maanantai 26. syyskuuta 2011

Nouveau Pink

No niin, taas ollaan back in bisnes. Kuumetta sun muuta kipuilua pukkasi, joten katsoin parhaimmaksi käpertyä vällyjen väliin ilman meikin hiventäkään. Antibiootit avuksi ja taas menoksi! Olen kaikki teidän kommentit lukenut ja julkaissut, mutta kuumehoureissani en niihin viitsinyt kommentoida. Oliko siellä kysymyksiä? Ei kai... Ööh.. Jos oli, niin huikatkaa uudelleen, olen vieläkin ihan pikkusairaspöhnässä näköjään, niin en rasita itseäni ajattelulla.

(En minä oikeasti ihan näin kauaa ole sairastellut, mutta halusin tehdä muutaman postauksen jemmaan ennen kuin julkaisen niistä yhtään.)


Blogin kautta saamiani Wet'n'Wild-meikkejä olen kokeillut ja ensimmäisenä voisin kertoa huulipunasta, jonka sain sävyssä Nouveau Pink. Ja tiedättekös mitä arvon ihmiset? Menin kuulkaas pinkkeine huulineni ihan Lidliin asti enkä häpeillyt yhtään! Tämä vaan liukui huulille ja näytti niin hyvältä, että tuli oikein hyvä fiilis. Ja huom, tuossa puikkokuvassa näyttää eniten omalta itseltään. Alemmissa huulikuvissa näyttää liian vaalealta.


Tämä oli siitä kiva, että esimerkiksi juuri tuota Lidlin reissua varten levitin tätä vain nopsaan suoraan puikosta hennolla kädellä ja tulos oli juuri sopiva. Koska tiesin, että kuvat syövät taas kaikki värit, niin kuvia varten levitin sitten siveltimen kanssa ja reilulla kädellä (ja silti kuvissa näyttää aivan liian hailakalta).

Onpas huonosti rajattu, voi nyyh.
Koostumus oli pehmeä ja tuntui huulilla huulirasvamaiselta alkuun. Sitten kun alkoi "kulumaan", niin se "kosteus" tietenkin hävisi, mutta väri jäi. Kuitenkin niin, että väri oli huulilla edelleen tasaisesti eikä siellä täällä ihon riekaleissa roikkuen, niin kuin jotkut punat tuppaavat tekemään. Korostan sitä, että se väri todellakin jäi. Moneksi, moneksi tunniksi. Itse olisin niin kingi tässä tapauksessa, että jos olisin tuolla jossain menossa ja minulla olisi tätä punaa, niin sitten lisäilisin myöhemmässä vaiheessa vain huulirasvaa tai -kiiltoa, kun kerran se väri pysyy kiltisti siellä pohjalla. Tämän operaation kun voi toteuttaa ilman peiliä. Toki se väri edellä mainittujen tuotteiden lisäämisen jälkeen voi alkaa liikkumaan, mutta kokeilkaa ken uskallatte.

Mutta palataanpas tähän faktaan, että liikuin huulipunan kanssa taas ihmisen ilmoilla. Olen aika ylpeä itsestäni. Tuo sävy oli vaan jotenkin just eikä melkeen minua. Se sopi minun mielestäni näihin kasvoihin ja vihreisiin silmiin enempi kuin hyvin. En edes laittanut silmiin mitään meikkiä. Huulet oli tarpeeksi. Edes mieheltä ei tullut mitään kommenttia, vaikka oli pinkkiä huulissa. Uskon sen tarkoittavan, että väri sopi minulle niin hyvin, ettei se raukka edes huomannut mitään. One can always wish, right?


ps. Rajasin huulet (en näköjään kovin hyvin) Lumenen Raspberry/Vadelma-sävyisellä kynällä, joka nyt ei ollut pinkkiä eikä muuten vadelmaakaan nähnytkään, mutta osuipahan käteen.

pps. Minullahan on pinkit punat myös Nyxiltä (courtesy by Pretty) ja We Care Iconilta (linkkien takana postaukset niistä). Näistä voisikin jotain vertailua ajatella. Tosin en tiedä, onko siinä järkeä, kun eivät sävyt kuitenkaan toistu kuvissa oikein. Photoshop, photoshop, missä olet....?

2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä oikein kivalta, sääli vain ettei pinkit punat sovi itselleni (näin omasta mielestäni). ;D
    Se on kyllä jos mieheltä ei tule kommenttia huulista niin silloin on juuri passeli sävy, itse ainakin olen huomannut niin. :D Paitsi tietysti jos kehutaan kuinka hyvän näköiset huulet niin sittenhän sitä ollaan taas oikeilla jäljillä. ;)

    VastaaPoista
  2. Serrated B: No, katsos juuri näin mäkin aattelin :) Kyllä sieltä kommenttia olisi tullut, jos huulet olisivat olleet ihan järkyt :D

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!