torstai 5. toukokuuta 2011

Kymmenen pisteen No7 ja luonnonkosmetiikan helmet

Siis ihan hullua, miten vähän saan blogitettua, vaikka mammalomalaisen arki ennen jälkikasvun saapumista ei kovin aikaavievää ole. Noh, yritetääns nyt päästä taas ajan tasalle.


Siis ihan ensinnäkin kokeilin silloin kevään piristykseksi tuota The Body Shopin C-vitamiinilla höystettyä seerumipommia. Olin ihan tyytyväinen, vaikka tuote kuuluikin siihen kategoriaan, että on vaikea osoittaa sormella, että mitä se nyt oikeastaan tekikään kasvoille. Joka tapauksessa Bodarin tuote piristi aamujani (ja iltojani) ja kasvot jotenkin tuntuivat raikkaammilta tuotteen käytön jälkeen. Ja oli muuten tarkoitus siis käyttää seerumia 10 päivän kuuri, mutta sitä vaan riitti ja riitti, joten taisin käyttää muutaman päivän ylimääräistä. Eli vinkki: sen kanssa saa lotrailla ihan huolella, jos 10 päivää sitä käyttää!


No, mutta toisekseen, kasvot ovat C-vitamiinin jälkeen saaneet nauttia sekä Numero Seiskan seerumista, että Estelle & Thildin kuivalle ja aikuiselle iholle tarkoitetuista kasvovoiteista. Koska olen näitä tuotteita käyttänyt yhtaikaa, on vaikea erotella, että mikä tuote on tehnyt mitäkin, joten kerron vaan yleisesti, miltä tuntuu näiden tuotteiden yhteiskäytön jälkeen. Huomauttaisin kuitenkin, että jotenkin olisin taipuvaisempi antamaan enempi kiitosta tuolle seerumille. 


Vaikka vouhkasinkin siitä, että olen liian nuori käyttämään Seiskan Protect & Perfect Intense -seerumia, niin kasvot todellakin näyttävät nyt sileämmiltä, vaikken myönnäkään, että minulla ryppyjä olisi ollut. Jotenkin iho on kuitenkin huomattavasti tasaisempi ja jotenkin... persikkaisempi. Muita vaikutuksia oli vaikea osoittaa sormella, kunnen sain käsiini tutkimustulokset tuotteen kanssa suoritetusta testiryhmästä, jossa ryhmäläiset olivat tätä seerumia testanneet.

Tässä jotain pointteja testiryhmän tuloksista:

Kahdeksan kymmenestä ryhmäläisestä uskoi tuotteen toimineen.
Puolella testaajista oli iho-ongelmia, kuten allergiaa ja muita ihoärsykkeitä. Nämä testaajat erityisesti olivat tuotteen tehoon tyytyväisiä.
Seitsemän kymmenestä kertoi seerumin toimineen paremmin kuin he olisivat uskoneet, iho-ongelmaisista kahdeksan kymmenestä sanoi samaa.
Testaajat kertoivat ryppyjen kadonneen, ihon tuntuvan pehmeämmältä, säteilevämmältä sekä kosteutulta ja kiinteältä. Myös ihon väri tasoittui monella ja punaisuus katosi.

Itse pystyn allekirjoittamaan noista väitteistä oikeastaan siis kaikki. En nyt tiedä niistä rypyistä, mutta iho on nyt pehmeämpi ja kyllä, säteilevämpi. Se on myös superkosteutettu (kuivuudesta ei tietoakaan!) ja väri on tasainen eikä lainkaan punertava. Olisi ehkä pitänyt kiinnittää enempi huomiota ihon kuntoon ennen testauksen aloittamista, mutta sen tiedän, että värieroja kasvoissani yleensä on aina ja kosteutuksen puolesta eron entiseen huomaa selvästi.


Seerumi houkuttelee myös ulkonäöllään. Se on väriltäänkin jotenkin... säteilevää :) Pienestä tuubista riittää yllättävän pitkälle ja olenkin käyttänyt tätä tunnollisesti aamuin illoin. Silti siitä riittää vielä pitkälle. Iho tuntuu myös kosteutetulta välittömästi tuotteen käytön jälkeen ja joskus meinaa unohtuakin päivä-/yövoiteen käyttö, kun iho ei tunnu niitä tarvitsevan. Olen supertyytyväinen ja kiitollinen, että pääsin tätä testaamaan. Seerumin myötä havahduin myös siihen, että vaikka olenkin vasta 25-vuotias, niin kyllä se vaan taitaa olla aika kääntää katseet näihin ryppyjä ehkäiseviin ja niitä hoitaviin tuotteisiin. Kosmetiikan maailmassa 25-vuotias on jo niihin otollista kohderyhmää.


Mutta mutta.... Testailin siis omaksi ilokseni myös Estelle & Thildin kahta Ecorganic Rose Otto Dry & Mature Skin -voidetta. Ihan ensiksi voidaan todeta, että hajuhan näissä on aika karmiva, kun luonnollisemmista tuotteista on kyse, mutta kyllä sen kestää. Olen minä pahempiakin kosmetiikkatuotteita haistellut. Toisekseen sekä päivä- että yövoide ovat superkosteuttavia ja tekevät iholle tuntuvasti nannaa. En näiden koostumuksesta sen suurempia eroja keskenään löytänyt, mutta se täytyy päivävoiteelle (ja No7-seerumille) antaa ISONA plussana, että meikkivoiteen voi huoletta levittää tämän päälle eikä lopputulos ole kiiltelevä. Se on aina iso juttu päivävoiteessa ja onkin todella tärkeää löytää juuri sellainen omalle iholle sopiva voide, joka tämän mahdollistaa. Jos iho superisti kiiltelee, niin vika voi nimittäin olla juuri väärässä kosteusvoiteessa.

Plussaa ET-tuotteet saavat myös ihanista pumppupulloista, ne toimivat upeasti. Myös riittoisuus tuntuu olevan todella mainio ja yksi (korkeintaan kaksi) painallus(ta) riittävät koko kasvoille, niin hyvin voiteet levittyvät.

Ja aika jännä huomata, että iho todella kiitti kuivan ihon voiteista edelleen, vaikka elin jo siinä harhassa, että kevät (vai kesä?) on jo niin pitkällä, että iho alkaisi kaivata kiiltoa pois vieviä tuotteita.

Aijai, ihania tuotteita minulla käytössä!! Onko joku muu kokeillut?

1 kommentti:

  1. Juu varmasti oli silikonilla kyllästetty seerumi asialla, raskauden aikaisilla hormoneilla joiden usein sanotaan saavan naiset hehkumaan ei varmaankaan ollut mitään tekemistä asian kanssa...!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!