lauantai 17. syyskuuta 2011

Purifier x 2

Voisko joskus ottaa kuvan ennen käyttöä??
Kuten näkyy, käytössä ollut ACOn Spotless Purifying elikäs kuoriva puhdistus kautta naamio koki loppunsa. Äh, että vihaankin noita tahmanesteitä, kun ne kerääntyvät tuonne korkkiin, koska pois se minusta, että voisin joskus nuo jämät puhdistaakin. Minulla ei ole tästä oikein mitään sanottavaa. Kyseessä on siis puhdistusaine, joka sisältää kuorivia hiukkasia, mutta tätä voi myös naamiona käyttää. Tämä oli niin perustuote kategoriassaan, ettei mitään rajaa. Ei tarjonnut mitään uutta, mutta ei myöskään ollut ihan täysin nou-nou. Sanotaanko, että kuuluu kategoriaan "voisin käyttää uudelleen, jos ei tarvitsisi tästä maksaa". Puhdistusaineena kyllä ihan kiva, koska superhellävaraiset kuorintapartikkelit tuntuivat tosiaan putsaavan naaman. Naamiona ihan perus, kuivui nopsaan, muttei tehnyt nassukalle mitään sen kummempia. Herkkäihoisille kyllä vallan passeli.


Oli minulla muitakin putsareita käytössä, mutta kun Prisman alehyllyköstä löytyi Lumene Natural Coden Skin Purifier Face Wash, niin enköhän minä sen kassalle kiikuttanut. Hintaa tuli tuotteelle vain ihan himpan yli kolme euroa. En ole koskaan NC:n ihonhoitotuotteita koklaillut, mutta käsittääkseni ne eivät aivan paskoja ole, joten innoissani tähän mahdollisuuteen tartuin. Tietty tässä alekoriostamisessa on se huono puoli, että jos johonkin ihastuu, niin sitä ei enää mistään saa. No, otetaan se riski!

(Vai oletteko kokeilleet tätä? Juoksenko heti markettiin lisähamstrille vai riittääkö tämä yksi tuubi?)

ps. Ehdinkin jo tätä testata ennen tämän postauksen julkituloa ja täytyy sanoa, että ensivaikutelma on positiivinen. Geeli on täyteläistä, hyväntuoksuista, hellävaraista, mutta tehokkaan tuntuista. Ja jättääpä se lupaustensa mukaisesti ihon mataksi, mutta silti ei ole nirsknarsk-kuiva iho. Jos näitä on vielä ensi kerralla, kun alelaarille matkusta, niin taidanpa napata toisenkin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!