maanantai 9. elokuuta 2010

Red shades

Mitä yhteistä on Paris Hiltonilla ja Kanye Westilla ja minulla?


Aivan eli Shutter Shades -pokat tietty! Olen ihan täpinöissäni, sillä sain Trendikauppa.fi-sivustolta testattavaksi punaiset ökymakeat lasit, jotka eivät kyllä jää keneltäkään huomaamatta. Jos kuulut niihin ihmisiin (tai jos miehesi kuuluu), jotka kulkevat pilkkopimeässä baarissa aurinkolasit päässä, niin kokeilepa näitä. Tyylikkys säilyy, mutta ei näön kustannuksella. Plussaa nämä tunnelman nostattajat saavat todella edullisesta hinnasta (6,90 e) ja monipuolisesta värivalikoimasta. En minä näitä töihin laittaisi, mutta baarissa ja kotibileissä toimivat takuuvarmasti :) Mieskin testasi näitä, ja hyvin sopivat hänelle. Itse asiassa ehkä jopa paremmin kuin minulle. Unisex-lasit siis ehdottomasti.

Mihis nämä lasit sitten voisi yhdistää? No, vaatepuolelta kokeilisin ainakin punaista takkiani (joka tosin jäisi tietty yökerhossa narikkaan) ja kynsilakoista valitsisin Kevätkepposen. Nämä kummatkin esittelin tässä postauksessa.

Jotta meno ei olisi liian matchy-matchy, rikkoisin punaisen linjan pinkeillä huulilla.


Kuvassa Pretty.fi-sivustolta saamani testauspuna eli Nyxin puna sävyssä Hot Pink. Aivan ihana puna, jossa sopivan kosteuttava koostumus ja väri, jota saa syvennettyä riippuen, kuinka paljon sitä laittaa. Sävy on aivan täydellinen pinkki, ei sellainen 80-luvun barbiepinkki, vaan tyylikäs pinkki. (Ainoa miinus sävylle siitä, että se saa hampaat näyttämään keltaisemmilta.)


Mielestäni nämä riitelevät toistensa kanssa juuri sopivasti. Puhtaan punaiset huulet olisivat jo liikaa. Nuo lasit ovat muovia, mutta tuntuvat todella kestäviltäKorviin voisin silti sujauttaa H&M:n punaiset sydänkorvikset.

Mitä olette mieltä laseista? Love it or hate it? Onko jollain teistä jo kyseiset pokat?

ps. Trendikaupan valikoimista löytyy myös Hello Kitty -tuotteita sekä aivan älyttömän hienoja Playboy-kelloja! Check it out!

pps. 400 postausta jo mennyt rikki! Miten minulla on voinut riittää asiaa??! ;)

6 kommenttia:

 1. Voi miksi kerroitkaan tuosta trendikaupasta! Nyt on ihan pakko tilata tuolta kaikkea ihanaa Hello Kitty kamaa :D
  Noi lasit ei iske muhun enää ollenkaan. Joskus pari vuotta sitten ne oli tosi cooleja kun niitä ei nähnyt muualla kuin juuri julkkisten päässä. Nyt tuntuu, että jokaisella amisteinillä on tuollaiset -.-

  VastaaPoista
 2. M: Hello Kitty -jutut on kyllä söpöjä :) Mun täytyy tunnustaa - oon vähän taukki - etten ole aiemmin hirveästi noteerannut noita laseja, ovat siis mulle ihan uus juttu :/

  VastaaPoista
 3. ei ei ei ja ei, ei noita laseja ikinä, eikä mitään hello kittyäkään ikinä, olen ihan ehdottomasti kumpaakin vastaan, tosin jos muut tykkää, niin antaa mennä, itselleni en vaan hankkisi :)

  VastaaPoista
 4. Haha :D En oo koskaan ymmärtänyt noita laseja... Enkä kyllä miehiä ketkä haluavat pitää baareissa aurinkolaseja, niitäkin on nähty o_o.

  VastaaPoista
 5. Panda: Joo, aurinkolasit baarissa on jotain todella kummallista... Siinä on otsa varmaan aamulla kuhmuilla, kun on pimeässä kävelty tolppia päin :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!