärsyttäviä.

L'Occitane en Provence

Hei, en löytänyt tätä enää Labellon sivuilta! Miksi minulle käy aina näin? Aina kun ihastun johonkin tuotteeseen, olen niin myöhässä, ettei tuotetta saa enää mistään??? Nyyh. Ja tiedättekö, mitä sitten käy? Alan säästellä sitä jo omistamaani tuotetta, jolloinka käy niin, etten käytä sitä laisinkaan. Sitten se joko a) menee huonoksi tai b) makaa käyttämättömänä maailman tappiin asti. Ei mitään järkeä. Näitä Labelloja oli meinaan muitakin sävyjä, joita olisin voinut kokeilla.

Labello
Äh, yritin etsiä tätä Prettyltä ja näin liian monia ihania huulikiiltojuttuja. Yritän nyt ajatella vaikka beigen värisiä mummoalushousuja, niin en klikkaa mitään ostoskoriin... Ja ennen kuin joku sanoo, että se olisi voinut löytyä huulivoiteiden puolelta, niin do not worry, tarkistin nekin! Jos tiedätte, mistä näitä saa, niin let me know! ... Tai oikeastaan älkää kertoko, en tarvitse enää mitään...!


ps. Säädän tässä pikkuhiljaa blogin ulkoasua. Tässä voi kestää, että saan siitä mieleiseni, joten bare with me!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!