tiistai 6. syyskuuta 2011

Your Favourites, part 7

Ihan ensimmäiseksi: on pitänyt jo pitkään sanoa, että sori nämä karmeat välit täällä tekstien välissä, en tosiaan tiedä, mitä Blogger kiukkuaa... Hihkaiskaa, jos osaatte kertoa, miten korjaan ne...! Mutta jatkakaamme teidän suosikkienne parissa.


La Petite Princesse kertoi kosmetiikkasuosikeistaan seuraavaa: "Lumene: Silmämeikin pohjustaja, hyväksi havaittu, riittoisa ja edullinen. Minulla kestää tuubi päivittäisessä käytössä sen ainakin vuoden. Meikkipuuuteri sävyssä 3, ainoa, joka oikeasti näyttää iholla järkevältä, eikä kerrokselta meikkiä.

Maybelline: Lash stiletto, meniköhän oikein.. Pidentävä ripsiväri, näyttää lähes ripsenpidennyksiltä. Vedenkestävä pitää taivutukset, muut ei.

Siinä nyt, mitä tuli ensimmäisenä mieleen. Varmasti selektiivisen
puolelta on kanssa, mutta kiireessä pää tyhjä :D"



Ja minähän olen täysin samaa mieltä tuosta Lumenen tökötistä. Se todellakin on hintansa väärti, sillä pitää tosiaan meikit kuosissa ja pikkutuubin riittoisuus on ihan uskomaton. Piti oman silmämeikkini kurissa koko hikisen hääpäivän, ettäs tiedätte!


Tarkoititko La Petite Princesse Lumene Natural Coden meikkipuuteria? Itse en ole sitä kokeillut varmaankaan, joten siitä en osaa sanoa mitään :)


Ja taas yksi ripsarisuosikki - onpa nuo L'Oréal Paris'n ja Maybellinen (jotka siis ovat samaa L'Oréalin lafkaa) kovin suosittuja! La Petite Princessen suosikki on tosiaan sama kuin Fibulalla. Fibulan suosikeista kerroin muutama postaus takaperin täällä... Ja jee, vihdoinkin löytyi joku samassa pulassa oleva eli vedenkestävyyttä tosiaan tarvitaan täälläkin päässä, kun ripsaria ollaan valitsemassa. Terkuin, tikkuripsi!


Dahlia kertoi puolestaan näin: "Ehdottomasti suurimpia suosikkejani:
Aussie-sarjan tehohoidot hiuksiin. Tällä hetkellä käytössä 3 minute
miracle color deep treatment. Kerran viikossa käytettynä pitää
vaaleaksi värjätyn ja paljon käsitellyn hiuksen hyvä kuntoisena ja
kiiltävänä. Saman sarjan Take the Heat jätettävä tuuheuttaja föönauksen
kanssa ja Miracle Moistit normaalina shamppoona ja hoitoaineena.
Tehohoidon kanssa käytettävänä Briteistä tuotu sarjan syväpuhdistava
shamppoo. En vaihtaisi hiustuotteistani pois <3

Päivävoiteena toimii NatuVive Almondoil apteekista saatava tuote (noin
17€) ja en ole sen jälkeen kun tätä reipas vuosi sitten kokeillun
suostunut vaihtamaan tuotetta muuhun. Aivan loistava ja oikeasti
toimiva tuote. Kosteuttaa ja pitää ihon raikkaan tuntuisena.

Meikeistä ehdoton "en vaihda tuote" on mineraalipuuteri.
Allekirjoittaneen kasvot olivat vielä vuosi sitten todella huonossa
kunnossa. Kokeilin mineraaleja ja kuukaudessa katosivat näppylät
(paitsi ne muutamat jotka tulevat aina kerran kuussa vaikka tekisi
mitä). Kahdessa kuukaudessa oli tasoittunut ihon punertavuus ja
nykyisellään en käyttäisi normaalia meikkivoide-puuteri yhdistelmää
kuin korkeintaan kerran kuussa jossain juhlassa, yleensä en niissäkään
vaan mineraalipuuterilla ja poskipunalla mennään niissäkin.

Näin omat suosikkini."





Aussieta olen testaillut esimerkiksi kolmen minuutin ihmeen muodossa positiivisin tuloksin. Siitä voi lukea täältä. Ihmettelenpä itsekin, miksen ole syvemmin tutustunut Aussien ihanaan maailmaan. Mikä on teidän 
lemppari-Aussienne?


Uu, vähänkö alkoi kiinnostaa tuo Dahlian mainitsema NatuViven päivävoide. Ja täytyy sanoa, että varmaan jokaisen mineraalimeikkejä kokeilleen reaktio niihin on sama kuin Dahlian, joten antoi taas vähän motivaatiota niihin siirtymiseen. Toisaalta omistan niiiiiin paljon meikkivoiteita ja muita meikkejä, että itkisin verta, jos ne menisivät hukkaan. Mutta kaunis iho olisi kyllä kiva... Olen kyllä taas pikkuhiljaa kokeillut BareMineralsin pohjaa ja muistutellut itselleni, että se on tosi kiva tapaus.


Lumenea, Maybellinea ja Aussien tuotteita saa sieltä vanhasta, tutusta Sokoksen verkkokaupasta. Koodilla SOKOSKAUNEUS saa pikkuisen alennusta 11.9. asti.


5 kommenttia:

  1. Tekisi mieli hommata testiin tuo Aussien aine, mutta taidan odottaa siihen asti kun saan nykyiset tehohoidot finaaliin :)

    - Hannavee
    http://likoorikahvi.blogpspot.com

    VastaaPoista
  2. Kyllä Lumenen "päälinjaankin" kuuluu meikkipuuteri, sellainen beigessä rasiassa oleva :) Aussieita en ole itse testaillut, minun on aika vaikea löytää kivoja shampoita kun hiukset ovat niin rasvoittuvat että useimmilla shampoilla hiukset vaativat pesua joka päivä :/

    Olen myös lukenut paljon kehuja puhtaista mineraalimeikeistä, mutta itselläni syy miksi en niistä jaksa innostua on niinkin typerä kuin se, että tykkään perinteisen meikkivoiteen tunnusta kasvoilla. Minusta on vaan niin ihanaa levittää nestemäistä/voidemaista voidetta, ajatus jostakin jauheesta on vaan... vastenmielinen. En tykkää edes meikkipuutereista.

    VastaaPoista
  3. Hannavee: Joo, se on hyvä periaate käyttää ensin vanhat loppuun :)

    Kara0Kara: Yritin tutkia Lumenen sivuja, mutten löytänyt tuota meikkipuuteria... Oh, well.. Joo, se meikkivoiteen levitys on ihanaa :)

    VastaaPoista
  4. Tarkoitan sitä Karaokaran mainitsemaa meikkipuuteria, jota myös mineraalina mainostetaan. Tosin ei kai mikään kiinteä voi puhtaasti sitä olla?

    http://www.glossy.fi/images/showwhitebg/3611 eli tällainen kuva löytyi lumenesta ensimmäisenä googletuksella :) Ja sävynkin numero on muuttunut nykyisin siis 30.

    VastaaPoista
  5. Aargh, mun blogger tekee välillä samaa, jossain jutussa kuvien välissä oli hirveät välit, mutta kun yritin muokata sitä, ei siinä muokkausohjelmassa näkynyt mitään välejä, ja tekstissö ne taas näkyi. Ärsyttävää! :D Enkä kyllä löytänyt ratkaisua...

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!