perjantai 25. marraskuuta 2011

Wella Pro Series Volume -muotoilutuotteet

Tällainen duo testattiin.

Olisikohan jo aika tarinoida hieman Wellan Pro Series -sarjan Volume-muotoilutuotteista, jotka sain jo ajat sitten. Elikäs muotovaahto ja hiuskiinne olisivat jutun juonena.Käytän aika vähän muotovaahtoja, mutta silti hiustuotteista vaahdot ovat kategoria, joita minulla on eniten. Käyttämättöminä. Joten ehkä joskus voisin testata niitä, jotta vertailupohjaa olisi, mutta nyt mennään sillä periaatteella, että pohditaan, kannattaako ostaa näitä Welloja eikä sillä periaattellaa, että kannattaako ostaa Wellaa mieluummin kuin jotain muuta. Koska en tiedä.

Tajusin, että olen käyttänyt muotovaahtoja niin vähän siksi, että käyn yleensä illalla suihkussa eikä yöksi ole mitään järkeä sotkea pitkää tukkaa muotovaahtoon. Mutta tajuttuani, että voinkin käydä suihkuttelemassa aamulla vauvan ekojen unien aikaan (koska mammalomalaisella ei ole kiire mihinkään) aloin käyttämään tätä Wellaa ihan ajatuksella aamuisin. Jes.

En tiedä, onko seuraavista kuvista mitään hyötyä, mutta ovatpahan kuvituksena.

Vertailupohjaksi kuiva tukka ilman mitään aineita, pesty noin 36 h aiemmin.

Vastapesty tukka.

Enää aavistuksen kostea tukka, valmiina vastaanottamaan muotovaahdon.

Harjattu tukka kera muotovaahdon, kuivunut vapaasti.

Tykkäsin kyllä Wellan muotovaahdosta kovin. Koostumus oli kiva, koska ei tuntunut tahmaavan käsiä eikä näin ollen tullut sellaista pakottavaa tarvetta suunnata heti käsienpesulle. Vaahto oli helppo levittää ja se sulautui tukkaan kivasti. Ei jättänyt klimppejä, joten tukka oli helppo harjata vaahdon "kuivuttuakin". Toi tukkaan sellaista kivaa ryhdikkyyttä ja tosiaan pikkuisen sitä volyymiakin. Siis kun antoi tukan kuivua vapaasti. Föönaamalla toki tuli roimasti enemmän volyymia. Tuoksu oli mieto ja miellyttävä. Ennen testiä pesin tarkoituksella tukan Wellan Moisture-tuotteilla (klik) enkä vahingossakaan millään tuuheuttavilla, jotta kaikki tuuheus tulisi nimenomaan  muotoilutuotteista. Moisture-tuotteiden jäljiltä tukka oli aika sileä (no joo, ei ehkä siltä näytä noissa harjaamattomissa kuvissa... :) ), mutta muotovaahdon jälkeen vähän "karheampi" ja helpommin käsiteltävissä. Aina kun vähän pöyhi tukkaa - siis vaahdon käytön jälkeen-, niin se näytti taas tuuheammalta ja pysyi myös sen näköisenä pitkään. Tukka oli helposti muokattavissa, mikä on tärkeä piirre muotoilutuotteissa.

Sanoisin tai sanotaanko, että uskoisin Volume-muotovaahdon olevan aika peruskauraa. Rahat eivät varmasti mene hukkaan, jos tämän ostaa, mutta tässä ei myöskään ole mitään maailmaa mullistavaa.
Tuo hiuskiinne on myös siitä kiva, ettei klimppiyttänyt tukkaani niin, etteikö uudelleenmuokkaus olisi onnistunut. Tämä on sen takia myös ehkä paras hiuskiinne ever, että lakka tulee pullosta kevyenä suihkeena pienemmällä paineella kuin, mihin olen tottunut, jolloinka se nimenomaan ei uppoa tukkaan klimppeinä vaan leviää tasaisesti joka puolelle. Ainakin oletan, että se on tarkoituskin enkä vain saanut jotain maanantaikappaletta, joka kyllä tässä tapauksessa olisi oikea juhlapyhäkappale. Tuoksu on myös kivan hedelmäinen, vaikka toki peruslakkatuoksu sieltä jostain alta pilkistääkin. Lakka on myös superhelppo harjata pois, mistä plussaa bile-illan jälkeen :)


Kun käytin näitä Wellan tuotteita laittaessani tukkaa tyttöjen iltaa varten, olin iloinen huomatessani, että pystyin pitkin iltaa vaihtamaan kampausta, kun kyllästyin siihen aina tunnin välein. Välillä auki, välillä osa hiuksista kiinni, välillä kaikki kiinni... Ja volyymi ja ryhdikkyys säilyi silti. Suihkuttelin myös kotona kiharakampaukseen hiuskiinnettä ja ihailin sitä, miten hyvin kiharat pysyivät (seuraavan päivän suihkuun asti), mutta silti normilakalle ominaista hiusten kovettumista ei tapahtunut lainkaan. Uskomatonta.


Jos muotovaahto siis oli peruskauraa, niin tämä hiuskiinne sitä vastoin kohosi tosiaan suosikikseni. Sijoittakaa roponne tähän, jos toinen näistä pitää valita :)

Kumpikin puteli maksaa n. 6,90 euroa. Putelien koko: muotoiluvaahto 250 ml ja hiuskiinne huikeat 400 ml. Myynnissä esimerkiksi Sokoksen verkkokaupassa, jossa toimituskulut 1 € jouluaattoon asti... klik* Ja huomhuom: ainakin silloin, kun tätä kirjoitin (maanantaina), niin tuolla verkkokaupassa oli sellainen tarjous, että kahden Pro Series -sarjan tuotteen ostajalle (ilmeisesti kuitenkin shampoita ja hoitoaineita tarkoittaen) saa myös kaksi pumppua kaupan päälle, mikä tekee niiden jättipöniköiden käyttämisestä jättekivaa :) Ja muistattehan myös, että koodilla 'joululahjaetu' saa 10 % alennusta jouluaattoon asti.


Muotoilutuotteet on saatu blogin kautta testiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!