sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Vibrant

Arvoitus: Mikä saa hymyn huulille, mielen iloiseksi ja avaa lompakon nopeammin kuin taskuvaras?

Vastaus:


En tiedä, mikä minuun iski, mutta kun näin Prismassa alennuskorin, niin ensimmäistä kertaa aikoihin pysähdyin sen eteen. Johtuu varmaan siitä, että olin yksin liikenteessä. Miehen ja vauvan kanssa kun liikkuu, niin aina saa pelätä, että jompikumpi alkaa huutamaan, jos pysähtyy tutkimaan jotain liian pitkäksi aikaa.


Lopulta katse pysähtyi pisimmäksi aikaa Max Factorin valikoimasta poistuviin huulikiiltoihin, joten minun oli pakko ostaa yksi. Ja minkä takia päädyin juuri valitsemaani sävyyn? Koska se näytti siltä, että se tuoksuu siltä, miltä se tuoksuukin. Vesimelonilta?


Minähän en siis ihan aikuisten oikeasti tarvitse yhtään huulikiiltoa... En varmaan valehtele, jos sanon, että minulla on niitä kymmeniä, ehkä jopa lähes sata. Mutta hei, puoleen hintaan ja olen aina halunnut tuota Vibrant Curve Effectiä kokeilla. Harmi, että poistuu jo hyllyiltä, sillä eivät ne nyt niiiin pitkään vielä ole siellä edes pyörineet.


No, joka tapauksessa ostamani sävy oli 06 Vibrant (olipa jännä nimi ottaen huomioon koko huulikiiltosarjan nimen). Aika lailla samanvärinen kiilto löytyy muuten Lumene Natural Codenkin valikoimista eikä tämä Max Factor alennuksessa maksanut kuin euron vähemmän kuin vastaava NC siis. (Tsekkaa vertailun vuoksi tämä postaus!)


Eipä tämä juuri väriä huulille tuo. Ihan perusnudehko ja persikkainen kiilto, jonka kyllä arvasin tätä ostaessani. Kaikki jäljellä olevat kiillot sattuivat olemaan aika vaaleita, niin samapa tuo, minkä niistä nappasi kyytiin. Olisin kyllä vähän haikaillut jotain pinkihköä (ihan kun niitäkään ei olisi omasta takaa...).

Vibrant Lip Gloss EUR 12,95, Max Factor - NELLY.COM

Esimerkiksi tämä sävy olisi ollut aika ihanan vaaleanpunainen. Kuva siis Nellystä, josta ainakin vielä saa näitä kiiltoja. Poistuvatko siis vain Prismoista vai mitä häh? Jos tämä kiinnosti sinuakin, niin klik klik. Olipa mainospuhe :)


Mutta siis palatakseni vielä tähän käsillä olevaan tapaukseen, niin applikaattori tässä oli aika perus. Ei mikään maailmaa mullistava, mutta ihan jees. Parempiakin olen tosiaan nähnyt.

Oletteko kokeilleet Vibrant Curve Effectejä?

edit. Saa näitä joissain sävyissä Prettyltäkin: klik, klik.

2 kommenttia:

  1. mikään ei saa pihiä meikkifriikkiä niin iloiseksi kun nuo keltaiset lappuset, meillä tosin mies ohjaa kaupassa niin nopeasti meikkihyllyn ohi, että sillon niitä ei ehdi katsella ollenkaan, pitää yksin livahtaa että ehtii rauhassa katsella :)

    VastaaPoista
  2. Ruu: Joo, on ne miehet vähän sellaisia.. mutta sitten jotain autoja pitäis ihailla kuola valuen... I don't get it :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!