sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Spotted: got2b powder'ful

Siis ei koskaan pitäisi surffailla netissä, kun löytää kaikkea uutta kivaa tai ainakin uusia paikkoja, mistä voi ostaa vanhaa kivaa. Kurkkasin Nellyn sivuille ja mitä ihmettä! Sitä Schwarzarin got2b rockin' it -kuivashampooihmettä voi tilata myös sieltä.

Ja mikä vielä kiinnostavampaa, niin sieltä voi myös tilata got2b powder'ful -hiuspuuteria (kuva Nellyn sivuilta), joka vaikuttaa aikamoisen kivalta tuttavuudelta. Oletteko törmänneet tähän marketeissa vai onko Nelly only way to go? En kuollaksenikaan muista, oliko tätä Prismassa silloin, kun tuon kuivashampoon ostin...

Täältä pääsette katsastamaan tuon powder'fulin: klik!

Olen nyt jotenkin intona noihin hiuspuutereihin keksittyäni uudelleen sen L'anzan ihmeen, josta juttelin tässä postauksessa. Ja superintona olen aina, kun joku edullisempi merkki tuo näitä kivoja juttuja markkinoille.

psssssst1! Juuri kun tuossa yhdessä teidän suosikeista kertovassa postauksessa juttelin niistä Everyday Mineralseista, niin nyt niitäkin saa Nellyltä! Klik!

psssssst2! Lee Staffordin kuivashampoo kiinnostaisi myös!! Onko joku kokeillut? Klik!

psssssst3! Vaikuttaako tämä ihanien tuotteiden nettistalkkaus jo vähän pimeältä touhulta? Aika hyvin olen kuitenkin pystynyt olemaan ostamatta mitään... Kohta varmaan karkaa käsistä, kun hiirisormi on pysynyt kurissa näinkin pitkään. Pahan voimat pääsee pian valloilleen.

psssssst4! Siis nyt löytyi kyllä sellainen paikka, että jos olette yhtään nettishoppailijoita, niin tässäpä teille kirjaimellisesti rahanarvoinen paikka. S-korttilaisena tiedän, että kaikenlaiset bonussysteemit voivat tuoda tilille paljonkin rahaa ja nyt on löytynyt sellainen paikka, jossa saat bonuksia, kun shoppailet esimerkiksi Nellyssä, Yves Rocherilla, Sokoksen verkkokaupassa, Hyvinvoinnin tavaratalossa, Ecodealissa tai Prettyssä!!! Klikkaa itsesi tänne ja liity ilmaiseksi Ostohyvitys.fi:n jäseneksi ja kerää bonuksia (= rahaa)! Siis VAU!!!! Klikkaa tänne, jos haluat koko listan mukana olevista verkkokaupoista. Kuka innostui??????? Ja miksei tätä ole aiemmin keksitty?



Niin, ja huomaako sen, että tämä postaus on kirjoitettu jo muutama päivä sitten ja tekstin perään on käyty lisäilemässä muutama psssssst aina, kun mieleen on juolahtanut jotain supertärkeää? Vai peitinkö tuon tosiasian tosi hyvin? :)

6 kommenttia:

  1. Kyllä tuota hiuspuuteria ihan marketeistakin saa :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Jes, kiitos tiedosta!!! :)

    VastaaPoista
  3. mä oon ostanu omani anttilasta!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi(2):Kiitti vinkistä! Kertokaas kokemuksia tuosta, kannattaako ostaa?

    VastaaPoista
  5. Musta nuo got2be:n molemmat hiuspuuterit on ihan hyviä. Osista tilasin nyt taas, koska eihän se netistä tilattuna oo noita kuin pari euroa kalliimpaa ja jostain syystä luotan siihen :D Mutta minusta got2be:t ajaa kyllä asiansa, ihanaa, että hiuspuuteria saa ihan tavallisista kaupoista. Mulla oli siis molemmat, kiilto ja matta, mutta enpä havainnut käytössä mitään eroa. Liekö sitten vaaleammassa tukassa erottuisi?

    Ja mulla on ollut tuo Leen kuivashampookin, ostin Kicksistä. Nykyisin kuulemma sais myös värillisiä versioita, ne kiinnostais! En nyt sen kummemmin muista tuosta kuivashampoosta mitään erikoista, että kai se oli ihan ok sitten :D

    VastaaPoista
  6. asetonihuuruja: Kiiiiiitos tiedoista!! Noita Leen kuiviksia oli tuolla Prettyssä värillisinäkin, muuten!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!