lauantai 30. heinäkuuta 2011

Tätä on odotettu!


Markettimerkin kuivashampoo! TRESemmé-merkin kuivashampoo maksaa Cittarissa 7,90 euroa. Uuu, I'm so excited! Kuivashampoo on elinehto, jota pitäisi pystyä ostamaan mistä tahansa maitokaupasta.

Tiedättekö, onko muilla markettimerkeillä kuivashampoita? Vai olenko ihan jäljessä? Ellen väärin muista, niin Sunsilkiltä on ainakin tulossa... I could be wrong.

8 kommenttia:

 1. Itse ostin eräästä isosta marketista biozellin kuivashampoota. Mutta totta on, että noita saa aina etsiä kissojen ja koirien kanssa :/

  VastaaPoista
 2. Got2be tekee ainaki, omaani kerkesin käyttää kolmesti ja nyt se työntää vaan ponnekaasua ulos.
  Pitääpä kokeilla tuota sinun bongaamaa :)

  VastaaPoista
 3. mä oon ihan ajastani jäljessä kun en koskaan ole kokeillutkaan kuivashamppoota, aikä ajatuskaan kiehdo, jos hiukset on likaiset pesen ne, en niinkään kaipaamitään pika tuotetta huijaamaan puhtaudentunnetta. Mutta makuja on niin monia kun on ihmisiäkin :)

  VastaaPoista
 4. Got2be -merkillä on myös hopeisessa pullossa oleva kuivashampoo. Nimeä en juuri nyt muista mutta siellä se jossain on muiden joukossa. Ihan asiansa ajava, ei pääse kuitenkaan omien suosikkieni joukkoon. Kokeilemisen arvoinen toki ja tuoksuu raikkaalta sitrukselta :P

  VastaaPoista
 5. Ambrosiadel: Joo totta, sitä oonkin jo testannut. Enpäs muistanutkaan :)

  Plaz^ ja Anselmi: Hyvä tietää!

  Ruu: Ihan oikeassa olet ja itsekin pidän enemmän ihan oikeasta pesusta, mutta joskus on tilanteita, kun ei kerkeä tai hiukset näyttävät muuten vain likaisilta.

  VastaaPoista
 6. Mä näin myös tän mainoksen ja melkein kiljuin riemusta. Pakko päästä kokeilemaan tuota kuivashampoota seuraavaksi!:)

  VastaaPoista
 7. M: Joo, kyllä toivottavasti tarttuu mukaan seuraavalla kauppareissulla tännekin! :)

  VastaaPoista
 8. Ite suosin Klippotekiä, sitä saa ainakin sokoselta ja mm. tokmannilta. Oon kyllä aina kiinnostunut uutuuksista, että ehkäpä ostan tämän joskus, kun tulee vastaan :) En varta vasten oikeastaan voi lähteä etsimään esim. juuri cittarista, kun ei ihan lähellä moista oo.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!