keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Pink Petal Lips

Esittelin tässä postauksessa oikein mainion väristä Max Factorin nudekynää sävyltään Pink Petal. Pohdiskelin postauksen lopussa, miltä mahtaisi näyttää kokonaan kynällä värjätyt huulet kera kiillon. No, katsotaanpas.

Kuvista sen näkee, mitä peilistä ei!
Muistututetaanpas heti alkuun, että muistakaas leidit aina värittää koko huulet, toisin kuin allerkirjoittanut. On hassua, miten peilistä katsottaessa ei oikein nää mitään virheitä, mutta kamera ei näköjään koskaan valehtele. No, mutta siis. Pink Petal on minun mielestäni enempi oranssihtava/ruskehtava kuin vaaleanpunainen, mutta ei nimi kynää pahenna. Pelkkänä rajauksena asialla ei ole väliä, mutta näin koko huulille lähtisin tätä laittamaan ennemminkin jollekin tummatukkaiselle, lämpimämmän ihon värin omaavalle neitokaiselle. Omaan hipiään tämä ei näin istu laisinkaan.

Mikä noin masentaa?
Tuuppasin huulille sitä Prisman alelaarin Factoria eli Vibrant Curve Effect -kiiltoa mielikuvituksellisessa sävyssä nimeltänsä Vibrant (postaus aiheesta täällä) ja lopputulos on no... ööh.. sotkuinen? Onko vika epävakaassa kädessä, kamerassa vai missä, mutta jotenkin onnistun aina laittamaan tänne ihan sotkuisia huulikuvia. Yök.¨


Joka tapauksessa edelleen olen sitä mieltä, että omaan väritykseeni nämä huulet eivät sovi, mutta joku brunetti saattaisi näillä väreillä koreillakin. Kuitenkin huulet ovat sikäli onnistuneet väritykseltään, etteivät pääse kategoriaan peitepuikkohuulet. Sen verran tumma tuo Pink Petal kuitenkin on, että huulet erottuvat ihosta ihan mainiosti.


Että niin. Kyllä tämä rajauskynä/kiilto-yhdistelmä siis pääsee ennemmin Kim Kardashianin nudehuuliryhmään, jos verrokkina on seiskaluokan typyjen peitepuikkosuukkosuut. Enkä minä tässä seiskaluokkalaisia dissaa, lähinnä vaan muistelen omaa nuoruuttani.

Jos sitä ensi kerralla jo yrittäisi tehdä vähän siistimpiä meikkejä. Kiitos ja anteeksi.

3 kommenttia:

 1. Tuota kameran valehtelemattomuutta jäin miettimään... Itse tässä yksi päivä levitin tummaa huulipunaa huuliin ja peilistä kaikki näytti olevan ok, mutta kun otin kuvan niin puna näytti siltä, että olisin levitellyt vähän miten sattuu :D Muutenkin kaikki näyttää aina niin kauhean erilaiselta kameran läpi!

  Kokeilin muuten ehdottamaasi levitystapaa Lumenen luomiväreille ja toden totta, kyllä lopputuloksesta sai intensiivisemmän (ja mahdollisesti vähän pysyvämmänkin) levittämällä ekaksi kostealla siveltimellä! Kiitos siis vikistä :)

  VastaaPoista
 2. Kara0kara: Joo, on se kumma, että peilistä näyttää hyvälle ja kamera väittää ihan muuta... Kumpaa sitä sitten uskoisi? Näin elävässä elämässä tietty riittää, että peili tykkää hyvää, mutta miten sitten blogissa? :/

  Hei, loistohomma, että toimi tuo tekniikka! :)

  VastaaPoista
 3. Sulle on blogitunnustus mun blogissa

  http://inthebottomofthesea.blogspot.com/2011/09/blogitunnustuksen-aika.html

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!