tiistai 13. syyskuuta 2011

Ultra Glossy Mandarina


Parin nudehkon postauksen perään jotain aivan muuta. Olenkin jo kertonut, että haluaisin uskaltaa kokeilla vähän voimakkaampia punia ainaisten nudekiiltojen sijaan. Koska vannoutuneena kiiltojen käyttäjänä minun on vaikeata hypätä suoraan kirkuvan punaisten huulien maailmaan, aloitin kevyesti. Olenkin siis alkanut kaivella kosmetiikkavarastojani, koska a) haluan kertoa blogissa kaikesta unohdetusta kivasta, joiden joukossa on miljoona tuotetta, joita en ole edes kokeillut ja b) haluan aidosti löytää kaikkea kivaa kokeiluun. Halvin tapa kokea kohta b on löytää tuotteita omasta takaa. No, nytpä löysinkin jotain tuikitarpeellista.


Kerrotaan muuten heti alkuun (tai no melkein alkuun), että koska kyse on Nivean meikkituotteesta, niin jos innostut ja haluat itsellesi käydä ostamassa tämän, niin syytä on hopihopi käydä katsastamassa markettien alelaarit. Nivean meikit kun ovat siis poistumassa Suomen markkinoilta, joten nyt on se hetki, kun voi tehdä löytöjä. Niin, ja jätin nyt huulikuvat pois kokonaan, kun ne eivät mielestäni lainkaan vastanneet totuutta. Propsit ihan oikeasti kaikille meikkibloggareille, jotka osaavat ottaa kuvia meikeistä käytössä.


Elikäs kyseessä oli Nivean Volume Shine Ultra Glossy -(kiilto)puna, jonka marjainen sävy 06 Mandarina vakuutti minut jo aikoinaan, mutta jostain syystä puikko jäi makaamaan käyttämättömänä kaapin perukoille. No, nyt se löysi tiensä takaisin huulilleni. Ensimmäinen kokeilukerta pitkän tauon jälkeen vakuutti minut. Pusuhuulet, vahvasankaiset silmälasit kera maltillisen silmämeikin (= ripsari) ja pusuhuuliin mätsäävä punainen takki ja avot! Vaikka sävy on vähän oranssinen ja kammoan yleensä oranssia enemmän kuin vankikarkuri poliisinsinistä, niin tämä oli jotenkin aivan ihana sävy. Vei minut mennessään ihan totaalisesti. Joskus vaan ne parhaimmat sävyt ovat juuri niitä, joihin ei koskaan uskonut lankeavansa. Ja joskus niitä täytyy vaan sovittaa ennen kuin voi innostua enemmänkin. (Samat argumentit pätevät joskus miehiinkin!) Vaikka tätä voi ihan heittämällä laittaa huuliin ilman rajauksia ja jopa ilman peiliä, niin tokihan sitä kannattaa lopputulos varmistaa peilin kautta, kun tästä kuitenkin stä väriä jonkin verran tulee.


Syy siihen, miksi tämä puna on mielestäni maltillinen alku värihuulten maailmaan, on siinä, että kyseessä tosiaan on kevyt kiiltopuna. Nivean sivuilla kerrotaan tuotteesta näin: "Kiiltävä polymeeri antaa huulille kiillon, mutta se ei tee huulista tahmaisen tuntuisia. Hoitavat voipuu- ja jojobaöljy kosteuttavat huulia. Miellyttävän tuntuinen huulipuna, josta on saatavilla suositut, kiiltävät värit." Tähän voin yhtyä täydellisesti. Huulet saivat kaverikseen kevyen sävyn lisäksi kevyen kiillon, mutta yhtään tahmaisilta ne eivät tuntuneet. Itse asiassa koostumus oli aivan kuin huulirasvalla, joten kuivahuuliset, kokeilkaapa tätä! Todella miellyttävän tuntuinen tapaus ja motivoiva alku minulle tosiaan huulipunien käyttöön. Jos jotakuta kiinnostaa, niin tuo takki on parin (?) vuoden takainen Hennes-löytö ja lasit siis hiljattainen palkintovoitto Lenswayn Facebook-kilpailusta. 


Onko joku muu testaillut tätä tai jotain muuta kiiltopunaa?


ps. Sokoksen verkkokaupassa Nivean meikit ovat edelleen puoleen hintaan. Juuri tätä sävyä en bongannut, mutta kyseisiä kiiltopunia on siellä muissa sävyissä tarjolla.

6 kommenttia:

 1. Oi, löytyisiköhän tuota vielä jostain... :)

  Olen käyttänyt jotain Clarinsin kiiltopunia. Huono puoli on, etteivät ne kestä niin kauan huulilla yksinään, mutta toisaalta jos laittaa huultenrajauskynää alle, on tulos ihan hyvä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Nyt kannattaa metsästää :)Kiiltopunat on kyllä sellasia, etteivät kauaa kestä, mutta tuo rajauspohja kyllä tosiaan jelppaa :)

  VastaaPoista
 3. Olen äärimmäisen huono huulipunienkäyttäjä ja välillä tuntuu siltä, että niiden käyttöä pitäisi oikein harjoitella :D Kaunis sävy tuossa punassa!

  Tervetuloa vastavierailulle mun blogin puolelle! ;)

  VastaaPoista
 4. Noora: Joo, niin niiden käyttöä kyllä pitää harjoitella itse kunkin :)

  Kiva blogi sulla!

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon! :) Oli ihanaa huomata, että olit liittynyt lukijaksikin! ♥

  VastaaPoista
 6. Noora: Totta kai, olen huomannut, että on vaikea löytää enää takaisin blogeihin, jos ei heti merkkaa sitä suosikiksi itselleen :) Näin pysyy perillä blogin päivittyessä!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!