keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Arctic Duet


Huomasin Prisman alelaarissa Lumenen Arctic Duetit puoleen hintaan. Lumenen luomarit ovat totaalisen uudistuneet, joten oletusarvoisesti vanhat duot heitetään mäkeen. En kuitenkaan sortunut noita duoja ostamaan, sillä muistin omistavani pari vähälle käytölle jäänyttä. Ajattelinkin vilauttaa niitä teille siltä varalta, että hamstraushimonne herää ja haluatte hiihtää Prismaan (tai johonkin toiseen alehelvettiin, jonne -50% -tarrat teitä houkuttelevat keltaisella huomiovärillään) napsimaan parhaat päältä pois syksyn poistomyynneistä.


Aivan ihana vihreä duo on nimeltään 20 Sammaleen tuoksu/Autumn Moss...


 ... ja todella vaalean vaaleanpunaisen sekä lilanrusehtavan värin yhdistelmä 17 Utuisin silmin/Behind My Eyes.


Jokaiselle silmälle sopiva harmaa paletti on nimeltänsä 21 Syyssadetta/Catching Rain. Nyt kun kaivoin nämä naftaliinista ja swatchailin, olen aika innoissani. Näitä on pakko ruveta käyttämään. Meinasin ensin, että olisin voinut nämä myydäkin, mutta en taida pystyä siihen. Niin ja tuo lilahtava paletti on matta ja nuo kaksi muuta vähän hohtavampia tapauksia.

Kuivalla siveltimellä swatchattuina
Lumenen luomarit ovat siitä outoja tapauksia, että mielikuvissani niissä on aika vähän pigmenttiä. Todellisuudessa niissä on aika paljon, tai ainakin kädelle kokeiltuna. Kokeilin silmiin tuota vihreää palettia eikä sillä tavalla pigmenttiä tuntunutkaan olevan niin paljon. Ja hei, nyt vasta kuulin, että näitä voi käyttää myös märällä siveltimellä intensiivisemmän lopputuloksen saamiseksi.* Se oli uutta, mutta tervetullutta tietoa minulle. Ja ihan triviatietona kerrottakoon, että ensimmäinen ihkaoma luomivärini koskaan oli Lumenen mustavalkoinen duo. Ei ehkä ihan paras aloittelijalle, sillä aikamoisena Tao Taona tuolloin kuljeskelin.

Mitä te pidätte Lumenen luomiväreistä? Onko joku testaillut jo Lumenen uutuuksia? Nea oli ainakin kokeillut :)

* Tieto on peräisin Sokoksen verkkokaupasta, jossa Arctic Duetit ovat pikkualessa.

6 kommenttia:

 1. Katselin tuota ihanaa vihreää Anttilan alelaarista, mutta rahapulassa jätin sen sinne - Lumenen luomiväreistä ei ole muutenkaan hyviä muistoja. Niitä on juurikin pitänyt (kuivana) kerrostaa aika tavalla ennen kuin ne on saanut näkyviin.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Joo, ei sitä viitti tuhlata yhtään penniä, jos mielikuva tuotteesta on huono. Mutta kokeilin kosteana noita duoja, niin tuli kyllä huomattavasti vahvempaa jälkeä! Ehken nyt sitten kuitenkaan enää tuhlaisi ropojani näihin...

  VastaaPoista
 3. ihan epäreilua se että ainakin tuossa Tikkurilan Prismassa tuo keltainen ale lappu on vaan -30% Ostin eilen meinaan herbinan putsareita alennuksesta

  VastaaPoista
 4. Ruu: no, se ON epistä! Mutta epistä on myös se, ettei meidän Prismassa ollut Herbinan putsareita :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on juuri toi Syyssade ja sitten tämän vuoden kesäkokoelmasta samanlaisessa paketissa oleva vaaleanpunainen singleluomiväri Helletuuli :) Ihan oon tykännyt, mutta tota kostella siveltimellä levittämistä voisi toki kokeilla!

  VastaaPoista
 6. KaraOkara: Joo, kokeile ihmeessä vaikka niin, että laitat pohjalle sitä kosteana levitettynä ja päälle vielä kuivana, niin pystyt vielä häivyttelemään, mutta pohjalla se kosteana levitetty luomari tuo kuitenkin vähän enempi väriä vielä siihen :) Kerro sitten, toimiko!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!