sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Tuhkanvaaleaa

Käyn nykyään tosi harvoin kampaajalla, mutta sitäkin useammin väkerrän raitoja kotona. Koko tukkaa en ole kotona värjännyt varmaan ala-asteen jälkeen. Noh, sain kuitenkin Avonilta valita ilmaisen Advance Techniques -hiusvärin niin kuin moni muukin Avonin kauneuskonsultti ja koska yritän siirtyä vaaleasta hieman tummempaan väriin, valitsin keskitumman tuhkanvaalean... (Värikoodi 8.1) Tai miten se nyt sanotaankaan. Tällaisen ei-oikeastaan-minkään-värisen.


Jännitin ja jännitin ja lopulta päätin värjätä tukan jopa ilman kokeiluja eli yksittäisen suortuvan värjäyksiä. Meni sitten syteen tai saveen.

Alkutilanne oli siis tumma juurikasvu ja aika kellertävät latvat.


Tässä Avonin uudessa hiusvärissä on esikäsittelyaine, joka levitetään latvoihin. Se suojaa huokoisia hiuksia. Tämä on aika kiva idea, sillä latvathan saattavat käsittääkseni muuten imeä itseensä väriä enemmän kuin tyvi ja lopputulos voi olla hassu. Esikäsittelyainetta oli kuitenkin aika vähän, joten jos tukkaa on todella paljon, niin käsittelyn saavat vain ihan kauimmaiset latvat.

Sen jälkeen normimeininkiä eli väriaine sekoitetaan kehite-aineeseen ja...


... 30 minuuttia päässä... (Aine ei vaikuttanut sellaiselta, että valuisi pitkin parketteja, mutta suojasin pään foliolla, etten sotkisi sohvia odottaessani värin vaikuttavan.)


... sitten pestään pois ja laitetaan hoitsikka. Mikä siinä muuten on, että hiusvärien kanssa tulevat hoitoaineet ovat aina ihan sikahyviä? Miksei sellaisia voida tehdä ihan ilman värejäkin? Kysynpähän vaan.

No, lopputulos oli ihan jees. Hiukset eivät muuttuneet vihreiksi, juurikasvu vaaleni selkeästi, mutta kokonaisväri ei ole liian vaalea. Kellertävyys katosi. Lopputulos ei ollut harmaa, mitä myöskin vähän pelkäsin vaan todella luonnollinen keskivaalea eli tuskinpa kukaan huomaa minussa mitään uutta. Jos kampaajalla kävisin ja maksaisin tästä ilosta sata euroa, niin lopputulos ei saisi olla luonnollinen, mutta koska pelkäsin pilaavani koko tukan, niin luonnollinen lopputulos on pelkkää plussaa.

Yritin ottaa kuvia tukasta ennen ja jälkeen, mutta kusiks meni, surprise, surprise. Värivaihtelu oli kuitenkin niin vähäistä, ettei kamera sitä taltioinut niin kuin olisin halunnut. Uskokaatten sanaani siis.

En rupea kenellekään suosittelemaan mitään hiusvärejä, koska on varmasti ihan tukan ja värin yhteensopivuudesta kiinni, että onnistuuko. Mutta itse olin tähän todella tyytyväinen ja tosiaan tuo esikäsittelyaine oli itselle uusi, miellyttävä juttu.

Nämä hiusvärit tulee Avonille myyntiin elokuun puolessavälissä about, muistaakseni.

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Tätä on odotettu!


Markettimerkin kuivashampoo! TRESemmé-merkin kuivashampoo maksaa Cittarissa 7,90 euroa. Uuu, I'm so excited! Kuivashampoo on elinehto, jota pitäisi pystyä ostamaan mistä tahansa maitokaupasta.

Tiedättekö, onko muilla markettimerkeillä kuivashampoita? Vai olenko ihan jäljessä? Ellen väärin muista, niin Sunsilkiltä on ainakin tulossa... I could be wrong.

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Pehmoista papaijaa


NatuViven papaijasarja on ollut minulla ahkerasti käytössä ja nyt voisin pari sanaa lausua sarjan vartalovoiteesta. Ensinnäkin pumppupullo on maailman ihanin keksintö myös vartalovoiteiden saralla. Myös tämä papaijan tuoksu oli erityisen kiva vartalovoiteessa, vaikkakin se oli aika loistava myös tukkatuotteissa.

Mutta sitten se koostumus... Perfect! Ei mitään älyttömän paksua jankkia, mutta silti ihanan täyteläistä. Imeytyi kuitenkin nopeasti, mistä sata plussapalloa. Ja jätti ihon niin ihanan pehmoiseksi, ettei mitään rajaa. Siis todella laadukas vartalovoide, tykkäsin kovasti!

Oletteko testanneet?

ps. Muistakaa, että Pretty.fin ale jatkuu vielä pari päivää!
pps. Samoiten Sokoksen kosmetiikka-ale!

torstai 28. heinäkuuta 2011

Tuuheutta halvalla, oi oi oi!

Nyt taistelen itseni kanssa, tilaanko vai en... Lempparisampootani on tarjolla 950 millin purkki reilusti alle puoleen hintaan Sokoksen kosme-alessa! Ei kettu, nyt himottaa enempi ku käpy Ice Age -oravaa.


Volumism-shampoo ja vain 11,84 e, kun normihinta on 27,80 e... Oh, what to do, what to do... (Kuva Sokoksen sivuilta)


Sokoksen aleen pääset täältä!

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Pretty pretty lähetys

Nyt olen liekeissä, intona, beyond excited... Ihanaihanaihana Pretty.fi lähetti minulle muutaman lahjan enkä ole nyt pysyä nahoissani. Kerronko, mitä sain? No, kerron!


Kerroinkin muutama päivä sitten, että himoitsen kovasti alessa olevaa Tigin Rockaholic Rock Out Shine Blaster -muotoilutuotetta ja se olikin ensimmäinen tuote, jonka kuorin kuplamuovin sisältä. Tätä aion niin käyttää viikonlopun hääkampauksessani. Siis olen totta kai rouvasnaisena vieraana siellä häissä, mutta saahan sitä innostua, kun kerrankin pääsee laittautumaan.


Kuorin myös pari pinkkiä lakkaa pakkauksestaan ja oumaigaad, että innostuin, kun tajusin toisen olevan IsaDoran Graffiti-lakan verrokki eli lohkeiluefektin luova W7 Earthquake Pink Crackle -kynsilakka. Anteeksi nyt vaan, mutta kyllä äiti-ihminenkin voi innostua tästä. Testasin tätä heti yhdellä innostuneella, pienehköllä ihmisellä (relax, en nyt niin pienellä, mitä te minusta oikein kuvittelette?) ja voi, että kun näytti hyvältä. Romanttisempien hääkynsien jälkeen tämä tulee pääsemään heti testiin. Love it! (Ja pinkkejä lakkojahan on supervaikea kuvata eikä tämä ollut poikkeus. Oikeasti lakka on tosi paljon tummempi, joten kannattaa katsastaa tämä suoraan Prettyn sivuilta niin näkee todellisuuden.)


Toinen pinkki lakka sopiikin W7-lakan alle, sillä aavistuksen vaaleampi pinkki oli  Saffron Londonin sävy 40, Pink Doll. Ihana, miltei neonsävyinen pinkki. Upea sävy. (Tämäkin on livenä tummempi ja neonimpi kuin kuvassa.)


Ja sitten sellainen Nyxin lakka, jonka kultainen Countryside-sävy (170) on perfecto. Siis niin kaunis sävy, ettei mitään rajaa. Sopii ruskettuneen ihon seuraksi yhtä hyvin kuin popcorni jätskiin (kokeilkaa, lyömätön yhdistelmä!) tai appelsiinin makuiset Jaffa-keksit Estrellan tavis-sipsien kanssa (niiden sileiden, jotka ovat keltaisessa pussissa, namnam). Tästä tulee uusi peruslakkani, sillä päätin juuri, etten halua enää olla mikään tylsä, kynsilakaton mamma-ihminen, vaan haluan taas päästä lakkailemaan.


Sitten, jotta tuo Nyxin lakka pääsee oikeuksiinsa, niin sain myös St. Morizin itseruskettavan. Itseruskettavien laitto on aina yhtä jännää, mutta koska olen tällä hetkellä verrattavissa pakastebroiskuun tai kiitospäivän kalkkunaan (ennen uunia), niin en varmaan kahta kertaa mieti, että käytänkö vaiko en. Kiva kokeilla tällaista mousse-koostumusta.


Ja last but not least: kynsitarroja vaikka mulle jakaa! Nyt tiedän, että viikonlopun häihin teen kynsitarrakynnet, mutta pretty pretty ongelma on, että millä tarroilla :) Aika nätti ongelma on myös se, että mitä näistä tuotteista testaisin ensin? I'm so excited!

Mihin näistä ihastuit eniten?

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Öljyistä Dioria


Olen käyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti Diorin Instant Gentle Cleansin Oil -puhdistusöljyihanuutta meikin puhdistukseen. Tämä on aivan ihana tuote!

Ensinnäkin pumppupullo, check.
Hyvä, mieto tuoksu, check.
Ihana koostumus, check.
Tehokas meikinputsari, check.

Tämä on siis supertäydellinen putsaamaan meikit kasvoilta ja tämän jälkeen on sitten syytä varmasti käyttää jotain pesevämpää tuotetta ihan ihoa puhdistamaan. Näin ainakin itse koin hyväksi. Tätä tuotetta tulee iksu!

Huomasinpa juuri, että tämä sopii kasvojen lisäksi myös silmille! Olen niin vannoutunut Lancômen Bi-Facil -silmämeikinpoistajan käyttäjä, ettei mieleeni edes tulisi puhdistaa meikkiä millään muulla tuotteella, mutta tämä Dior on kyllä niin hellävarainen, että saattaisi siihen hommeliin sopiakin.

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Nätti ale!

Ei ole varmaan salaisuus, että Pretty.fi on mielestäni kiva nettikauppa. Blogissani on itse valitsemiani Pretty-mainoksia, jotka olisin voinut ottaa tänne vaikka vain koristeeksi, koska Pretty vaan sopii blogini ajatusmaailmaan täydellisesti.

Pretty.fi on mielestäni luotettava, edullinen kosmetiikan nettikauppa, josta voi tehdä ihan superhyviä löytöjä. Ja mikä parasta, toimitukset tulevat nopeasti. Ja nyt on kuulkaas Pretty.fissä sellainen houkutteleva ale käynnissä, että jos yhtään olisin nyt varoissani (Kelan vanhempainrahoilla ei kukkoilla) tai käyttäisin normimäärän kosmetiikkaa (täällä neljän seinän sisällä sitä ei niin tarvita), niin voisi lähteä lapasesta.

Nämä osui silmään:

Lorkun Glam Shine -kiillot 5,90 e, takuuvarmaa laatua

Tämä kiinnostaisi, mutta en ole kokeillut: CCUK Curling Mascara, vain 1,95 e

Edulliset tekokynnet, vain 3,90 e

Nyt tarvitsisin rusketusta, joten Lorkun itseruskettava kasvoille houkuttelisi, 6,90 e

Tämä on hyvä peiteväri, olen kokeillut eli Lorkun Touche Magique, 6,90 e

Kynsitarroja, vain 1,94 e, näitä on Prettyllä vaikka minkälaisia samaan hintaan, tämä on vain yksi esimerkki

Tämä Tigin Rockaholic Rock Out Shine Blaster vaikuttaa aika uskomattomalta, tätä tänne kiitos! Ja vain 8,94 e...

Oih, YSLin Golden Gloss on i-h-a-n-a-! 14,34 e

Kuin cool rajauspaletti on tämä! 7,63 e

Upea YSLin meikkipaletti, 23,34 e.

Tuossa vain muutamia mainitakseni. Lisäksi alessa on muun muassa James Brownin hiustuotteita, joita pikkuisen himoitsen... Meinaatteko te sortua Prettyn aleen?

Tarjoukset voimassa 31.7. asti, joten pitäkääpä kiirusta.

edit. LINKIT POISTETTU vanhentuneina.

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Ahdistusta ilmassa

Näin alkuun: tiedän, että ihmisiä voi ahdistaa ihan oikeatkin asiat, joten olen kiitollinen, että itselleni ahdistusta tuottavat näköjään nämä pinnallisemmat asiat. Luulisi kuitenkin, että näin mammalomalaisena ei kosmeettisista asioista ehtisi ahdistua, mutta onnistuinpa siinäkin. Perusahdistukseen kuuluu tietysti kiloista stressaus, mutta löytyypä niitä muitakin stressiä aiheuttavia ongelma.


Olemme pian menossa eräisiin häihin. Mitä puen päälle (ettei niitä kiloja huomaa)? Miten meikkaan? Tämä on eräs niistä harvinaisista tilaisuuksista, kun ehdin ja aion meikata, joten haluan jotain kivaa... Onko vähän liikaa, jos nappaan Inglotin paletista purppuraa ja laitan kaveriksi jotain vielä tummempaa? Kevyt, ruskea perusmeikki viehättää myös, mutta sen pitäsi mennä täysin nappiin, jotta se tyydyttäisi meikkaustarpeeni. Yleensä perusmeikki onnistuu täydellisesti vain vahingossa.

Kynteni ovat viime kynsipostauksesta kasvaneet kiitettävästi enkä ole niitä leikannut, vaikka ne vauvanhoitamisperspektiivistä leikkausta kaipaisivat. Haluan kuitenki tehdä niille jotain kivaa häitä varten. Mutta mitä? Haluaisin glitterkynnet, konadkynnet ja kynsitarrakynnet. Miten pystyn päättämään, kun tiedän, etten jaksa/ehdi panostaa kynsiin enää uudelleen pitkiin aikoihin. Sen kerran, kun syytä on, haluaisin tehdä jotain kivaa. Nysäkynnet are back taas juhlien jälkeen.


Ja sitten... Avonilta sai valita ilmaiseksi uutuushiusvärin ja nyt pohdin, että uskallanko sitä käyttää vai en. Juuri ennen synnytystä kävin kampaajalla leikkaamassa tukkani ja laittamassa vähän tummempia raitoja, jotta tumma tyvikasvu ei olisi niin selvästi erotettavissa, kun latvat olivat lähes kellertävät. No, kyllä se tyvikasvu edelleen on aika selkeä eikä niitä tummia raitojakaan niin erota. Uskaltaisinko käyttää valitsemani tuhkaisen vaalean (= maantienvärisen) ja mitä tukalleni sen käytön jälkeen tapahtuu? Onko lopputulos tummempi vai vaaleampi? Miten se toimii tyvikasvun kanssa? Tarrautuuko väri liikaa huokoisiin latvoihin? Tässä Avonin hiusvärissä on kyllä se hyvä puoli, että mukana tulee nimenomaan suoja latvoille, joka laitetaan ennen värin käyttöä. Ilmeisesti sen tarkoitus on nimenomaan estää väriä tarrautumasta huokoisimpiin osiin hiusta. Hirveästi tekisi mieli kokeilla, mutta yleensä olen kotona puuhaillut vain raitoja, joten koko pään värjäys tuntuu pelottavalta. Mitä, jos tukasta tulee vihreä? Ohjeissa vielä lukee, että värin sekoittamisen jälkeen se pitää käyttää heti, joten en varmaan voi ensin kokeilla yhdelle suortuvalle, odottaa puolta tuntia ja värjätä sitten koko tukkaa, jos suortuva näyttää hyvältä? Kertokaa te viisaammat, ennen kuin alan hikoilla!

torstai 21. heinäkuuta 2011

More passion, baby!


Olen pesaissut kasvoja The Body Shopin Passion Fruit -geelillä tässä jonkun aikaa, joten voisinpa tästäkin nyt sitten kertoa melipiteeni. Tämä kasvojenpuhdistusgeeli on osa Bodarin Originals-sarjaa, johon kuuluu esimerkiksi omenalta tuoksuva suihkugeeli. Minulla ei ollut tämän kanssa mitään ongelmia, mutta arvioisin kuitenkin, että oma ongelmainen ihoni kaipaisi enemmän sille suunnattua puhdistusta. Tämä passiongeeli sopisi enemmän iholle joka ei niin puhdistusta kaipaa. Eli ihmiselle, joka ei esimerkiksi meikkaa (teinin ensimmäiseksi puhdistusgeeliksi tämä olisi aivan ässä!) tai muuten vain söpön suloisen ja ongelmattoman persikkaihon omaavalle (damn you all, jolla sellainen on!!), jonka ei tarvitse juuri huolehtia ihostaan.

Tuoksu tässä on todella miellyttävä. Sellainen mieto, joka ei ärsytä missään vaiheessa. Juuri passeli siis. Ja napsukorkista plussaa! (Otin juuri käyttöön yhden ihanan puhdistusgeelin, mutta siinä pitää ottaa koko korkki pois, ja se jos mikä on ärsyä...) Koostumus tässä geelissä on paksu. Tämä ei vaahtoa, mutta koska koostumus todella on hurjan paksua, niin se tuntuu kuitenkin siltä, että se puhdistaa ihoa. Eikä kasvojenpesutuotteen tarvitsekaan ihan välttämättä  vaahtoutua, toisin kuin esimerkiksi tuotteiden, joilla hiuksia ja vartaloa pestään.

Mikä Bodarin originelleista on sinun suosikkisi?

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kosmetiikan top kymppini

Sain tällaisen kivan haasteen ihanaiselta Nonnulta ja tovi menikin tätä pohtiessa. Jätin postausluonnoksen moneen kertaan hautumaan ja kävin aina lisäilemässä suosikkeja, kun ne mieleen juolahtivat. Ja nyt vihdoin olen tyytyväinen valintoihini. (Kuten huomata saattaa, Bottega Verde otti loppukirin, kun valintojani pohdin...)



  1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
  2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
  3. List your top 10 cosmetics.
  4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.

Ideana oli siis miettiä kosmetiikan kymmenen lempituotettani. Muutama tuote olikin sellainen, että ne tulivat mieleen kuin apteekin hyllyltä, mutta joitain sai kyllä vähän pohtiakin. Nämä nyt ovat tämän hetken top 10, mutta ainahan nämä muuttuvat ja vaihtuvat mielialan mukaan ja uusien tuotteiden ja lemppareiden tullessa mukaan. En voi myöskään ihan satavarmasti sanoa, että tässä ovat absoluuttiset lempparini - varsinkin kun otin mukaan tuotteita monesta eri tuoteryhmästä -, sillä pelkään unohtaneeni jotain oleellista. Osa tuotteista on kuitenkin ihan kestosuosikkeja, kuten esimerkiksi tuo numero 2. Vaikka yleensä käytän jotain ihan muuta kiiltoa kuin Goshia, niin silti voin sanoa Light'n Shinen olevan lempparini. Ajattelin ensin pitäytyä värikosmetiikassa, mutta se oli liian vaikeaa, joten otin mukaan tuotteita muun muassa myös hiuksille ja vartalolle.

Kyytipojaksi laitoin mukaan perustelutkin!

1. Joe Blascon valoväri (Pelastaa kaikki meikit ja tummat silmänaluset!)
2. Goshin Light'n Shine -huulikiilto (Peili, valo, koostumus... tarvitseeko enää perustella?)
3. Inglotin luomivärit (Uskomaton pigmentti, ihanat valikoimat, hyvä pysyvyys.)
4. Goshin Frou-Frou - ja Rainbow-kynsilakat (Värit, jotka takaavat tyytyväisyyden.) (tsekkaa myös uusin postaus!)
5. Lancômen Bi-Facil-silmämeikinpoistoaine (Ainoa silmämeikinpoistoaine, jonka kanssa minulla ei ole mitään ongelmia... Poistaa pysyvimmänkin meikin.)
6. Nivean Intense Repair -tehohoito (Ainoa tehohoito/hoitoaine, jonka kanssa olen huomannut konkreettisia muutoksia hiuksissani...)
7. Goshin luomiväripuikot (Takaa silmämeikin pysyvyyden ja tekee meikistä intensiivisemmän, kun päälle levittää puuterimaista luomiväriä.)
8. Bottega Verden Kuolleen meren kiinteyttävä mutavoide (Teki ihmeitä reisilleni!)
9. Bottega Verden puuterimainen luomiväri sävyssä Beige (Tuo silmämeikkiin ihanaa valoa. Upea sävy yksinään ja yhdessä muiden värien kanssa.)
10. Bottega Verden Argan ja Iiris -suihkugeeli (Yksi harvoista suihkugeeleistä, joka jää mieleen kaikin tavoin. Vaahtoavuus, tuoksu, koostumus... Ihana!)

Koska olen niin nuiva ja, koska tämä haaste on pyörinyt miltei kaikissa lukemissani blogeissa, niin en laita tätä eteenpäin... Mutta kaikki halukkaat saavat tehdä!

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Sileä iho Paulan avulla?


Nyt kun muiden bloggaajien Paula's Choice -postauksista on aikaa, voisinpa itsekin laukoa muutaman sanan näistä tuotteista, jotka kesäkuussa otin käyttöön. (Sain ne siis blogia varten testattavaksi.) Aika tarkkaan kuukauden nämä ovat olleet käytössä niin, että 2 % Beta Hydroxy Acid Gel -kuorintageelin (oik.) olen laittanut kasvoilleni iltaisin ja Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate -seerumin (vas.) olen levittänyt iholle aamuisin.

Lemppariksi nousi tuo kuorintageeli, joka jo idealtaan oli superyllättävä. Siis kuorinta, joka jätetään kasvoille? Jes! Kuulosti todella kivalta. Tämän tarkoitus oli siis kuoria ihon uloin kerros sekä huokoset 2 % vahvuisella salisyylihapolla ja voi, että kyllä se sen teki. Iho on ihanan sileä (hiplailen kasvojani monta kertaa päivässä vain todetakseni, kuinka sileältä ne tuntuvat) ja tasaisen värinen. Ei punoitusta eikä mitään röpelöä. Huokosetkin näyttävät vähän puhdistuneen ja pienentyneen. Tykkäsin tästä ihan hirmuisesti ja tykkään edelleenkin, sillä tätä on vielä runsaasti jäljellä. Tällä saa kyllä rahoilleen vastinetta ja uskallan luvata, että tätä tulen ostamaan jatkossakin. Hirmuisesti plussapalloja - plop, plop, plop!

No sitten tuo seerumi. Koostumukseltaan se oli ihan litkua, mutta helppo levittää kasvoille. Mitään erityistä mattifying-efektiä en huomannut, mutta toisaalta en myöskään havainnut kasvojeni mitenkään erityisesti kiiltelevän. Tästä seerumista minulla ei siis ole mitään erityistä sanottavaa, mutta toisaalta ei tämä ainakaan pahaa iholleni tehnyt! Ja voipi olla - ja luultavasti onkin niin - että myös tätä seerumia on kiittäminen uudesta siloisesta ihostani. Yhteisvaikutus kuorinnan kanssa oli siis tosi jees.

En kovasti ole tässä altistunut auringolle enkä hirmuisesti ole suojakertoimia käyttänyt. Sen mitä pihalla olen ollut, niin kaikki on mennyt kuitenkin jees ottaen siis huomioon sen, että näiden tuotteiden kanssa suojakertoimet olisi viisas valinta. Kasvot ovat kuitenkin ehjät eivätkä todellakaan ole palaneet kertaakaan. Mutta enempi jos auringossa meinaa olla ja näitä käyttää niin äskoot kehiin!

Minulla on vielä jemmassa yksi Paula's Choice -näyte, mutta säästelen sen käyttöä yhteen kesäjuhlaan. Siitä kuitenkin pian lisää.

Tutustu tuotteisiin täällä.

ps. Miten sen top 10 -postauksen tekeminen voi olla näin vaikeaa???!

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Sitrusta ja papaijaa


Dödönäni on jo aika pitkään toiminut The Body Shopin DeoDry Cool & Zesty Roll-on. Tykkäsin tästä jonkun verran, koostumus oli ihan jees ja piti kainalot kuivina jonkin aikaa. Tämä sitrustuoksu vaan ei ollut lempparini, mutta koska tähän on saatavilla täyttöpakkaus, aion kokeilla jompaa kumpaa sarjan muista dödöistä, kukkaista tai merellistä, luultavasti kukkaista, joka muistaakseni oli jo kaapissa hankittunakin :)

Tässä kopsua Bodarin sivuilta (I know, olen laiskimus maximus): The Body Shopin uudet DeoDry-deodorantit takaavat raikkauden luonnon raaka-aineiden avulla. Teho perustuu ainutlaatuisen imukykyiseen vulkaaniseen mineraaliin perliittiin (tunnetaan myös mineraliten nimellä) ja luonnon eteerisiin öljyihin kuten mandariiniin ja eukalyptukseen. Nämä yhdessä luovat 24 tunnin tehon hienhajun muodostumista vastaan. DeoDry-tuotteissa ei ole alumiinisuoloja eikä keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita kuten parabeeneja. DeoDry -deodorantit kuivuvat hetkessä eivätkä tahraa vaatteita. Tuotteet ovat hellävaraisia iholle, ja niissä on myös ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa reilun kaupan aloe veraa.
DeoDry-deodoranteista on saatavana kolme raikasta tuoksua: pirteän sitruksinen Cool & Zesty, pehmeä kukkaistuoksu Fresh & Floral sekä merellisen raikas Chilled & Breezy, joka sopii myös miehille.
DeoDry on myös ympäristötietoisen kuluttajan valinta, sillä kaikista DeoDry roll-on -deodoranteista on saatavana kätevä täyttöpakkaus (hinta 5 euroa). 

Täyttöpakkaus siis maksaa viisi euroa ja muuten tuo maksaa siis seitsemän eunukkia. Ihan hintansa väärti.






Ennen kuin alan harjoitella täyttöpakkauksen käyttöä, käyttelen loppuun NatuViven Papaya-dödön. (Sarjan muista tuotteista olen kertonut jo näissä postauksissa. Vartalovoide vielä käytössä...)


Sen voin jo kertoa, että tuoksu on tässäkin luonnollisesti ihan sama kuin muissakin sarjan tuotteissa. Tykkään siitä, mutta hyvä puoli on myös se, ettei se jää pahasti leijumaan, jotta siihen kyllästyisi.  Tuntuu pelittävän oikein hyvin tämäkin tuote.

torstai 14. heinäkuuta 2011

Night and Day


Halusinpa vaan tulla hehkuttamaan uutta käsivoidelempparia! Lemon Juice & Glycerinen tummankeltainen tuubi on varmaan kaikille tuttu juttu, mutta oikea aarre merkiltä löytyy tällaisen purkin muodossa. Night & Day -käsivoide sopii nimensä mukaisesti sekä yö- että päiväkäyttöön. Koostumus on aika köykäistä ja nopeasti imeytyvää eli päiväkäytössä oikein passeli. Vaikka tuntuu yökäyttöön liian litkulta, niin hoiti omat käteni hyvin kuntoon nimenomaan yön aikana. Tuoksuu miedosti sitruunalta, mutta ei siis liikoja ärsytä nenukkia. Tykkään!!

ps. Myös sarjan pumppupullo on rautaa!

pps. Sokos ei sponsoroi minua, linkittelen sinne siksi, että googlettaessa löytyvät sieltä ekana :)

pps. Selvennän vielä, että tuon merkin tuubissa olevat voiteet on paljon tahmaisempia kuin purkkivoide ja se pumppupullovoide. Siksi tykkään näistä ei-tahmaisista enempi.

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Greenismiä kerrakseen!

Kun nyt vieläkin pohdiskelen top 10 -kosmetiikkaani, niin kerrottakoon tällä välin vihreistä viikoistani. Ihan puolivahingossa olen nimittäin ollut aika vehreällä tuulella.

Sen lisäksi, että olen edelleen käyttänyt Estelle & Thildin luonnonkosmetiikkaa, olen kunnostautunut seuraavien tuotteiden parissa...


The Body Shopin Earth Lovers -sarjan Fig & Rosemary -suihkugeeli (rosmaarini ja viikuna) on ihana! Tuoksu nyt kielii taas tuosta luonnollisuudesta eikä minun nenääni nyt aivan älyttömästi kutkuttele ihanuudellaan, mutta koostumus on tässä suihkutuotteessa kohdallaan! Levittyy ja vaahtoaa ihanasti. Koostumuksen takia...


... otin tuon tuotteen loputtua käyttöön jo toisen saman sarjan suihkugeelin. Lemon & Thyme (sitruuna ja timjami) tuoksahtaa vähän miehekkäältä, mutta whatever... Te tiedätte, miten pidän kovasti vaahtoavista suihkugeeleistä.

Ja Earth Lovers -sarjasta vielä infoa: suihkugeelejä on olemassa kuusi kappaletta ja tuotteet ovat sataprosenttisen biohajoavia. (Mökille mukaan siis, niin ei saastuteta :) ) Näissä suihkugeeleissä ei ole parabeenejä, väriaineita, sulfaatteja eikä silikoneja. Pakkauksetkin on kierrätetyistä vesipulloista valmistettua uusiomuovia!


Earth Loversin lisäksi hiuksia pesin Cutrinin Greenism-tuotteilla (omat purkit olivat kuiville ja värikäsitellyille hiuksille, olemassa on myös normaalien hiusten tuotteet). (Kuvassa vilahtaa myös parhaillaan käytössä oleva Paul Mitchellin tehohoito.) Nämä vakuuttivat melkein yhtä paljon kuin Cutrinin ihana, tukkaan tuuheutta tuova Volumism-sarja. Oikeastaan eroa ei juuri ollut. Tukka oli ihanan pöyhkeä aamulla kuivuttuaan, sampoo vaahtoaa ihanasti, hoitoaine levittyy mukavasti ja tuntuu hoitavankin ja tuoksukaan ei ole paha. Lisäksi Greenismit ovat vihreitä eli:

GREENiSM tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, silikoneja, väriaineita, parabeeneja, mineraaliöljyä eikä synteettistä UV-suojaa. Aktiiviraaka-aineet ovat peräisin pohjoisen luonnosta ja tuotteissa käytetty hajuste on 100% luonnosta. Tuotteiden sisältämä pohjoisen metsien kuusen oksatyviuute on voimakas antioksidantti joka antaa hiuksillesi kosteutta sekä suojaa tehokkaasti haitallisia ympäristötekijöitä vastaan. Kuuset erittävät oksatyviuutetta katkenneen oksan jättämän "haavan" kohdalle. Antioksidantteja täynnä oleva uute korjaa vaurion ja auttaa kuusta puolustautumaan mikrobeja vastaan.
Tuotteiden pesevät ainesosat ovat biohajoavia. GREENiSM -tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja ne pesevät ja hoitavat hiuspohjaa ärsyttämättä. (Kopioitu Cutrinin sivuilta.)

edit. Niin ja tuuheutta tuovan tai sen säilyttävän ominaisuuden jälkeen toiseksi tärkein kriteeri täyttyy myös Greenismissä eli minun, joka pesen hiukseni joka päivä, ei käy huonosti, jos jätän yhden pesukerran väliin siellä täällä. Hiukset siis eivät näillä tuotteilla rasvoitu niin nopsaan, jee!


Ja koska Estelle & Thildit kokivat loppunsa, kokeiluun lähtevät nämä tuotteet:




Acon Cliniderm Active Protection  -päivävoide nyt ei edusta tätä vihreää linjaa, mutta Green Peoplen Fruitful Nights -yövoide on luonnonmukaista voidetta (toivottavasti) parhaimmillaan ja koostuu pääosin sertifioiduista, orgaanisista raaka-aineista. Seerumiksikin lähti luonnonkosmetiikkamerkki Weledan Granaattiomena-seerumi, jossa ohjeet vaan valitettavasti on saksaksi. Tämä viimeisin nyt ilmeisesti on valitettavasti 40+ -iholle, mutta kokeillaan nyt vähän, kun satun tuon omistamaan :) Jos ei miellytä, niin heivataan vaikka äiteelle.

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Nelly-mekko

Tämä ei nyt mitenkään liity meikkeihin eikä edes mammailuun, paitsi siinä mielessä, että kun yhdellä jalalla heijailee sitteriä, että vaavi rauhoittuisi, niin on aikaa puuhailla netissä omiaan. Nellyllä on siis kilpailu, jossa voi suunnitella oman mekkosen ja aikani kuluksi näin teinkin. Nyt moni julkku on pitänyt oranssin ja lilan yhdistelmää, niin lähdinpä seuraamaan tätä trendiä. Äänestä, jos miellyttää! Mekkovoittaja pääsee Nellyn valikoimiin :)


sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Gosh presents: Frou-Frou Rainbow

Voinen paljastaa, etten ole käyttänyt kynsilakkaa kuukausiin. Raskaana ollessani käytin lakkoja vain satunnaisesti tärkeissä tilaisuuksissa, mutta muuten uskoin keskustelupalstojen varoitukset kynsilakan käytöstä raskaana ollessa. Nyt lakkailu tuntuu mahdottomalta, koska märillä kynsillä ei syöksytä pikavaroituksella vaipanvaihtoon.

No, nyt kuitenkin päätin ristiäisiä varten ottaa riskin ja lakkailla taas kynsiäni. Tein tämän pikkuhiljaa. Yhtenä hetkenä viilailin, toisena lakkailin pari kynttä ja kolmannella hetkellä taas muutaman. Pikku hiljaa kynnet valmistuivat, mutta voi kiesus, että on selvää, etten ole aikoihin kynsiäni maalaillut.


Tässä vähän onnetonta lähtötilannetta. Pitkillä kynsillä ei tässä elämäntilanteessa tee mitään, joten olen joutunut karsimaan kynsieni pituudesta ihan mielettömästi, vaikka miehen mielestä vieläkin on liikaa.. Kynsiä ehdin silloin tällöin lyhennellä kynsisaksilla, mutta viilata en juuri ehdi, joten siksipä kynsieni muoto on.. no, olematon.


Viilailin kynsiä sen, mitä kerkesin ja levitin niille sitten kullanhohtoista Frou-Frouta. Yhdellä kerroksella tulee kynsille jo roimasti säihkettä, mutta peittävyys ei ole ihan huippuluokkaa. Olisinkin halunnut vielä toisen kerroksen tätä ihanaa kesään sopivaa lakkaa laittaa, mutta vauva juoksutti niin, että sepä unohtui sitten tehdä.


Sitten otinkin riskin ja päätin kokeilla kynsilleni lisäsäihkettä i-h-a-n-a-n Rainbow-lakan muodossa. Nämä kaksi ovat lemppareitani Goshin lakoista ja itse asiassa kaikista omistamistani lakoista pidän näistä eniten. (Myös Wild & Crazy -sarjan Purple Glitter sekä Silver Bell -lakat ovat ihania, mutta menettävät pointseja sen vuoksi, että niitä on mahdoton saada kynsistä pois.)


Rainbow'ta kynnet sentään saivat kahden kerroksen lastin, vaikkei siitä peittävyyden kannalta juuri apua ollut. Mielestäni kynnet näyttivät silti huomattavasti paremmilta livenä kuin nyt noin kuvissa lähietäisyydeltä. Vielä kun ehtisi kynnet oikeasti johonkin muotoon. Eihän tuo nyt kovin kauniilta näytä noin epäsiistin muotoisissa kynsissä.


Ja sitten vielä kiireisen hätäapu: koristetarrat. Jos laitan vain yhteen kynteen, laitan aina vihkisormeen eli vasempaan nimettömään. Tällä kertaa päädyin mustaan kukkaseen, sillä mekossanikin oli samanvärisiä kukkia.

ps. Sain monessa blogissa pyörineen top 10 -haasteen, mutta se on vaikea! Pohdin siis parhaillaan kymmentä lemppariani ja postailen suosikit sitten, kun lista on valmis :)

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Mammat, huomio!

Tämä Buzzador-postaus on nyt omistettu blogia lueskeleville äiti-ihmisille, joiden kotona köllöttelee pikkuinen vauva. Sain buzzattavakseni (jos termi on vielä epäselvä, lue tämä postaus tai tsekkaa Buzzadorin sivut) Natusanin First Touch -hoitoöljyn ja -pesunesteen.


Natusanhan on jo merkkinä superluotettava ja jopa mieheni tiesi ennen vauvan syntymää, että Natusanin öljyä pitää hankkia. Hoitoöljy suojaa ja kosteuttaa vauvan ihoa (eikä tee pahaa meidän äitienkään iholle). Pientäkin vauvaa tulee kylvetellä, joten sitä varten tuo pesuneste puolestaan on omiaan. Se on mietoa ja sillä on hyvä pestä niin vauskin iho kuin tukkakin. Vanhemmille lapsille tällä saa myös aikaan kivan kylpyvaahdon. Plussaa myös tietenkin siitä, ettei kirvele silmiä.


Hintaa kummallakaan putelilla ei ole kuin muutama euro, mutta jos haluat testat tuotteita vauskillesi nyt ilmaiseksi, niin voin lähettää näytteet parille ensimmäiselle kommentoijalle. Kerro kommentissasi, kuinka vanha lapsesi on ja liitä mukaan vaikkapa sähköpostiosoitteesi. (Kerro kommentissasi, jos et halua sitä julkaistavan, niin jätän julkaisematta.) Pyydän vain, että saan laittaa tuotteista kysymyksiä sähköpostilla, jotta voin välittää vastaukset ja kokemukset eteenpäin Natusanille.

Ja jos haluat liittyä Buzzadoriksi, tee se täällä ja nimeä minut suosittelijaksi!

edit. Miralle lähtee ensimmäinen satsi!... ja La Petite Princesselle toinen! Vilkaiskaapa sähköpostianne...