torstai 13. lokakuuta 2011

Active Protection

Tällaisia pitäisi kaikkien putelien olla!
Siis nyt pitää nostaa hattua Aco Clinidermin Active Protection -voiteelle! Pitkään aikaan, jos koskaan, minulla ei ole ollut näin mainiosti suunniteltua putelia käytössä. Siis pumppupullo on tietty vanha, tuttu ja hyväksi havaittu juttu, mutta että kun tuosta vielä näkee läpi, paljonko voidetta on jäljellä! Jokaisen markkinoilla olevan hius- ja ihonhoitotuotteen pitäisi olla tällaiseen törppöön pakattu, tämä on rehellinen ja nöyrä mielipiteeni. Mitäpä sanotte te?

Eikä ollut itse tuotekaan huono. Lupaus kuului näin: Suojaava, kirkastava ja elvyttävä päivävoide normaalille ja pintakuivalle iholle. Voiteen antioksidantit antavat aktiivista suojaa ja kiinteyttä iholle. Miellyttävän tuoksuinen emulsio vahvistaa ihon kosteustasapainoa jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi.

Oli kyllä todella mukava voide. Aika perus-Lorkkumainen tuoksu, ihan ok siis, ja pehmitti ihoa aamun kunniaksi oikein kivasti. Sen verran tutkin INCI-juttuja täällä, että selvitin tuotteen todella sisältävän useita pehmittäviä aineita. Imeytyi myös nopsasti eli jos oli tarvis meikkipohjalle (muistuttaisin, että olen kotiorjanaäitinä tällä hetkellä!), niin eipä ollut ongelmia sen kanssa. Siis aivan todella kiva päivävoide, jota voisin heittämällä käyttää uudelleen. Olen jo jonkin aikaa katsellut ihoni sävyä, joka on kirkastunut ja tasoittunut selvästi. Mahtaakohan olla tämän voiteen ansiota? Kun käyttää yövoiteita, päivävoiteita, seerumeita ja ties mitä kuorintageelejä, on todella vaikea lähteä arvioimaan, mikä mihinkin vaikuttaa.

Tuossa kuvassa siis voitehista on vielä jäljellä, mutta enää ei ihan yhtä paljon. Jonkin verran kuitenkin eli tosi riittoisaa tuo kyllä on, kun heinäkuussa otettu käyttöön, herranjestas! Ja ihan kyllä joka aamu käytetty. Pari kevyttä painallusta riitti koko kasvoille. Ja koska imeytyi hyvin, niin ei jäänyt myöskään ylimääräisiä rippeitä käsiin, vaan kaikki meni hyötykäyttöön. On ärsyttävää, kun jotkut voiteet jäävät vain pyörimään ihon pinnalle (okei, silloin ehkä vähempikin riittäisi) ja kädet ovat yhdessä kasvojen kanssa ihan valkoisinaan.

Tämä on lojunut kaapissani jo kauan, joten jouduin muistelemaan nyt hintaa kurkkimalla nettiapteekkeja ja kauhistuin kyllä pikkuisen... Liki 25 euroa :( Tuote oli hyvä, peruspäivävoidetta parempi, mutta en millään maksaisi siitä enää täyttä hintaa. Jos puoleen hintaan saisin, niin hamstraisin kyllä heti itselleni kaksin kappalein!

edit. Mitä enemmän tätä asiaa pohdin, niin sitä varmempi olen, että tämä on itse asiassa paras kokeilemistani päivävoitestani ever. Eli a) lisään sen tuonne sivulaidan suosikkeihin ja b) jos ei parempaa vastaa kävele, niin kyllä kai tästä joskus joutuu jotain pulittamaan.

2 kommenttia:

  1. Minulla on Clinidermin Age Delay-seerumi ja se on kanssa tosi hyvä, mutta kieltämättä kallis.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Hyvästä täytyy vissiin joskus maksaakin :/

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!