torstai 8. syyskuuta 2011

Mainoksia, tarjouksia ja alekoodeja

Nyt meni pää niin pyörälle affiliate-ohjelma TradeDoublerin uutiskirjettä lukiessa, että lataan vaan kaikki kiinnostavat tähän jutut julkeasti mainostaen. Skippaa, jos ei kiinnosta, mutta lue edes tuohon ensimmäiseen kohtaan asti, koska se on aika todella hyvä tarjous!

1. Eli Yves Rocherin uusi ihonhoitosarja Pure System on lanseerattu ja koodilla VIP1109 saa koko syyskuun ajan yhden tuotteen testattavaksi ilmaiseksi! Klikkaa siis itsesi tänne!
2. Sokoksella riittää myös porkkanoita, sillä vielä 11.9. asti koodilla SOKOSKAUNEUS saa 10 % alennusta, lisäksi toimituskulut ovat siihen asti aina ilmaiset JA jokaiseen tilaukseen laitetaan 30.9. asti ilmaiseksi lahjukseksi Nivean Chrystal-shampoo, joten... klik klik tänne: 
Sokoksen kauneuden verkkokauppaan.


3. Jossain jo mainitsinkin Spartoo-kenkäkaupan alekoodit. Eli jos syyskengät pitäisi hommata, niin hommatkaa ne alennuksineen: 10 prossaa alennusta vähintään 60 euron tilauksista (koodi:  SPARTOO10FI), 15 prossaa alennusta 100 euron tilauksista (koodi: SPARTOO15FI) ja 20 prossaa alennusta 200 euron tilauksista (koodi: SPARTOO20FI). Koodit voimassa syyskuun loppuun. Eli klik klik! 


Mitäs vielä...


4. Ai niin, tämän te varmaan tiesittekin, mutta Nellyllä on taas kilpailua pystyssä. Pääpalkintona 1500 euroa ja mahdollisuus päästä Nelly.comin stylistiksi yhdeksi päiväksi. Eli klik klik!


5. Ja vielä... Stockmannilla on ilmaiset toimituskulut syyskuun ajan. Eli klik klik!


No, tässähän näitä nyt oli ihan tarpeeksi tällä erää. Pitäkää hauskaa :) Aamulla taas jotain oikean postauksen tynkää :)


ps. Ja tuossa allahan on sitten päivän aiempi postaus...

5 kommenttia:

 1. Olen vähän ulapalla, mutta siis mihin tuo koodi tungetaan? : D

  VastaaPoista
 2. ^siis Yver Rocherin koodi, tarkoitan :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Hei, itsekin olin hetkellisesti ulapalla.. Mutta siis ilmeisesti tuonne oikeassa yläkulmassa olevaan 'postitse saapunut tarjous' ja sinne sitten koodi ja asiakasnumero. Jos joku muu tietää toisin, niin ilmoitelkaa! En ole vielä koskaan itse Yvesiltä koodin kanssa tilannut, joten tämä oli vain lucky guess :) Pitääpä paneutua asiaan tarkemmin, kun muistan jossain vaiheessa tilata tuon myös itse.

  VastaaPoista
 4. Gloss: HEEEIIIIII, nyt kun panostin tähän asiaan, niin keksin oikean vastauksen :) Eli ostoskoriin kun klikkaat itsesi niin siellä alla on mahdollisuus laittaa alekoodi :)

  VastaaPoista
 5. Jee, kiitos :) kyllä ilmainen kosmetiikka kelpaa aina!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!