sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Spotless Overnight

Nyt on pakko hehkuttaa viime päivien (tai pitäisikö sanoa öiden) pelastajaani! Minulle on jostain, ehkäpä hormonaalisista syistä, ilmestynyt isohkoja, punaisia ja kipeitäkin epäpuhtauksia muutama kappale niin naamaan kuin dekoltee-olkapää-akselille. Näiden ikävien vierailijoiden poistamiseen päätin kokeilla Acon Spotless Overnight -näppyvoidetta, jonka pitäisi auttaa yön aikana kuivattamaan ikävät näppyset.


 Noh, ehkei yksi yö auta vielä, mutta kahden yön jälkeen voi henkäistä jo helpotuksesta. Näppy kuivuu kivasti ja, jos haluaa olla viisaampi kuin minä, niin kannattaa heti aloittaa myös tiukka kosteutus, jottei siitä hoitokohdasta tule pelkkä kuiva pläntti. Muutaman yön jälkeen ihossa ei näy muistoakaan näppysestä.

Paikallisten epäpuhtauksien hoitoon minulta löytyy vaikka mitä voiteita, mutta tämä on kokeilemistani aidosti paras. Jos tästä huonoja puolia haluaa etsiä, niin ehkä tuo hammastahnamainen valkoisuus ei kovin edustavalta näytä verrattuna läpinäkyviin kollegoihinsa verrattuna, mutta mitä väliä, kun hoito tapahtuu yöllä ja homma pelittää!

9 kommenttia:

 1. Oon katsellut tätä töissä hyllyssä, mutten oo vielä ostanut, sillä mulla on pari muutakin näppyläntappotuotetta... Tässä vakuutti kyll inci, ei ihan vastaavaa oo tullu mulla eteen.

  VastaaPoista
 2. Pitääkin kokeilla, nyt kun iho tuppaa jostain syystä lakkoilemaan kanssani eli näppyä tulee tasaisin ajoin.. :/

  VastaaPoista
 3. norppa: Joo, kerrankin joku näppyhoito, joka ei haise alkoholille tjsp! Suosittelen :)

  leben: Kerro, kuinka kävi, kun olet kokeillut! :)

  VastaaPoista
 4. Olen jo jonkin aikaa aikonut kokeilla tätä, incin perusteella, mutta kiva kuulla että toimii myös käytössä! Täytyy käydä ostamassa :)

  VastaaPoista
 5. Oletko apteekista ostanut? Entäs hinta? Acon tuotteista kyllä tykkäilen niin voisipa tämän käydä nappaamassa mukaan, kerta on toimivaa tavaraa :) Tykkään blogistasi paljon, jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Apteekista juu, muistaakseni hinta oli noin 7 euroa, eli ei paha. Tämä on aika riittoisaa tavaraa :)

  Kiitos kehuista! <3

  VastaaPoista
 7. Minun naamaani tämä tuote ei jostain syystä tehnyt yhtikäs mitään, hammastahnakin toimi paremmin :\

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: No, voi harmi :( Itse taas juuri huomasin tuotteen tehon kun se hävitti aika ison näpyn leuastani yhdessä (!) yössä.

  VastaaPoista
 9. mulla tää kama toimii loistavasti! as aco do 8)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!